Oynanıyordu ama yoruldum ben, biraz da siz oynayın.
beni geçmesen, olmaz mı?
geçtim mi? şaşırdım.
ilerledikçe daha güzelleşiyor ama, biraz gayret et, o sakin yerleri geç.
şimdi sıkılmadan okuyorum. okumaya vakit ayıramadım bugün. birazdan kitabı alıp okuma saatlerime giriş yapacağım.
6 gündür elime değecek bir bilgisayarım bile yoktu internet keza öyle..uğradığım zamanlar konumuza gelmiyorsun demişiniz her zaman yeni kitap yorumu paylaşımı varmı diye kullanıcı kimliğimle bakıp sessizce beğenip çıkıyorum boşa konuşmayı sevmiyorum ki çok iyi konuşurum... ancak aşırı ciddiye almışım sanırım topicinizi bu yüzden gereksiz konuşarak sayfalarınızı kuru boş şekilde ilerletmek istemedim afedersiniz...selam kgokce, 8 gün boyunca konumuza uğramadın
profılıne baktım en son 6 gün önce giriş yapmışsın
durumunu bıldırebılırdın, belkı her gün nete uğramıyor olabilirsin
uğradığın zamanlar ise konumuza gelmıyorsun.
ve bundan öncesi de var, öncekı listeyı takibe almadım
ama profılıne baktığımda nette oldugun zamanlar da uğramamışsın konumuza
bende kurallar gereği listeden çıkardım seni.
hani, hiç girmemiş olsan anlarım durumunu
ama gırmediğin zamanlarda bile uğramıyorsun konuya.
evet, dersını çalış demiştim ve sen de : '' olsun kitabıma da devam edebılırım '' demiştin.
bildirim başlığna ne yazmışım inannın geçmişi oku oku okadar .. bulamadım ve dikkate almadığım kısmı madem vurguladınız gözümden o da kaçmış internet bağımın yavaşlığı kota dolumu nedeniyle yavaş ve zaman kaybetmeme adına boş şeyleri okumuyorum ....arkadaş bildirim başliğimiza yorum yazmış canım.
Sen de oldukça dikkatli yöneticisin ama haklısın da.
Yani insan yavaş okur ama buraya yine de uğrar
teşekkürler .. daha önce yazdıklarınızı derken acaba benim şahsım adına yazdıklarınızsa hepsini okudum...evet gördüm okuyucu _Lavin_, daha önce yazdıklarımı okumamış bile.
bu konunun bazı kuralları var ve uyulmak zorunda
dediğim gibi, çıkarmadan önce profillere bakıyorum
ne zaman girmiş diye.
tebrikler bayanlar her ikinizede feci dikkatlisiniz.... konu nerede derken ortadaki konu nedir acaba??? neden bu şekilde yazıyorsunuz anlayamadım... açıkcası kurduğmuz 10-15 kişiyle okuruz yazarız yok laflarız yok konusu kitap olan yere izlenilen filimleri anlatırız sessizsinema vari oyunlar oynarız diyosanız ben konulara yetişemem size kolay gelsin.... bence geçmişi okumak zor değil okunacak bişeyin olmaması ve bu olmayan durumu okumak zor.....Haklısın ki gerçekten takdir ediyorum sabırlı bir insansın.
Sen böyle emek verirken biz de en azından bi kurallara riayet etmekte titiz olmalıyız.
Bir geçmişi okumak böyle zor olmamali.
Tamam bir süre gelememiş olabilir insan ama bir de bakar ben nerede yım konu nerede diye.
6 gündür elime değecek bir bilgisayarım bile yoktu internet keza öyle..uğradığım zamanlar konumuza gelmiyorsun demişiniz her zaman yeni kitap yorumu paylaşımı varmı diye kullanıcı kimliğimle bakıp sessizce beğenip çıkıyorum boşa konuşmayı sevmiyorum ki çok iyi konuşurum... ancak aşırı ciddiye almışım sanırım topicinizi bu yüzden gereksiz konuşarak sayfalarınızı kuru boş şekilde ilerletmek istemedim afedersiniz...
nete uğradığım zaman bir başka şehirden başka bilgsyrdn girince mozilla gibi goggle chorme veya explorur olmayan bir internet tarayıcısından girince abone olduğum sayfanızdan son gelişmelere dair bir buton çıkmadı dikkat etmeden kapamışımdır... girdiğim zamanlar genellikle buraya uğrarım ki zaten yeni tanıştım burayla erken kaybettim zannımca... önceki listeyi nasıl takibe almadığımı yazmışınız şaştım doğrusu verdiğiniz 5 günlük süreçde hergün girdim ve 3.günde bitirdim ama ne yazıkki listeye yazılmadı bitirdiğim bile..ki ben bitirdim dedim.. yeni kitabım şu sayfası şu vb.. dedim durdum.... bence sizin dikkatinizden kaçmış...
bildirim başlığna ne yazmışım inannın geçmişi oku oku okadar .. bulamadım ve dikkate almadığım kısmı madem vurguladınız gözümden o da kaçmış internet bağımın yavaşlığı kota dolumu nedeniyle yavaş ve zaman kaybetmeme adına boş şeyleri okumuyorum ....
teşekkürler .. daha önce yazdıklarınızı derken acaba benim şahsım adına yazdıklarınızsa hepsini okudum...
