Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çok teşekkür ederim bilgili hatunlarım

şu bizim kullandığımız v ile başlayan kitap sitesi var ya- reklam olmasın diye isim vermiyorum- çökmüş mü ne olmuş, belli bir zaman dilimden sonraki bilgiler yok.

daha da girmem

((
Geçmiş olsun. Sana bakacak kimse yok değil mi?
İnsan hastayken birisi baksın istiyor.

geçmiş olsun canım

şu bizim kullandığımız v ile başlayan kitap sitesi var ya- reklam olmasın diye isim vermiyorum- çökmüş mü ne olmuş, belli bir zaman dilimden sonraki bilgiler yok.

daha da girmem

Sorma Sos, sinirim çok bozuk. Kaç kitap okudum, neyi okudum tekrar yazmak zorundayım. Tabi hiç de içimden gelmiyor.

daha da girmem

Sorma Sos, sinirim çok bozuk. Kaç kitap okudum, neyi okudum tekrar yazmak zorundayım. Tabi hiç de içimden gelmiyor.

kızlar onun daha kapsamlısı ve daha hızlısı var n... diye bir site, isim vermiyorum ben de v... yavaş diye benzer site ararken bulmuştum, ikisini de kullanıyordum ama son 2 günden sonra n... kullanırım sadece, bir göz atın beğenirseniz kullanırsınız

boleyn kızını okuyun kızlar
filmini izledim bayıldım emınım kıtabıda çok daha güzeldir...

ben okumuştum filminden çok önce okumuştum, filmi de güzel evet ama kitabından sonra filmi çok eksik kalmış gibi geliyor, o ince detaylar hiçbir filme sığmaaazz

İsmini mesaj at şekerim

Debbie Macomber Küçük Mucizeler Dükkanı bitti..
yeni kitabıma karar veremedim..

daha da girmem
A

burda geçen hafta yaşadığımız bedirenin aynısı orda da yaşandı. Çok fazla kitap okumadığımdan ben bilgilerimi tekrar girebildim

((
Geçmiş olsun. Sana bakacak kimse yok değil mi?
İnsan hastayken birisi baksın istiyor.

Aslında annemlere gidebilirim ya da annem gelebilir ama annemin ciğerleri rahatsız, hastalığım bulaşırsa uzun zaman atlatamaz.

Hem de eşim baksın dedim azcıcık

geçmiş olsun canım

Teşekkütler

Ben o siteye üye olmuştum uzun zaman önce ama çok kullanamadım, bir ara tekrar el atayım.

Selam kızlar
Bu akşam tek kelime okuyamadım. Spora ayırdım çünkğ vaktimi. Kitabım çok güzel amaaaa bir de okuyabilseydim

Selam bayanlar, nihayet gelebildim.
Kitabim, kurk mantolu madonna..
Biraz okuyup yaticam, yarin yazarim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…