Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın Bayanlar..

Dün 30 sayfa daha okudum. Daha doğrusu çalıştım da diyebiliriz. Sindirerek okudum.

Aşkın ev hali bitti.
yeni kitabım Savaşçı-Doğan Cüceloğlu 30. sayfa

Ayy.. Baymıştı o kitap beniii... Lisede mi ne okumuştum. Ömrümde en zor ilerleyen kitaplardan biridir kendisi. Sürekli bir ıhlamur muhabbeti.. Tek hatırımda kalan o. Arada sırada seni etkileyen kısımlarını yazarsan ben de hatırlamış olurum. Yoksa ömrümün 300-400 sayfalık kısmı kayıp kalacak hep...

Günaydın Kızlar

Ben kitap okuyamıyorum o yüzden yazmadım yeni bir kitaba başlayıp serviste okumaya çalışacağım
Kitabımın adını daha sonra bildireceğim.

Ahmet Ümit'i yarım bıraktım onu daha geniş bir zamanda tekrar okuyacağım...

herkese gnaydın
huzurlu,mutlu bol bereketli bir gün olsun inşallah
loliss çabuk ders çalış

yeni kitabım Piruze
günaydın
:18::18::18::18::18: 7 den beri çalışıyorum

Günaydınlar
İki gündür çok kitap okuyamadım.

Güneş Çavması 103'tyim.

herkese gnaydın
huzurlu,mutlu bol bereketli bir gün olsun inşallah

günaydın
:18::18::18::18::18: 7 den beri çalışıyorum

Canım ben seni ev hanımı biliyordum. Öğrenci misin? Bölüm ne-kaçıncı sınıf?

Günaydınlar.
Bende daha önce bir kez okumuştum. Bu ikinci okuyuşum. Yavaş yavaş okumaya çalışıyorum. Genelde bilgi ağırlıklı bir kitap. Felsefe, psikoloji içeriyo. Ağır biraz. Tane tane okumak gerekiyo.

Günaydın kızlar
En son Havalimanı'ndan bukreyi almıştım uçakta okudum eve döndüm ama kitabı elimden bırakıp ta evde okumaktan olduğum kitaba dönemiyorum. Bukreyi bitirip eski kitabıma devam edeceğim

günaydın kızlar
Vefa Enver Bunu Sen İstedin bitti..
çok beğendim devam kitabına başlarım büyük ihtimalle..

lise bünyeme ağır gelmiş anlaşılan. umarım bitirdiğinde konuşma fırsatı buluruz. 2. kez okumakla ilgili düşüncelerini merak ediyorum.

Öğrenci mi bilmiyorum ama lolikonun mini mini bir kızı var.

onu biliyorum. hatta kızlarımız yaşıtlar..

kızlaaaaaar çok harika bir haber veriyorum.. kitapyurdu.com da 20tl ye kargo ücretsiz iki tane sipariş verdim. nasılsa okuyacağım kitaplar oluyor. lolisin hatırıma getirdiği şeker portakalını sipariş ettim. ahh lise.... ah gençlik.... ah zeze.... hatırlamak güzel olacak... kütüphanemdeki yeri de hazır... hemen küçük prensimin yanı..

Bu haber harikaaa..

iyiyim canım iyi gibi ama daha bitmedi 5 tane sınavım kaldı
sen nasılsın neler yapıyorsun?
Çalışıyorum canım, aynı!
Senin son sene miydi?

ohh maşallah sana canım,çok sevindim gerçekten

Ayle kulin i neden sevmiyorum,çok basityazdığı için olabilir Bi de gizli anların yolcusu konu olarak çok iğrenç geldi ondan olabilir
Dün 3 - 5 sayfa anca okudum.
Migren tuttu. Bugün de okuyamam sanırım.
Yarın misafir gelecek inşallah da hazırlığımız var.

günaydınlar
piraye sayfa 57
Ben de 2009 yılında 2,5 günde bitirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…