topic içeriği konusu neler yazıcam diye sorduğumda ve ilk sayfada yazılanlarıda baya okudum.. evet yer yer gelinip okudumuz kitap hakkkında bilgi verileceğinide biliyorum...ancak ben kitap okumaya ara verince yavaşlattığmı söyleyince neden boşa girip yazayım dedimki şubatın 2.haftası diye yazmıştım...
tebrikler bayanlar her ikinizede feci dikkatlisiniz.... konu nerede derken ortadaki konu nedir acaba??? neden bu şekilde yazıyorsunuz anlayamadım... açıkcası kurduğmuz 10-15 kişiyle okuruz yazarız yok laflarız yok konusu kitap olan yere izlenilen filimleri anlatırız sessizsinema vari oyunlar oynarız diyosanız ben konulara yetişemem size kolay gelsin.... bence geçmişi okumak zor değil okunacak bişeyin olmaması ve bu olmayan durumu okumak zor.....
liste okuma yani bir garip duruma çektiniz... ben yanlış gelmişim sanırım? kusurabakmayın boşa laf kalabalığı yaptım diğer okuyucu arkadaşlardan kusurabakmamalarını diliyorum.. ve bu durumu inanılmaz bir hukiki suç gibi bu şekilde yargılayan laflayan ve bunu üstelik birde açıkca burda dedikodu gibi yazanlarıda şiddetle kınıyorum.... çok çok önemliyse özelden msj da atabilirdiniz bunu tercih ederdim...ama iyi oldu ben anladım diğerleride anlar gerekeni sanırım....
"Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer sen bana bir yumurta verirsen ben sana bir yumurta verirsem yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet; sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem sen bana bir bilgi verirsen sende iki bilgi Bende iki bilgi olur."
BU PAYLAŞIMLA GİRMİŞTİM TOPİCİNİZE BEN KAYBETTİĞMİ DÜŞÜNMÜYORUM "ZAMAN KAYBETMEDEN" KAZANMIŞ OLDUM...
Benim yorumlarıma yazdığı yorumları tek tek alıntılayıp uzun uzun cevaplar yazmak istemiyorum,her ne kadar bana cevap hakkı doğurmuş olsa da.
Ancak sadece son cümleye istinaden hanımefendi zaman kaybetmeyerek çok şey kazandıysa ben de onun yokluğunun yaratmadığı boşlukla,yani yoklukla hiçbir şey kaybetmedim. Zira katılan yokluktu,değeri yoktu kazanılamazdı,kazanmadım ki kaybedeyim.
Bu durumda hepimiz memnun kalarak bu konuya bir nokta koymuş olduk sayıyorum, kendi isteği zira kişinin.
Konumuzun aslına döneyim, son bir 50 sayfa okuyup uyumaya gidiyorum sayın okuyucular,malum yarın okul var,beni bekleyen 100lerce öğrenci demek bu aynı zamanda gerginim,migrenim geri gelir diye de tereddütlüyüm. Okuldan yazarım ama ben size sabah
İyi geceler.
büyütülecek bir mesele değil aslında ve büyüyeceğini sanmıyorum
ben arkadaşa söyleyecegımı söyledım, konunun amacını anlamayanlar soru sorabılır
her gelen arkadasımıza anlatıyorum, konunun en başında yazıyor olsa bile.
iyi geceler.
Ben de büyütülecek bir şey katiyyen görmedim,sadece ne rencide edecek bir şey söyledim ne de imada bulundum benim mesajlarımı alıntılayıp mesajlarımızın ne kadar 'boş' olduğunu vurgulaması çok yakışıksız bir davranış bana göre.
konu nerede derken ortadaki konu nedir acaba??? neden bu şekilde yazıyorsunuz anlayamadım... açıkcası kurduğmuz 10-15 kişiyle okuruz yazarız yok laflarız yok konusu kitap olan yere izlenilen filimleri anlatırız sessizsinema vari oyunlar oynarız diyosanız ben konulara yetişemem size kolay gelsin.... bence geçmişi okumak zor değil okunacak bişeyin olmaması ve bu olmayan durumu okumak zor.....
liste okuma yani bir garip duruma çektiniz... ben yanlış gelmişim sanırım? kusurabakmayın boşa laf kalabalığı yaptım diğer okuyucu arkadaşlardan kusurabakmamalarını diliyorum.. ve bu durumu inanılmaz bir hukiki suç gibi bu şekilde yargılayan laflayan ve bunu üstelik birde açıkca burda dedikodu gibi yazanlarıda şiddetle kınıyorum.... çok çok önemliyse özelden msj da atabilirdiniz bunu tercih ederdim...ama iyi oldu ben anladım diğerleride anlar gerekeni sanırım....
"Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer sen bana bir yumurta verirsen ben sana bir yumurta verirsem yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet; sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem sen bana bir bilgi verirsen sende iki bilgi Bende iki bilgi olur."
BU PAYLAŞIMLA GİRMİŞTİM TOPİCİNİZE BEN KAYBETTİĞMİ DÜŞÜNMÜYORUM "ZAMAN KAYBETMEDEN" KAZANMIŞ OLDUM...
beni de listeye alın beni de listeye alın :)
İlk mesajı okudun mu? :)
elbette okudum canım :) okumadan neden geleyim bilediğim yere a aa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?