aa :44::44: ben canan tan-en son yürekler ölür kitabında ağlama noktasına gelmiştimben ilerledikçe sana bilgi veririm biri okuyup yarım saat ağlamış sonunda:44::44:
aa :44::44: ben canan tan-en son yürekler ölür kitabında ağlama noktasına gelmiştim
ama (aynı yıldızın altında vs. üzüldüm ama ağlamadım ) :44:
ben pek kolay ağlamam
ben hep ağlarım zaten dramatik şeylere dayanamıyorum
Kardeşimin nişanı vardı. Bir de LOLİSS edebiyat okuyor, bir de öğretmen! O kitap bölümünde olmasın da ben mi olayım. İmza: Kıskanç Gülümsünonu sadece kitap topiğinde hep kitap paylaşırken görüyorum,sen kaytarıyorsun çoğu zaman,yok sana tebrik
Nişan pazar günüydü. Sağ ol canım, güzel geçti.dersler mi
ehümmm ühüümm iyi işte
iyi canım iyi çok şükür,ben ne kadar okumayıp ders çalışcam desem de yapamıyorum biliyosun
sen nasılsın? yaptınız mı nişanı
ben hep ağlarım zaten dramatik şeylere dayanamıyorum
Merhaba kelebekçim ne zamandır görüşemedik ama senin bol bol kitap okuduğunu uzaktan da olsa görmek beni sevindiriryor.
Not: Ben de şu sıralar Bahri Karaçay Yaşamın Sırrı DNA. 'yı okuyorum.. Tavsiye ederim.
Diğer dipnot: Taa eskiden Canan Tan okumuştum da bana teenager kitabı gibi gelmişti.. Sanırım tarzım değil..
merhaba canım nasılsın?
evet uzun zamandır görüşemedik malesef..
canan tanı bende pek okumuyorum açıkçası..
sende kitap okuyorsun madem aramıza katılmak istemez misin ki
elbette katılırım ama biliyorsun ben şu bebek işleriyle meşgulum...(geçen ay 8 haftalık bebeğimi kürtajla kaybettim bu arada! nasip değilmiş!)
sağol canım benim. şimdi daha iyiyim. haklısın çocuğum var çok şükrediyorum. By the way bnizim yemek topiğimiz noldu yaaa? hiç yemek yapmaz olduk bu aralar! neyse boşver al kitabını yat oku! ben öyle yapıyorum sık sık! sana zeten kızıyodum her akşam her akşam işten gel kaynana kayınço kayınpeder ...neyse... iyiler mi ? aman iyi olun ama en çok kendine zaman ayır canım benim...ne okuyosun şimdi?ahh bilmiyordum çok üzüldüm
şimdi nasılsın peki?
genede şükret bir tane çocuğun var en azından canım benim..
sağol canım benim. şimdi daha iyiyim. haklısın çocuğum var çok şükrediyorum. By the way bnizim yemek topiğimiz noldu yaaa? hiç yemek yapmaz olduk bu aralar! neyse boşver al kitabını yat oku! ben öyle yapıyorum sık sık! sana zeten kızıyodum her akşam her akşam işten gel kaynana kayınço kayınpeder ...neyse... iyiler mi ? aman iyi olun ama en çok kendine zaman ayır canım benim...ne okuyosun şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?