Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bir de imtahan sorularımız var kitapta, şöyle bir tanesini yazayım;

bir sınıfta 13 ü erkek öğrenci ,15i kız öğrenci, 3ü sınıfa giren çıkan, 2si sinek , kalan 1.5 'i de bilinmemek üzere 34,5 kişi bulunmaktadır.Sınıftaki erkek öğrencilerin 3 te 1 i derste ayaklarını sıraya uzatmakta , geri kalanının yarısı öğretmene tebeşir fırlatmakta , bir kısmı polat alemdar taklidi yapmakta, diğer yarısı da kızlara laf atmaktadır .Kız öğrencilerin 3 te 2 si sakız çiğneyip aynı zamanda sınıfta yürümekte, kalan kısmının yarısı manikür yapmakta, diğer yarısı da şarkıcı posterlerini duvarlara yapıştırıp saçlarını başlarını yolmaktadırlar.Bu sınıftan sorumlu olan öretmen kimdir?

a- aysel gürel
b- margaret theacher
c- matematıkçi cavidan
d- zekeriya beyaz
e- body ekrem
:119:

ben sınavlarda genelde iki şık arasında kalırım. gene iki şık arasında kaldım. a) aysel gürel ve e)body ekrem

ama yaaaaaaaa! ben iki seçenek arasında kalıp birini seçince genelde seçmediğim DOĞRUdur. o yüzden iyi düşünmem lazım... Aysel GÜREL diyorum.

Bu sınavda senin her seçeneğin doğru , yanlış bir şık yok
yeter ki kararsız kalma, en kötü karar kararsızlıktan çok daha iyi

107 sayfa okudum. keyfim yerine geldi.
birkaç saat uyku bana yeter. yarın akşama kadar kitabı bitireceğim
bu hafta pek yoğun olmaz, hafta sonuna kadar 2 tane daha kitap bitirebilirsem benden iyisi yok
ilerlemişsin, bende kendimce çok okudum dün
Dün akşam 50 sayfa uyuyup yatacağım dedim ya 5 sayfa okuyabildim
evet, bazen öyle oluyor
kurallarınızı ogrendım ıkı gunde bır bılgı verılecek bana sure belırtılmems ben bu hafta kıtabımı bıtırırım bı kac gune yazarım
o ne demek? 'kitabımı bitirip yazarım'' ??
günaydın herkese

iyi haftalar bol kitap okumalı kitaplı bir hafta diliyorum hepinize :78:

kitabımın 173. sayfasına kadar okudum.

sevgiler

ben de 68. sayfadayım duyurulur. (az ama! )
olsun

çok güzelmiş

okuyucu efla, kaçıncı saydasın?
merak ettim

3. bölüme başladım.225. sayfaya geçtim şimdi. 103 sayfa sonra bitiyor eve geldim, bitiririm geceye kadar
sayfa sayımız farklı olabilir, yayınevlerimiz farklıydı galiba.

sen kaçıncı sayfadasın, okuyucu+yönetici Sör,

efla'nın kutüphanesınden mı baktın?:26:

Evet canım,sanal kütüphanemizde kaldığımız sayfamızı,okudukarımızışu an okuduğumuz hangi kitap varsa onları hepsini görüyoruz.

Oradan biribirimizi takip ediyoruz yani.

Kitaplara yorum-puan da veriliyor.Buradan söyleyen birileri olmuştu da sen hoş karşılamamıştın hani işte orası belki hatırlarsın?

Okuyucu Efla arkadan iş çevirdim:26:

sevgili okuyucular, bu kitabı okuyanınız var mı?
çok güzel bir kitap olmasının yanında biraz şiddet içerikliymiş sanırım, şimdi okusam mı kararsız kaldım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…