Kar 160.sayfadayım
ders çalışmam lazım biri bana kızsın
Aşkın ev hali bitti.
yeni kitabım Savaşçı-Doğan Cüceloğlu 30. sayfa
günaydınloliss çabuk ders çalış
yeni kitabım Piruze
Günaydınlar
İki gündür çok kitap okuyamadım.
Güneş Çavması 103'tyim.
Günaydın Bayanlar..
Dün 30 sayfa daha okudum. Daha doğrusu çalıştım da diyebiliriz. Sindirerek okudum.
Ayy.. Baymıştı o kitap beniii... Lisede mi ne okumuştum. Ömrümde en zor ilerleyen kitaplardan biridir kendisi. Sürekli bir ıhlamur muhabbeti.. Tek hatırımda kalan o. Arada sırada seni etkileyen kısımlarını yazarsan ben de hatırlamış olurum. Yoksa ömrümün 300-400 sayfalık kısmı kayıp kalacak hep...
Günaydın Kızlar
Ben kitap okuyamıyorum o yüzden yazmadım yeni bir kitaba başlayıp serviste okumaya çalışacağım
Kitabımın adını daha sonra bildireceğim.
Ahmet Ümit'i yarım bıraktım onu daha geniş bir zamanda tekrar okuyacağım...
herkese gnaydın
huzurlu,mutlu bol bereketli bir gün olsun inşallah
günaydın
:18::18::18::18::18: 7 den beri çalışıyorum
Günaydın Bayanlar..
Dün 30 sayfa daha okudum. Daha doğrusu çalıştım da diyebiliriz. Sindirerek okudum.
Ayy.. Baymıştı o kitap beniii... Lisede mi ne okumuştum. Ömrümde en zor ilerleyen kitaplardan biridir kendisi. Sürekli bir ıhlamur muhabbeti.. Tek hatırımda kalan o. Arada sırada seni etkileyen kısımlarını yazarsan ben de hatırlamış olurum. Yoksa ömrümün 300-400 sayfalık kısmı kayıp kalacak hep...
Canım ben seni ev hanımı biliyordum. Öğrenci misin? Bölüm ne-kaçıncı sınıf?
günaydınlar
piraye sayfa 57
2008 de okumuştumağlamak değilde sonunda duygusallaşmıştım.. nazım hikmetinde şiirleri çok güzeldi diye hatırlıyorum
Günaydınlar.
Bende daha önce bir kez okumuştum. Bu ikinci okuyuşum. Yavaş yavaş okumaya çalışıyorum. Genelde bilgi ağırlıklı bir kitap. Felsefe, psikoloji içeriyo. Ağır biraz. Tane tane okumak gerekiyo.
Öğrenci mi bilmiyorum ama lolikonun mini mini bir kızı var.
lise bünyeme ağır gelmiş anlaşılan. umarım bitirdiğinde konuşma fırsatı buluruz. 2. kez okumakla ilgili düşüncelerini merak ediyorum.
onu biliyorum. hatta kızlarımız yaşıtlar..
kızlaaaaaar çok harika bir haber veriyorum.. kitapyurdu.com da 20tl ye kargo ücretsiziki tane sipariş verdim. nasılsa okuyacağım kitaplar oluyor. lolisin hatırıma getirdiği şeker portakalını sipariş ettim. ahh lise.... ah gençlik.... ah zeze.... hatırlamak güzel olacak... kütüphanemdeki yeri de hazır... hemen küçük prensimin yanı..
Çalışıyorum canım, aynı!iyiyim canım iyi gibi ama daha bitmedi 5 tane sınavım kaldı
sen nasılsın neler yapıyorsun?
Dün 3 - 5 sayfa anca okudum.ohh maşallah sana canım,çok sevindim gerçekten
Ayle kulin i neden sevmiyorum,çok basityazdığı için olabilir Bi de gizli anların yolcusu konu olarak çok iğrenç geldi ondan olabilir
Ben de 2009 yılında 2,5 günde bitirdim.günaydınlar
piraye sayfa 57
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?