Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Günaydın kızlar
başladım ama bitiremiyorum.
Hiç de sevmem kitap bırakmayı ama bırakacağım galiba

firuzan- berlinin nar çiçeği

bunların hiçbiri geçerli mazeret değil,okumak isteyen bir fırsatını bulur yine okur,uğraşma,yok sana tebrik falan
Sağ ol Aslı'm diline sağlık ne diyeyim.

Birbirimizin şakasını kaldırıyoruz diye takılıyorum canım.

Bu arada ben kitabımın 234. sayfasındayım.

kelebek günaydın
kitap nasıldı anlatırmısın canım

günaydın canım ben hiç beğenmedim çok saçmaydı eğer aynı hikaye 17 yaşındakilerin değilde 30 yaşındakilerin başına biraz daha değiştirilerek gelseydi daha iyi olabilirdi ama bu şekilde beni hiç etkilemedi hala aynı düşüncedeyim tam bir ergen klişesiydi..

aaa o zaman almayayım canım teşekkürler
heyecanla sayfaları çevirmek istiyorum benn

Merhaba arkadaşlar.
Topige yeni katildim. Ve bugün basladigim kitabim :
Golem ve Cin- Gelene WECKER
Beğenerek okuyacagim bir kitap gibi. Herkese keyifli okumalar dilerim ')

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İsa'nın gelinleri - sarah dunant bitti harika bir romandı bence
Tenin tutkularına, ruhun mutluluğuna
ve dostluğun ebedi gücüne dair unutulmaz bir aşk hikâyesi

1570 yılı, İtalya’nın Ferrara şehri… Milanlı soylu bir aileden gelen on altı yaşındaki Serafina, ailesi tarafından gayri meşru bir aşk ilişkisinden koparılarak ünlü Santa Caterina Manastırı’na yollanır. Ancak inatçı, duygusal, haşin ve cüretkâr, geleceği sabırsızlıkla bekleyecek kadar genç, beklediği geleceğin elinden alındığını anlayacak kadar olgun bu genç kızın gelişi, manastırın zaten hassas olan dengesini temelinden sarsar.
Katolik Kilisesi’nin Reformasyon karşıtı kararları manastırlar üzerindeki baskıyı artırıp manastır sakinlerine dünyevilikten tamamen kopuk bir yaşamı dayatırken, Santa Caterina da bu değişimden payını almıştır. Serafina’nın hayalini kurduğu yaşama yeniden kavuşma mücadelesi bu dinî ve siyasi çekişmelerin ortasında geçici dostluklara, ihanet ve entrikalara açıktır.

Arkadaslar mazeret bildirimi yapiyorum. 1 hafta yokum.
Hepinize sevgiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…