ben sınavlarda genelde iki şık arasında kalırım.Bir de imtahan sorularımız var kitapta, şöyle bir tanesini yazayım;
bir sınıfta 13 ü erkek öğrenci ,15i kız öğrenci, 3ü sınıfa giren çıkan, 2si sinek , kalan 1.5 'i de bilinmemek üzere 34,5 kişi bulunmaktadır.Sınıftaki erkek öğrencilerin 3 te 1 i derste ayaklarını sıraya uzatmakta , geri kalanının yarısı öğretmene tebeşir fırlatmakta , bir kısmı polat alemdar taklidi yapmakta, diğer yarısı da kızlara laf atmaktadır .Kız öğrencilerin 3 te 2 si sakız çiğneyip aynı zamanda sınıfta yürümekte, kalan kısmının yarısı manikür yapmakta, diğer yarısı da şarkıcı posterlerini duvarlara yapıştırıp saçlarını başlarını yolmaktadırlar.Bu sınıftan sorumlu olan öretmen kimdir?
a- aysel gürel
b- margaret theacher
c- matematıkçi cavidan
d- zekeriya beyaz
e- body ekrem
:119:
ben sınavlarda genelde iki şık arasında kalırım.gene iki şık arasında kaldım. a) aysel gürel ve e)body ekrem
yeminle ikisinin arasında kaldım.Ay Allahım nasıl güldüm yine mi iki şık arasında kaldın, baya çelişkiliymiş soru
yeminle ikisinin arasında kaldım.
ama yaaaaaaaa! ben iki seçenek arasında kalıp birini seçince genelde seçmediğim DOĞRUdur.Birinden birisi daha ağır basıyordur son seçeneğin hangisi
sınavlarda iki şık yok malum
ama yaaaaaaaa! ben iki seçenek arasında kalıp birini seçince genelde seçmediğim DOĞRUdur.o yüzden iyi düşünmem lazım... Aysel GÜREL diyorum.
107 sayfa okudum.keyfim yerine geldi.
birkaç saat uyku bana yeter. yarın akşama kadar kitabı bitireceğim
bu hafta pek yoğun olmaz, hafta sonuna kadar 2 tane daha kitap bitirebilirsem benden iyisi yok
evet, bazen öyle oluyorDün akşam 50 sayfa uyuyup yatacağım dedim ya 5 sayfa okuyabildim
o ne demek? 'kitabımı bitirip yazarım'' ??kurallarınızı ogrendım ıkı gunde bır bılgı verılecek bana sure belırtılmems ben bu hafta kıtabımı bıtırırım bı kac gune yazarım
günaydın herkese
iyi haftalar bol kitap okumalı kitaplı bir hafta diliyorum hepinize:78:
kitabımın 173. sayfasına kadar okudum.
sevgiler
olsunben de 68. sayfadayım duyurulur.(az ama! )
kitabımdan bir kısım...
öfkesinden kendi türünü öldüren,merhametinden türü için canını veren
açlığından türünü yiyen,tokluğundan elindekini avucundakini türüne yediren
nefretinden kalp kıran , sevgisinden kalbini kırdıran
hata yapıp umursamayan; fakat aynı hatayı başkasının yaptığını gördüğünde varr gücüyle kınayan
sevdiği için dağları delen , yine sevdiği için sevdiğini alnının ortasından vuran
kahrından kendi canına kıyan, neşesindengöbek atan ve tüm bu karmaşık ruh hallerini çiğ bir süte bağlayıp işin içinden sıyrılan
zıtlıklarla,tuhaflıklarla dolu ilginç bir organizmadır insan...
bnnu, sağ ol.Bu sınavda senin her seçeneğin doğru , yanlış bir şık yok
yeter ki kararsız kalma, en kötü karar kararsızlıktan çok daha iyi
okuyucu efla, kaçıncı saydasın?
merak ettim
aynı kitabı okuyordunuz değil mi? sen bitirdin mi yoksa Okuyucu Bilge Sör?
sen bir gecede gülnihal'i bitirmiş insansın. olamaz mı? olabilir!evet aynı kitabı okuyoruz
daha nelerbıter mi hemen
merak ettim kaçıncı saysada olduğunu
sen bir gecede gülnihal'i bitirmiş insansın. olamaz mı? olabilir!
evet aynı kitabı okuyoruz
daha nelerbıter mi hemen
merak ettim kaçıncı saysada olduğunu
Baktım senin için sanal kütüphaneden 200de
okuyucu efla, kaçıncı saydasın?
merak ettim
efla'nın kutüphanesınden mı baktın?:26:
3. bölüme başladım.225. sayfaya geçtim şimdi. 103 sayfa sonra bitiyoreve geldim, bitiririm geceye kadar
sayfa sayımız farklı olabilir, yayınevlerimiz farklıydı galiba.
sen kaçıncı sayfadasın, okuyucu+yönetici Sör,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?