Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba bilgeler son finallerini de bitirmiş artık öğrenci olmayan işsiz bir hatun olarak aranıza geri döndüm çok da özledim hem sizi hem kitap okumayı Hakan Günday-Daha'ya başlayacağım.
Marquez-Mavi Köpeğin Gözleri bitti gelsin kitaplar gitsin sohbetler ooooh

merhaba kıtapkkokusu napın?

Son düzenleme:
merhaba canım döndün mü? sınavlar yüzünden yoktum da bitirdim artık döndüm sen naptın?
geçmiş olsun yok daha dönmedim ama en kısa zamanda döncem ınsallah
sonra eskısı gıbı devam etcez hep bırlıkte.
bensız bırakmıycam sızı üzülmeyin

Son düzenleme:
Güneş çavması sayfa 189 dayım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok düzenli olmasa da spor (pilates) yapıyorum zaten canım
ehümm zaten 47 kilocuk bi anneyim daha fazla fit olmak da istemiyorum açıkçası

kardelen sen de bi cee ee deyip kaçıyosun hep
mutlu pazarlar

Eneeee 47 kilo mu affet hocam, ellerinden operim. Bide kalkmis sana spor yap diyorum
Bende pilates seviyorum

Papatya sen citir anneler topigindeydin yanlis hatirlamiyorsam? Sen ne spor yapiyorsun evde?

Hosgeldin beybim, hayirli olsun. Gonlune gore bi is bulursun insallah. Biraz dinlen once.

selam sör ve kitap kurtları,

tanrı daima tebdil-i kıyafet gezer 10 nsf kadar okudum, günü boş geçirmemek adına
zaten bitmesin istediğim kitaplardan bırı, ağır ağır gidiyorum

herkese ıyı okumalar...

Piknikte canım sıkıldı bugün bi açim bakim dedim, önce uygulama olarak indi kk, sonra bildirileri gördüm cvp yaziyim dedim, 37 yaş konusuna sen 33üm ben olgun gençmi oluyorum lafına cvp veriyim demiştim, 50 yaşımızda anca orta yaş olucaz diye cvp yazmıştım, artık kime gittiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…