- 30 Aralık 2009
- 4.864
- En iyi cevaplar
- 1
- 22.093
- 833
anladım, bitmesine çok var mı daha? az varsa eğer zorla bıtırmeye çalış
çok varsa ve sen bıtırebılecegınden emın değilsen
bence bırakmalısınçünkü insanın sevmedığı bir kitap olunca yavaşlatıyor insanı
şah sultan'ı mı okuyorsun?
evet sah sultan ı okuyorum haklısın yavaşlatıyor.ben asla bırakamam yani eninde sonunda bitiririm.ben bu yüzden hiç kimseden gidemem gitmem
ben de seninle aynı durumdayım. burada büyük harf ile başlamaya dikkat etmiyorum. çünkü birisi forumlarda böyle olması gerek demişti. büyük harf olmamalıymış.
onun dışında da işte düzgün yazmaya çalışıyorum ama devrik cümle oluyor ya da gözden kaçan bir şey oluyor... dört dörtlük değilim maalesef!
Efla, hayırlı olsun.
Günaydın kitapsever hatunlar
Kitabımın 109.sayfasına geldim bile, seriyi okuduğum için gayet rahat ilerliyorum ancak içinde bir ikilem oluştu bu da bitince elimde hiç Tolkien kitabı kalmayacak. Diğer Tolkien kitaplarını alıp öyle mi devam etsem,evde beni bekleyen onlarca okunması gereken kitaba geri dönüp biraz özlesem mi?
İkincisi daha mantıklı,biliyorumKendimi ikna etmeye çalışıyorum işte:44:
Merhaba günaydın ; ben de aynı durumu yaşadım hatta yaşıyorum , açlık oyunlarını inanılmaz beğendim, ikinci kitaba eçmeden önce araya bir sürü kitap girdi ama ben serinin ikincisini nasıl merak ediyorum anlatamam
aynı durumu şu anki john verdon kitabında da yaşadım ve seni temin ederim özleyip geri dönmek çok zevkli
selam okuyucular :) 70.sayfadayım
Ben de 170'e ilerledim.
Düşündüğüm gibi değilmiş meğer kitapcığım.
sevdin galiba?
ben hiç sevmedimama en kısa sürede bıtırmek için 70 veyaz 100 sayfa okuyacagım
Evet çok sevdimKitap Orta Dünya tarihini anlatıyor,çok güzel yorumlar olmasına rağmen yarım bırakan da çok ama sanırım yazarın diğer kitaplarına dair yeterli alt yapı oluşmazsa okumak imkansız. Üstelik oldukça mitolojik ve fazlaca isim var,hatta herkesin 2-3 ismi var.
Sen Vadideki ZamBak'ı okuyorun değil mi?
evet onu okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?