Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

doğurmak için :) ah içimi ferahlattın

merhaba muhabbete katılayım .arkadaşımın annesi 45 inde 4. çocuğuna hamileydi.hemde arkadaşımın düğününde hamileydi. çok garip gelmişti.iyi geyik yapmıştık. eltimde 40 ın dan sonra çocuk sahibi oldu. bende 35 imdeyim ve bebek bekliyorum .biraz utanıyorum ama çok istiyorduk.

artık yaşam süresi uzadı ve 40 eski 30 diyorlar doğru bence

Günaydın herkese her yerim acıyor

Winter Garden syf 300

evet normal aslında artık.çünkü evlilik yaşı 30u buldu hatta geçiyor.Ya da 2.çocuk isteyenler bu yaşlarda gebe kalabiliyor.

utanılcak bişi yok ki :) ne güzel bir duygu.bir ablam da 38 yaşında 2.kızına hamile.diğeri 14 yaşında :))

Son düzenleme:
maalesef geç kaldım değerlendirmek için
yarım saat kitap okudum sadece
e buna da şükür

yaş geçince yazmış ya
nene sanki
yakında 90. yaşımı kutlayacağım. herkesi beklerim.

Filozof kaç yaşındasın ki acep :26:
32 olacağım nasipse EKİM'de

verirsin o zaman canım ya birşey yokmuş ki
İnşallah canım

Cik cik cik, cabuk spora basla hemen. Burasi citir kitap kurtlari topigi.

Sen kac yasindasin kuzucuk, ben 33 um. 30 u gecince zor oluyo gercekten. Eskiden yer yer citir citir gezerdim ahhh ahh.
Bir ara belim ağrıyordu. yapamadım bir süre
Eneee topigin teyzesi benim o zaman
Yavrularim benim
Ben de teyzesi sayılırım. ablası ya da.
Topiğin teyzesi benim o zaman... Tam tamına 36 yaşındayım...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Daha genciz.

ben 4.çocuk bu gidişle ben de 30u geççem anne olmak için Allah'ın takdiri artık
Neden? Evli değil misin? 28 yaşında değil misin? Bebek için önünde engel mi var? Yoksa olmuyor mu? İnşallah öyle bir şey yoktur.

günaydın
kitabımın 111.sayfasındayım
tabi geliriz canım ne demek

merhaba kitap kurtlari. bugun yuruyen sato kitabim da geldi. artik 3 tane kitabim birden var. lakin su an evimde temizlik var. bakalim ne zaman baslayacagim kitaplarima

Gayet guzel bir yas. Bende 33 deyim, belkide ikici 35 e kalacak. Gayet normal. Benim 38 yasinda dogum yapan arkadasim var.
Bu yaslarda daha sabirli, daha bilincli oluyor anneler.

Sen evli miydin prenses?
Ben evliyim de doğal yolla Eylülden beri deniyoruz olmadı henüz.Meğer benle alakalıymış sıkıntı.Şu an akışına bıraktım.Çünkü iş değiştirdim,İnşallah Allah benim için hayırlı olan bir zamanda verir böyle dua ediyorum artık :)

merhaba kitap kurtlari. bugun yuruyen sato kitabim da geldi. artik 3 tane kitabim birden var. lakin su an evimde temizlik var. bakalim ne zaman baslayacagim kitaplarima

merhaba iyi okumalar

Son düzenleme:
Bekarım canım.

İnşallah çok büyük bir sıkıntın yoktur.
İnşallah en yakın en hayırlı zamanda anne olursun.
Ben de çok anaç bir insanım, ben de anne olmayı hep istedim. Olmadı. Kısmet.
Belki de evlilik konusunda pek hevesli olmadığımdan nasip olmadı evlenmek anne olmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…