- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
Çok teşekkür ederim bilgili hatunlarım
onları okumustum evet cok güzellerdi şimdi yeni kitabını aldım ona başladım Sona Kalan o da heyecanlı baya :)
Kızlar selamlar
Sabahtan beri uyanıp uyuyorum. Hastalığım çok rahatsızlık verince, sabah da okula gidecek gücü bulamayınca doktora gittim. 3 gün rapor verdi.
Sesimi duymak istemezsiniz, yüzümü görmeyen travesti sanır
Uyanık olabildiğim zamanlar kitap okumaya çalışıyorum, Bugün kitaplarımdan birini bitiririm tahminimce.
Kızlar selamlar
Sabahtan beri uyanıp uyuyorum. Hastalığım çok rahatsızlık verince, sabah da okula gidecek gücü bulamayınca doktora gittim. 3 gün rapor verdi.
Sesimi duymak istemezsiniz, yüzümü görmeyen travesti sanır
Uyanık olabildiğim zamanlar kitap okumaya çalışıyorum, Bugün kitaplarımdan birini bitiririm tahminimce.
ben okumadım sona kalanı madem güzel not alayım canım
şu bizim kullandığımız v ile başlayan kitap sitesi var ya- reklam olmasın diye isim vermiyorum-çökmüş mü ne olmuş, belli bir zaman dilimden sonraki bilgiler yok.
daha da girmem
şu bizim kullandığımız v ile başlayan kitap sitesi var ya- reklam olmasın diye isim vermiyorum-çökmüş mü ne olmuş, belli bir zaman dilimden sonraki bilgiler yok.
daha da girmem
Sorma Sos, sinirim çok bozuk. Kaç kitap okudum, neyi okudum tekrar yazmak zorundayım.Tabi hiç de içimden gelmiyor.
boleyn kızını okuyun kızlar
filmini izledim bayıldım emınım kıtabıda çok daha güzeldir...
kızlar onun daha kapsamlısı ve daha hızlısı var n... diye bir site, isim vermiyorumben de v... yavaş diye benzer site ararken bulmuştum, ikisini de kullanıyordum ama son 2 günden sonra n... kullanırım sadece, bir göz atın beğenirseniz kullanırsınız
gönderdim tatlım
Aşu bizim kullandığımız v ile başlayan kitap sitesi var ya- reklam olmasın diye isim vermiyorum-çökmüş mü ne olmuş, belli bir zaman dilimden sonraki bilgiler yok.
daha da girmem
((
Geçmiş olsun. Sana bakacak kimse yok değil mi?
İnsan hastayken birisi baksın istiyor.
geçmiş olsun canım
kızlar onun daha kapsamlısı ve daha hızlısı var n... diye bir site, isim vermiyorumben de v... yavaş diye benzer site ararken bulmuştum, ikisini de kullanıyordum ama son 2 günden sonra n... kullanırım sadece, bir göz atın beğenirseniz kullanırsınız
teşekkür ederim canım ben ilk kez gördüm o siteyi çözmeye çalışıyorum şuanda:44:
ben başlarda pek alışamamıştım ama güzel yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?