- 30 Aralık 2009
- 4.865
- En iyi cevaplar
- 1
- 22.114
- 833
kitabından keyif alman çok güzel
bir sorun yoktur umarım:26:
sağol tatlım bazen böyle olur ya bir keyifsizlik öyle birşey ya da orta yaş depresyonuna giriyorum sanırım.
kgokce
ArcLizzie
listeden çıkarılmışlardır
Hayirlisi be gülüm
arkadaşların profıllerıne baktım
her gün nete gırmısler, ama 4-5 gündür hiç uğramamışlar buraya
Yapcak bir sey yok, girmeliydiler
takiptekıyım yani
senınde aklında olsun
Tamam ya biliyorum
İyi geceler herkese ben yatiyorum, rüyanizda deniz kenarinda kitap okursunuz insallah
kgokce
ArcLizzie
listeden çıkarılmışlardır
2 gün boyunca hiçbir okuma hedefimi tutturamadım
68. sayfaya kadar okudum. uykum gelene kadar okumaya devam edeceğim. pazartesiye kadar bitirmeyi hedefliyordum
bende 70.sayfadayım
aynı kitabı okuyoruz, şimdilik sıkıcı
bir an önce bıtırmek istiyorum, sevmedım çünkü
başlangıç daha çok şey vadetmişti bana. bu sayfalarda benim de hızım düştü. tasvirleri fazla, ben olaya gelsin diye bekliyorum hala
evde olmayınca pek ilerlemiyor da... evdeyken aralarda alıp okuyordum sürekli, daha hızlı ilerleyebiliyorum. keyifle okunsun da, nasılsa biter.
ben şimdi net i kapatıp kitaba devam edeceğim. yarın tatilimin son günühaftaya hazırlık da yapmam gerekecek, ütüler beni bekler
tebrıkler
5 gün verıyorum canım :)
'Sonradan görmeler maymun gibidirler, maymunların becerikliliği vardır onlarda: Yukarılarda görür insan onları, tırmanış sırasında çevikliklerine hayran kalır; ama zirveye geldiler mi, artık yalnız ayıp yerleri görülür.'
Tamam ya biliyorum
İyi geceler herkese ben yatiyorum, rüyanizda deniz kenarinda kitap okursunuz insallah
192' ye gelebildim güç belabilgine sevgili yönetici/okuyucu surrender
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?