vardır bır zamanı takma kafana
en uygun zamanda olur sen bıle anlamazsın
allah gönlüne göre versın, ama senın ıcın en hayırlı olan bır zamandainşallah
allah gönlüne göre versın, ama senın ıcın en hayırlı olan bır zamanda
inşalah
bende o şekilde isterım allahtan :) versın ama dogru zamanda :)içimi mi okuyorsun canım ya :)
ben de öyle dua ediyorum.
bende o şekilde isterım allahtan :) versın ama dogru zamanda :)
doğurmak için :) ah içimi ferahlattın
merhaba muhabbete katılayım .arkadaşımın annesi 45 inde 4. çocuğuna hamileydi.hemde arkadaşımın düğününde hamileydi. çok garip gelmişti.iyi geyik yapmıştık. eltimde 40 ın dan sonra çocuk sahibi oldu. bende 35 imdeyim ve bebek bekliyorum .biraz utanıyorum ama çok istiyorduk.
artık yaşam süresi uzadı ve 40 eski 30 diyorlar doğru bence
yakında 90. yaşımı kutlayacağım. herkesi beklerim.maalesef geç kaldım değerlendirmek için
yarım saat kitap okudum sadece
e buna da şükür
yaş geçince yazmış ya
nene sanki
32 olacağım nasipse EKİM'deFilozof kaç yaşındasın ki acep :26:
İnşallah canımverirsin o zaman canım ya birşey yokmuş ki
Bir ara belim ağrıyordu. yapamadım bir süreCik cik cik, cabuk spora basla hemen. Burasi citir kitap kurtlari topigi.
Sen kac yasindasin kuzucuk, ben 33 um. 30 u gecince zor oluyo gercekten. Eskiden yer yer citir citir gezerdimahhh ahh.
Ben de teyzesi sayılırım.Eneee topigin teyzesi benim o zaman
Yavrularim benim
Daha genciz.Topiğin teyzesi benim o zaman... Tam tamına 36 yaşındayım...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Neden? Evli değil misin? 28 yaşında değil misin? Bebek için önünde engel mi var? Yoksa olmuyor mu? İnşallah öyle bir şey yoktur.ben 4.çocukbu gidişle ben de 30u geççem anne olmak için Allah'ın takdiri artık
tabi geliriz canım ne demekyakında 90. yaşımı kutlayacağım. herkesi beklerim.
32 olacağım nasipse EKİM'de
İnşallah canım
Bir ara belim ağrıyordu. yapamadım bir süre
Ben de teyzesi sayılırım.ablası ya da.
Daha genciz.
Neden? Evli değil misin? 28 yaşında değil misin? Bebek için önünde engel mi var? Yoksa olmuyor mu? İnşallah öyle bir şey yoktur.
merhaba muhabbete katılayım .arkadaşımın annesi 45 inde 4. çocuğuna hamileydi.hemde arkadaşımın düğününde hamileydi. çok garip gelmişti.iyi geyik yapmıştık. eltimde 40 ın dan sonra çocuk sahibi oldu. bende 35 imdeyim ve bebek bekliyorum .biraz utanıyorum ama çok istiyorduk.
artık yaşam süresi uzadı ve 40 eski 30 diyorlar doğru bence
yakında 90. yaşımı kutlayacağım. herkesi beklerim.
32 olacağım nasipse EKİM'de
Neden? Evli değil misin? 28 yaşında değil misin? Bebek için önünde engel mi var? Yoksa olmuyor mu? İnşallah öyle bir şey yoktur.
merhaba kitap kurtlari. bugun yuruyen sato kitabim da geldi. artik 3 tane kitabim birden var. lakin su an evimde temizlik var. bakalim ne zaman baslayacagim kitaplarima
Bekarım canım.Sen evli miydin prenses?
Ben evliyim de doğal yolla Eylülden beri deniyoruz olmadı henüz.Meğer benle alakalıymış sıkıntı.Şu an akışına bıraktım.Çünkü iş değiştirdim,İnşallah Allah benim için hayırlı olan bir zamanda verir böyle dua ediyorum artık :)
merhabaiyi okumalar
Hanım abla, hoş geldin.Yılmaz Özdil'in isim şehir artist kitabını okudum çok beğendim tavsiye ederim herkese
Hanım abla, hoş geldin.
Ben de geçenlerde "Beraber Yürüdük Biz Bu Yıllarda" kitabını bitirdim. Beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?