Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

beni geçmesen, olmaz mı?

geçtim mi? şaşırdım.
ilerledikçe daha güzelleşiyor ama, biraz gayret et, o sakin yerleri geç.
şimdi sıkılmadan okuyorum. okumaya vakit ayıramadım bugün. birazdan kitabı alıp okuma saatlerime giriş yapacağım.

şaka yapıyorum canım ya evet, geçtin
o kısımların bitmesine az kaldı

Son düzenleme:
6 gündür elime değecek bir bilgisayarım bile yoktu internet keza öyle..uğradığım zamanlar konumuza gelmiyorsun demişiniz her zaman yeni kitap yorumu paylaşımı varmı diye kullanıcı kimliğimle bakıp sessizce beğenip çıkıyorum boşa konuşmayı sevmiyorum ki çok iyi konuşurum... ancak aşırı ciddiye almışım sanırım topicinizi bu yüzden gereksiz konuşarak sayfalarınızı kuru boş şekilde ilerletmek istemedim afedersiniz...
nete uğradığım zaman bir başka şehirden başka bilgsyrdn girince mozilla gibi goggle chorme veya explorur olmayan bir internet tarayıcısından girince abone olduğum sayfanızdan son gelişmelere dair bir buton çıkmadı dikkat etmeden kapamışımdır... girdiğim zamanlar genellikle buraya uğrarım ki zaten yeni tanıştım burayla erken kaybettim zannımca... önceki listeyi nasıl takibe almadığımı yazmışınız şaştım doğrusu verdiğiniz 5 günlük süreçde hergün girdim ve 3.günde bitirdim ama ne yazıkki listeye yazılmadı bitirdiğim bile..ki ben bitirdim dedim.. yeni kitabım şu sayfası şu vb.. dedim durdum.... bence sizin dikkatinizden kaçmış...

arkadaş bildirim başliğimiza yorum yazmış canım.

Sen de oldukça dikkatli yöneticisin ama haklısın da.

Yani insan yavaş okur ama buraya yine de uğrar
bildirim başlığna ne yazmışım inannın geçmişi oku oku okadar .. bulamadım ve dikkate almadığım kısmı madem vurguladınız gözümden o da kaçmış internet bağımın yavaşlığı kota dolumu nedeniyle yavaş ve zaman kaybetmeme adına boş şeyleri okumuyorum ....

evet gördüm okuyucu _Lavin_, daha önce yazdıklarımı okumamış bile.
bu konunun bazı kuralları var ve uyulmak zorunda

dediğim gibi, çıkarmadan önce profillere bakıyorum
ne zaman girmiş diye.
teşekkürler .. daha önce yazdıklarınızı derken acaba benim şahsım adına yazdıklarınızsa hepsini okudum...
topic içeriği konusu neler yazıcam diye sorduğumda ve ilk sayfada yazılanlarıda baya okudum.. evet yer yer gelinip okudumuz kitap hakkkında bilgi verileceğinide biliyorum...ancak ben kitap okumaya ara verince yavaşlattığmı söyleyince neden boşa girip yazayım dedimki şubatın 2.haftası diye yazmıştım...

tebrikler bayanlar her ikinizede feci dikkatlisiniz.... konu nerede derken ortadaki konu nedir acaba??? neden bu şekilde yazıyorsunuz anlayamadım... açıkcası kurduğmuz 10-15 kişiyle okuruz yazarız yok laflarız yok konusu kitap olan yere izlenilen filimleri anlatırız sessizsinema vari oyunlar oynarız diyosanız ben konulara yetişemem size kolay gelsin.... bence geçmişi okumak zor değil okunacak bişeyin olmaması ve bu olmayan durumu okumak zor.....

liste okuma yani bir garip duruma çektiniz... ben yanlış gelmişim sanırım? kusurabakmayın boşa laf kalabalığı yaptım diğer okuyucu arkadaşlardan kusurabakmamalarını diliyorum.. ve bu durumu inanılmaz bir hukiki suç gibi bu şekilde yargılayan laflayan ve bunu üstelik birde açıkca burda dedikodu gibi yazanlarıda şiddetle kınıyorum.... çok çok önemliyse özelden msj da atabilirdiniz bunu tercih ederdim...ama iyi oldu ben anladım diğerleride anlar gerekeni sanırım....

"Bende bir yumurta var. Sende bir yumurta var. Eğer sen bana bir yumurta verirsen ben sana bir yumurta verirsem yine sende bir yumurta Bende bir yumurta olur. Şayet; sende bir bilgi var. Bende bir bilgi var. Ben sana bir bilgi verirsem sen bana bir bilgi verirsen sende iki bilgi Bende iki bilgi olur."
BU PAYLAŞIMLA GİRMİŞTİM TOPİCİNİZE BEN KAYBETTİĞMİ DÜŞÜNMÜYORUM "ZAMAN KAYBETMEDEN" KAZANMIŞ OLDUM...

