- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Kesin okumam lazım o zaman,bunu bile okurken aaa dedim yani
Aynen hemfikiriz
Sağol lolisscim :) bayılıyorum nickine
Demek "Loliş'in" hikayesi bu.evet meslektaşız ya ondan kan çekti zaar
Allah seniii
ben sinan akyüz için de aynı şeyleri düşünüyorum
ayy sağ ol canım
yeni evlendiğimizde eşim böyle hitap ediyordu bana
siteye de o dönemlerde üye olmuştum
Demek "Loliş'in" hikayesi bu.
Yoooo! Ne güzel işte, bol bol okuyorsun.evet canım
bu arada ''beraber yürüdük biz bu yıllarda'' 5-6 aydır kitaplıkta ama bir türlü okuyamadım
bu ara ben iyice takıntılı oldum kitap konusunda
aklımda sürekli almak istediğim kitaplar var
bu ay şunları aldım gelecek ay kesin şunları almalıyım diyorum
onlar yerine başkasını alırsam kendime kızıyorum
söyle bana filozofum yoksa ben kafayı mı yiyorum
Bazı görüşlerinin bana da uymadığını fark ettim. Kendisini çok tanımam. Kitap güzeldi.Yılmaz Özdil'den hiç haz etmiyorum çok itici bir adam yazıları da aynı o şekilde tam bir Müslüman düşmanı
Yoooo! Ne güzel işte, bol bol okuyorsun.
Bazı görüşlerinin bana da uymadığını fark ettim. Kendisini çok tanımam. Kitap güzeldi.
birazcık ağır bi eleştiri olmuş sankiYılmaz Özdil'den hiç haz etmiyorum çok itici bir adam yazıları da aynı o şekilde tam bir Müslüman düşmanı
Yoooo! Ne güzel işte, bol bol okuyorsun.
Bazı görüşlerinin bana da uymadığını fark ettim. Kendisini çok tanımam. Kitap güzeldi.
birazcık ağır bi eleştiri olmuş sanki
bir de konunun ilk mesajını okudunuz mu?
sayfamızda siyasi ve dini konulara pek girmiyoruz, hatırlatmak istedim
ben onu dini ve siyasi kitap yasak olarak gördüm ama yanlış mı gördüm bakim yooo değil
Sen evli miydin prenses?
Ben evliyim de doğal yolla Eylülden beri deniyoruz olmadı henüz.Meğer benle alakalıymış sıkıntı.Şu an akışına bıraktım.Çünkü iş değiştirdim,İnşallah Allah benim için hayırlı olan bir zamanda verir böyle dua ediyorum artık :)
merhabaiyi okumalar
kızlar yeni kitabım bin muhteşem güneş
Kesinlikle senin gibi düşünüyorum.
Sevdiğin, saydığın, aşık olduğun adamla evliysen (tabii karşılıklı) Allah vermesin ama diğer şeyleri sırt sırta verir halleder insan.
Daha cok gencsin, hayirlisiyla olacaktir. Dua edicem sana
O kitabin basinda da, sonuna dogru da aglamistim. Keyifli okumalar.
Prensesim sana zaten hep dua ediyorum, Allah gonlune gore versin insallah.
ben onu dini ve siyasi kitap yasak olarak gördüm ama yanlış mı gördüm bakim yooo değil
BlueDaisy, nasıl mutlu oldum bilemezsin. İyi yürekli olduğunu az çok anlıyordum da bu kadar değil.Daha cok gencsin, hayirlisiyla olacaktir. Dua edicem sana
O kitabin basinda da, sonuna dogru da aglamistim. Keyifli okumalar.
Prensesim sana zaten hep dua ediyorum, Allah gonlune gore versin insallah.
8 gündür elime kitap alamıyorum. Hava boğucu sıcak.. Kendimi nadasa bırakabilir miyim? Hiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççç okuyasım gelmiyor..
8 gündür elime kitap alamıyorum. Hava boğucu sıcak.. Kendimi nadasa bırakabilir miyim? Hiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççç okuyasım gelmiyor..
merhaba güzel bayanlar
bende işyerinde yanlızım. Aslında işleride toparladım kitabımı okuyabilir ama sıcaktan hiç enerjim yok. işyerindeki komşular klimayı da açtırmıyor.çünkü klima sıcağı hanın içine veriyor yeni bişey almam lazım işyerine klimayı da eve monte ettiririm artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?