nasılsınız bilglerim
Eki Görüntüle 1066268
hadi buyrun çaylar benden
üç günde okumam gereken : 176 sayfaDört günde okumam gereken iki yüz sayfa vardı. Ben yüz yetmiş dört sayfa okuyabildim.
Okuyamadığım yirmi altı sayfayı bugüne ekleyip bu gece toplamda yetmiş altı sayfa (ya da fazlası) okumak istiyorum.
Arz ederim.
Neden sevmezsin?bendensin
günaydın
Tanrının Unutulan Çocukları nı okudum ve beğendim
Adı Aylin'in de güzel bir biyogrofik roman olduğunu biliyorum ama ben Ayşe Kulin in dilini pek sevmem
selam kızlar
böyle buyurdu zerdüştü bitiremedim((( kendimi çok kastım 3 hafta baktım ki artık kitap okumak bile istemiyorum bıraktım verdim kütüphaneye... başka bi çevirmenden yeniden deniycem kitap 340 syafaydı ben 250 ye kadar geldim ama cık gitmedi sadece boş boş okuyodum ve inanılmaz sıkılıyodum bıraktım..
üstüne hannahtan KIŞ BAHÇESİ ni okudum ağla ağla zor bitirdim ilk başta zerdüştten sonra hafif olsun diye okudum:) puntolarıda büyüktü hızlı hızlı bitsin doya doya okumayı özledim dedim:) ama ne kitapmış ya dili çok basit geldi hele zerdüştten sonra ilk 100-150 sayfası eh işte diye okudum açıkçası pekde sarmamıştı
amaaaaaaaa yarıyı geçtiktn sonra geçen hafta perşembeydi galiba yarın iş var ve gece 04.00 dı ben ağlaya ağlaya kitap okuyorum , gözlerim şişmiş balon gibi işe gitcem zor bela sakladım gözlerimi:)3-4 günde eridi gitti elimde 500 sayfalık kitap
sonra hiiiiiiç hızımı kesmim didim:) Nazan BEKİROĞLUNDAN nar ağacına başladım bu kitapda çok sardı hiç bırakasım gelmiyo kitap 530 sayfa şu an 180. sayfadayım ama 2-3 güne biticek inş.. okumak istediğim çok kitap var daha:)
oh bea ZERDÜŞTÜ okurken hiç yazmak gelmiyodu buraya:) bitti nasıl özlemişim okumayıda yazmayıda kendimi neden sıktıysam bu kadar:)
yoooo değilim nerdne çıktı
Evet, bu nedenle... İmzanda da her ne kadar kilo verme cetveli olsa da hamilelik cetveli yazıyor.rütbende göbüşümde bebiş var yazıyo bence o nedenle dedi gülümsün
Evet, bu nedenle... İmzanda da her ne kadar kilo verme cetveli olsa da hamilelik cetveli yazıyor.
Amin!ayyyi unutmuşum onu nerden geldi o oraya hemen değiştiriyorum Allah olmayana versin:)
rütbende göbüşümde bebiş var yazıyo bence o nedenle dedi gülümsün
Merhaba güzeller.
Nasılsınız? Puslu gri havanın melankolisinde kaybolmaya başladım ben.
Haftasonu internet olmadığı için giremiyorum ama hemen raporumu vereyim:
Ara sıra "Kum ve Köpük" kitabı okundu. sf 50. Halil Cibran ı beğenmiştim ama bu kitabı beni çok sarmadı. Çevirinin yavanlığından mıdır bilemedim.
Nefse hakim olunamayarak yeni kitaba başlandı. Elif Şafak "Baba ve Piç" 100. sf.
Yazarın Odası 150-200 arası bir şeydi ama net hatırlamıyorum. Ya kitap çok kastıBen bu kadar cahil miyim dedirtiyor her seferinde bana.. İsmine yabancı olduğum o kadar yazar ismi geçiyor ki. Onlarla tanışsam mı tanışmasam mı kararsız kaldım. Bir çoğu 60-70 li yıllarda ölmüş bile yani. Keşke biriniz okumuş olsa da tartışsak..
Kitap sitesi üyeliği nedir? Okuduğum kitabın yüzdesini söylemesi güzel bir özellikmiş.
rütbe nedir?
sende ipek böceğim yazıyo ya ben o diye düşünüyorum
selinde görünmez kadın yazıo ama.. ben göbişli kısmı bulamamıştım da ondan sormuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?