Son düzenleme:

8 gün konuya hiç uğramamışsın ve 6 gün içinde ise, nete girmiş bazı konulara yorum yapmışsın, yani 2 gün netin olmuş ve sen buraya gırıp bir yorum bıle yapmamıs, başka konulara yazmıssın.
sessizce beğenip çıkmak diye bir şey yok! konunun başında öyle bir şey yazdığımı hatırlamıyorum.konuya istediğimizi yazarız, yönetici izin verdikten sonra
kimseye laf düşmez.bu tarz bir tavır takınmana anlam veremedim, şaşıracağın bir şey yok ortada.

kıtabını okumasan bıle, süre verıldıyse 2 günde bır uğramak zorundasın
''bugun okumayamadım'' tarzında bile yorum yapabılırdın, önemli olan buraya uğramak.
neden dedikodu olarak algılıyorsun ki? ben gelmeyenleri açık açık yazıyorum, neden gizli saklı mesaj atayım ki?
ben burada o kadar uğraşıyorum ve siz konuya girip yorum bıle yapmıyorsunuz, boş konuşmayı sevmemek de neyın nesi, biz boş mu konuşuyoruz?
diğer okuyucular sen ne anladıysan onu anlamış olsalar zaten konuya gelmezlerdı, herkes kararında özgür.
ben burada listeyi okuyucu toplamak derdinde değilim! amacım başka benim.
listeye bir şeyler eklemeyi belki unutmuş olabilirim 8 gün boyunca uğramayan biri olursa
muhakkak benımde unuttuğum seyler olabilir, bunu belırtebılırdın!

''sınavlarım var '' dedin bende : ''o zaman sınavlarına çalış dedim'' ve sen : ''olsun yıne süre istiyorum''dedin.
süre istiyorsan konuya uğramak zorundasın, listede adın varsa uğramak zorundasın.
ben sana boşuna demedim: '' sınavların varsa onlara çalış'' diye.

neden konuya gelmeyen kişiyi listeye ekleyeyım ki? benımde kendıme göre işlerim var
ben listeyi hazırlarken ne kadar uğraşıyorum biliyor musun?
ben bu kadar uğraşıyorsam karşımda da bu emeğe değer veren insanlar görmek isterim.
kimse kimse için okumuyor sonuçta.

bu kadar büyütmek yerine, '' kusura bakmayın, evet bu kadar işimin arasında süre istedim ve konuya gelemedım, tekrar listede olmak istiyorum'' diyebılırdın
ama sen, çok farklı şekilde algılayıp ona göre bir savunma hazırladın kendine.

şu da var, hiç nete girmemiş olsaydın listeden çıkarmayacaktım seni
ama sen, son yorumundan sonra, son 6 gün içinde nete hiç uğramamış ve son 2 gün içinde ise nete girmiş ve konuya hiç yazmamıssın

Benim yorumlarıma yazdığı yorumları tek tek alıntılayıp uzun uzun cevaplar yazmak istemiyorum,her ne kadar bana cevap hakkı doğurmuş olsa da.

Ancak sadece son cümleye istinaden hanımefendi zaman kaybetmeyerek çok şey kazandıysa ben de onun yokluğunun yaratmadığı boşlukla,yani yoklukla hiçbir şey kaybetmedim. Zira katılan yokluktu,değeri yoktu kazanılamazdı,kazanmadım ki kaybedeyim.

Bu durumda hepimiz memnun kalarak bu konuya bir nokta koymuş olduk sayıyorum, kendi isteği zira kişinin.

Konumuzun aslına döneyim, son bir 50 sayfa okuyup uyumaya gidiyorum sayın okuyucular,malum yarın okul var,beni bekleyen 100lerce öğrenci demek bu aynı zamanda gerginim,migrenim geri gelir diye de tereddütlüyüm. Okuldan yazarım ama ben size sabah

İyi geceler.

büyütülecek bir mesele değil aslında ve büyüyeceğini sanmıyorum
ben arkadaşa söyleyecegımı söyledım, konunun amacını anlamayanlar soru sorabılır
her gelen arkadasımıza anlatıyorum, konunun en başında yazıyor olsa bile.

iyi geceler.

Ben de büyütülecek bir şey katiyyen görmedim,sadece ne rencide edecek bir şey söyledim ne de imada bulundum benim mesajlarımı alıntılayıp mesajlarımızın ne kadar 'boş' olduğunu vurgulaması çok yakışıksız bir davranış bana göre.

önemli olan şu aslında, ''kime ve neye göre boş''

Konudaki sohbetlerden, sessiz sinema oynamamızdan vb. şeylerden dem vurmuşsun ama şunu bil ki ne yapacağımıza, ne konuşacağımıza sen karar veremezsin. Yargılayamazsın da... Böyle bir hakkın yok senin.

Kitap konusu olduğu için illa ciddi konular konuşulmak zorunda değil ki. Biz burada samimiyetimize bağlı olarak istediğimiz şeylerden konuşur, istediğimiz oyunları oynar ve yeri geldiğinde geyik yapabiliriz. Bunları koz olarak kullanamazsın.

Konumuzu ''boş'' buluyorsan da uygun bir dille devam edemeyeceğini söyler, ayrılırsın konudan. Yaptığın doğru değil.

Kimse kimseyi zorla tutmuyor burda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…