Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Çok yavaş ilerliyorum ya. Ama bugün bitecek.

Çavdar Tarlasında Çocuklar

Nasılsınız?

Yaa anlarim, keske cikip bi kahve icseydin bi yerde.

Merhaba kızlar
Cevdet bey ve oğulları 394 deyim kitap çok güzel fakat yazılar çok ince olduğundan yavaş ilerliyor ben de az okuyorum galiba.
Daha önce de yazmıştım ama arada kaynadı galiba. Mayıs ayında kitap yurdundan alışveriş yapacağım siİn yazdığınız bazı kitaplardan liste yaptım ama yine de tavsiye edeceğiniz kitaplar varmı? Yazarsanız çok sevinirim

mutlu pazarlar
kardeşimin hikayesi 290 dayım
ben de normalde pek dışarı çıkmam ama evde olup da hava yağmurlu olduğu günler sanki güneşli olsa gezmeye gidecekmişim de hava engel olmuş gibi hissediyorum

istersen sen listeni yaz biz şunu ekleyebilirsin ya da şu güzel değil gibi yorum yapalım

Merhabalar ben yeni katıldım aranıza ve ilk bildirimimi yapayım Fatih Harbiye adlı kitabı bitirmiş bulunuyorum

Iyi akşamlar buraya ilk yazisim 1 hafta içinde Mart menekşeleri-Yağmur sonrasi ve böğürtlen kışını okudum bitti şimdi boşta yım kitap arıyorum... Onerebileceginiz kitap varmı???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu kitap var bende...lütfen yorumlarını paylaş kitap bitince olur mu :) başlamayı düşünüyorum bende...

35. sayfadayım. Kafkanın milenaya yazdığı mektuplar var isminden anlaşıldığı üzere. Ama şimdilik sıkıcı bir başlangıç olmadı.

kızlar bende su anda kitap okuyorum tanrı daima tedbiri kiyafetide gezer.100 sayfadayıö:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın kitap kurdu güzel hatunlar ..
yeni kitabım Sinan Akyüz Bana Sırtını Dönme sayfa 110.
bugün bitebilir..

günaydın kızlar hayırlı sabahlar..
Artemisianın Çilesi sf 20. çok okuyamadım

Güneş Çavması kitabı ile ilgili bir yorum yapmıştım ama sanırım çok gerilerde kalmış bulamadım.

Kitabın üzerimdeki etkisi sadece günlük hayatımı değiştirdi, beni daha huzurlu ve mutlu bir insan yaptı sanıyordum. Şimdi bu yorumu okuyunca anladım ki bende daha fazlası olmuş.

Pek yeteneğim yok diye yirmi yaşındayken bıraktığım gitarı kırkıma doğru elime aldım, kursa başladım ve çalışırken çok mutlu oluyorum.

Çocuklarıma ders konusunda yaptığım baskıyı bıraktım. İşin tuhaf tarafı daha iyi notlar almaya başladılar.

Kitabı bana tavsiye eden çocukluk arkadaşımla yıllardır düşündüğümüz ama hep ertelediğimiz yaşlılar için bir projemiz vardı, o konuda çalışmaya başladık. Üstelik bize iki kişi daha katıldı, daha ne olsun diyecektim. Ama bu yorumu okuyunca anladım ki, daha kim bilir neler var.

Müzeler benim de isteğimdi. Hatırlamış oldum, teşekkürler.

Ben de bir kitap okudum hayatım değişti oldum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…