Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba listem şu:

Allah de ötesini bırak
Düşünce gücü ile tedavi
iyi hissetmek
kinyas ve kayra
yağmur sonrası
güneş çavması
mart menekşeleri
od

var mı eklemek istediğiniz. yada bu listeden boşver çıkar diyeceğiniz.
şimdiden teşekkürler...

bence hayata bakış açısını zenginleştiren kitaplardan birisidir Yüzyıllık Yalnızlık. G.Marguez ölünce bir daha okumaya başladım. İsimlerden dolayı okuması hala zor ama gerçekten zengin bir hayat kaynağı.

sultanı öldürmek 428
çok oyalandı elimde bu kitap çok üzülüyorum valla
ama bi türlü veremedim kendimi düzgünce.. yine de bugün bitirmek için bi umudum var

selam
listendeki kitaplardan yalnızca od u okudum maalesef
çok beğenerek okumuştum...
ihsan oktay anar ve hasan ali toptaş kitaplarını önerebilirim
üslupları biraz edebi gelebilir ama şeker gibi tatlı su gibi akan diliyle bir solukta okursun
ve bi de tabiki cengiz Aytmatov her kitabını şiddetle tavsiye ederim

merhaba papatya bende güneş çavmasını okuyorum. oldukça güzel bir kitap zaten forumda okuyan arkadaşlar çok beğendi üstelik çok konsantre de gerektirmiyor .yani otobüste heryerde sıkılmadan okunuyor

ben de normalde pek dışarı çıkmam ama evde olup da hava yağmurlu olduğu günler sanki güneşli olsa gezmeye gidecekmişim de hava engel olmuş gibi hissediyorum

lolisscim o da değişik birşeymiş..
Ama yağmurlu havaları da ayrı severim ben Ya HÛ..
Nasılsın bakalım, nasıl gidiyor hayat? (;

lolisscim o da değişik birşeymiş..
Ama yağmurlu havaları da ayrı severim ben Ya HÛ..
Nasılsın bakalım, nasıl gidiyor hayat? (;

aslında ben de severim yağmuru
nasıl olayım sottiem,3 gündür evdeyim sıkıntıdan kafayı yiycem
işe başlamadan önce nasıl vakit geçiriyordum acaba evde:26:
okulu özledim ya
sen nasılsın

Son düzenleme:
aslında ben de severim yağmuru
nasıl olayım sottiem,3 gündür evdeyim sıkıntıdan kafayı yiycem
işe başlamadan önce nasıl vakit geçiriyordum acaba evde:26:
okulu özledim ya
sen nasılsın

Ben işe başlayınca bomba gibi oldum canım..
Yerim değişmişti bir 25 gün çalıştıktan sonra, şimdiki yerim çok iyi, inanılmaz yoğun bir birim ama seviyorum böyle olmasını..
Harekette bereket varmış hakikaten.
Tek zorlandığım durum sabah o6.15`te kalkmak, bunun dışında zorlandığım bir durum yok şükür..
Bazen evlenince çalışmasam mı falan diyorum ama evde durmak çekilecek çile değil benim için..
Bu okul işi hep bağımlılık yapıyor işte, boş oturamayan, rahat tepen tipler olduk çıktık..

off çok erken kalkıyomuşsun gerçekten
ben öğlen gidiyorum okula o yüzden uyku sorunum yok çok şükür
çalışmaya alıştın bi kere evlendikten sonra imkanı yok duramazsın evde
bak ben hayatımda ilk kez bu yıl çalışıyorum ve bunca zaman evde nasıl vakit geçirmişim diyorum

Valla aynı soruyu ben de soruyorum, evde durdukça hastalık üreten sosyopat bir tip olmuştum, insan kendisiyle başbaşa kalmamalı..
Sabah 8`de işbaşı olunca sıkıntı oluyor yaa..
2 vasıta gidiyorum bir de..
Bu kısmı oldukça zor yani..
Sen ne okuyorsun ve ne iş yapıyorsun canım? (;

Allah kolaylık versin
edebiyat okuyorum,öğretmenlik yapıyorum canım

Allah kolaylık versin
edebiyat okuyorum,öğretmenlik yapıyorum canım

Amin teşekkür ederim, hepimizin işi kolaylıkla olsun inşAllah.. (;
Güzel bir bölüm okuyormuşsun, bu yıl KPSS`ye girebilecek misin bilmiyorum ama gireceksen şanslı bir yıl olabilir, öğretmen alımı epey olacakmış duyduğum kadarıyla.. (;

çok severek okuyorum canım
bu yıl mezunum kısmetse ama formasyonum yok o yüzden kpss ye öğretmenlik için giremiycem

çok severek okuyorum canım
bu yıl mezunum kısmetse ama formasyonum yok o yüzden kpss ye öğretmenlik için giremiycem

ahh ahh o formasyon belası benim basımda da var 2010'da mezn oldm hala alamadım formasyon.Üniversitenin yüzünden..Hayırlısı olsn hakkımızda inşallah bu sene alırız da kurtuluruz..Ben de normal memurlk için kpss'ye hazırlanıyorm

merhaba bilgelerim
sınav dönemi ve bilgisayar ekranından gözlerimin ağrıması yüzünden Güneş Çavması'na ara vermek zorunda kalmıştım, ufak ufak tekrar okuyorum, 462.sayfadayım
Hükümdar ise 52'deyim

günaydın kızlar.
hayırlı sabahlar

Artemisianın Çilesi sf 170. bunu evde okumaya karar verdim kapağı biraz değişik. masamda olunca dikkat çekio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…