Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

'Sonradan görmeler maymun gibidirler, maymunların becerikliliği vardır onlarda: Yukarılarda görür insan onları, tırmanış sırasında çevikliklerine hayran kalır; ama zirveye geldiler mi, artık yalnız ayıp yerleri görülür.'

2 gün boyunca hiçbir okuma hedefimi tutturamadım

68. sayfaya kadar okudum. uykum gelene kadar okumaya devam edeceğim. pazartesiye kadar bitirmeyi hedefliyordum

Son düzenleme:
2 gün boyunca hiçbir okuma hedefimi tutturamadım

68. sayfaya kadar okudum. uykum gelene kadar okumaya devam edeceğim. pazartesiye kadar bitirmeyi hedefliyordum

bende 70.sayfadayım
aynı kitabı okuyoruz, şimdilik sıkıcı
bir an önce bıtırmek istiyorum, sevmedım çünkü

bende 70.sayfadayım
aynı kitabı okuyoruz, şimdilik sıkıcı
bir an önce bıtırmek istiyorum, sevmedım çünkü

başlangıç daha çok şey vadetmişti bana. bu sayfalarda benim de hızım düştü. tasvirleri fazla, ben olaya gelsin diye bekliyorum hala
evde olmayınca pek ilerlemiyor da... evdeyken aralarda alıp okuyordum sürekli, daha hızlı ilerleyebiliyorum. keyifle okunsun da, nasılsa biter.
ben şimdi net i kapatıp kitaba devam edeceğim. yarın tatilimin son günü haftaya hazırlık da yapmam gerekecek, ütüler beni bekler

bu gece 100 sayfa okusam güzel olur
bir an önce bitirmem lazım

ayağımın tozuyla kitap okumaya geldim :)

birazdan kitabıma başlıyorum.

efendi ile uşak-tolstoy 128 sayfa

tebrıkler
5 gün verıyorum canım :)

Teşekkür ederim surrender

çok güzellllllll

Tamam ya biliyorum
İyi geceler herkese ben yatiyorum, rüyanizda deniz kenarinda kitap okursunuz insallah

ben deniz kenarında bir kitap dahi bitiremedim boynum mu tutuluyor belim mi ağırıyor bi garip oldum , sandalye şart ama o zaman da güneşin başına geçme ihtimali var , şemsiye yi yukarıya kaldırsan yanındakilere güneş geliyor indirsen sığamıyorsun , şapka taksam sıkılıyorum ,bir de desenli yanma ihtimalin var o şekilde uffff ne sıkıntılıyım demi ...

Dün yeni kitabımda 52 sayafa ilerledim , zor bi kitap değil ,kitabın adı beni kendine çekti açıkçası

Günaydın sevgili okuyucular

kitabımın 254.sayfaasına geldim,dün 160 sayfa falan okumuşum. Bugün de hedefim 450 civarları bakalım gelebilecek miyim?

Malum tatilimin son günü, üstelik çok kitap okuyanları kıskanmaya devam ediyorum. Bu gazla başım da ağrımazsa okuyabilirim.

Günaydın okuyucu arkadaşlar :)
Kitabımın 162. sayfasındayım bugün hedefim en az 60 sayfa okumak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…