Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kesin okumam lazım o zaman,bunu bile okurken aaa dedim yani

Aynen hemfikiriz

Sağol lolisscim :) bayılıyorum nickine

Demek "Loliş'in" hikayesi bu.

Demek "Loliş'in" hikayesi bu.

evet canım
bu arada ''beraber yürüdük biz bu yıllarda'' 5-6 aydır kitaplıkta ama bir türlü okuyamadım
bu ara ben iyice takıntılı oldum kitap konusunda
aklımda sürekli almak istediğim kitaplar var
bu ay şunları aldım gelecek ay kesin şunları almalıyım diyorum
onlar yerine başkasını alırsam kendime kızıyorum
söyle bana filozofum yoksa ben kafayı mı yiyorum

Yılmaz Özdil'den hiç haz etmiyorum çok itici bir adam yazıları da aynı o şekilde tam bir Müslüman düşmanı

Yoooo! Ne güzel işte, bol bol okuyorsun.

Yılmaz Özdil'den hiç haz etmiyorum çok itici bir adam yazıları da aynı o şekilde tam bir Müslüman düşmanı
Bazı görüşlerinin bana da uymadığını fark ettim. Kendisini çok tanımam. Kitap güzeldi.

birazcık ağır bi eleştiri olmuş sanki
bir de konunun ilk mesajını okudunuz mu?
sayfamızda siyasi ve dini konulara pek girmiyoruz, hatırlatmak istedim

Yoooo! Ne güzel işte, bol bol okuyorsun.

Bazı görüşlerinin bana da uymadığını fark ettim. Kendisini çok tanımam. Kitap güzeldi.

çok şükür

Daha cok gencsin, hayirlisiyla olacaktir. Dua edicem sana

kızlar yeni kitabım bin muhteşem güneş

O kitabin basinda da, sonuna dogru da aglamistim. Keyifli okumalar.

Kesinlikle senin gibi düşünüyorum.
Sevdiğin, saydığın, aşık olduğun adamla evliysen (tabii karşılıklı) Allah vermesin ama diğer şeyleri sırt sırta verir halleder insan.

Prensesim sana zaten hep dua ediyorum, Allah gonlune gore versin insallah.

ben onu dini ve siyasi kitap yasak olarak gördüm ama yanlış mı gördüm bakim yooo değil

hayır yanlış okumamışsınız
dini ve siyasi kitaplar okumuyoruz
daha doğrusu okusak bile onlarla ilgili ayrıntılı bilgi vermiyoruz veya yorum yapmıyoruz
çünkü herkesin dini ve siyasi görüşü farklı, ortak noktamız kitap sever olmamız
bu ''kitap kafe'' de amacımız okuduğumuz kitaplar çerçevesinde hoş sohbetler yapmak, bilgi alışverişinde bulunmak ve günlük geyik muhabbeti yapmak
bu tür konulara ayrıntılı olarak girersek birbirimizin kalbini kırabiliriz farkına varmadan

Son düzenleme:
Rabbim isteyen herkesin kucağını bebekle doldursun inşallah...
Güneş çavmasını okuyorum son gaz ve değişik bir ruh haline girdim. Hayatımı sorgulamaya başladım. Sonumu hiç iyi görmüyorum
Bugün oğlanı parka götürdüm.
Güneş çavması çok kalın diye kürk mantolu Madonna'ya başladım Park'ta. Bakalım iki kitabı ne zaman bitireceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Daha cok gencsin, hayirlisiyla olacaktir. Dua edicem sana

O kitabin basinda da, sonuna dogru da aglamistim. Keyifli okumalar.

Prensesim sana zaten hep dua ediyorum, Allah gonlune gore versin insallah.
BlueDaisy, nasıl mutlu oldum bilemezsin. İyi yürekli olduğunu az çok anlıyordum da bu kadar değil. Allah'ım senin de gönlüne göre versin inşallah.

8 gündür elime kitap alamıyorum. Hava boğucu sıcak.. Kendimi nadasa bırakabilir miyim? Hiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççç okuyasım gelmiyor..

merhaba güzel bayanlar

8 gündür elime kitap alamıyorum. Hava boğucu sıcak.. Kendimi nadasa bırakabilir miyim? Hiiiiiiiiiiiiiiiççççççççççç okuyasım gelmiyor..

bende işyerinde yanlızım. Aslında işleride toparladım kitabımı okuyabilir ama sıcaktan hiç enerjim yok. işyerindeki komşular klimayı da açtırmıyor.çünkü klima sıcağı hanın içine veriyor yeni bişey almam lazım işyerine klimayı da eve monte ettiririm artık

selam kızlar
Dorian Gray'ın portresi ni bitirdim
ilginç bi kitaptı,tavsiye ederim...

kitaptan birkaç alıntı
''Ahlaklı veya ahlaksız kitap olamaz.Kitaplar ya iyi ya da kötü yazılmıştır,hepsi bu kadar...''
''Dünyayı ahlaksızlığa çağıran kitaplar,dünyaya kendi utancını gösteren kitaplardır..''

selam canlar
içinizden gelmiyosa zorlamyın bence,biraz dinlenmek iyi gelir

Uçurtma avcısı 210.sayfa sürekli okumak istiyorum ama fırsat bulamıyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Suc ve ceza 2 yil surunmustu elimde, bitirince de uzun sure bisey okumak istemedim. Benim cok uzun surdu bikkinlik donemim. Insallah senin boyle olmaz. Simdi yine kitap aralari biraz zaman aliyor, helede son okudugum kitabi sevdiysem, yeni kitaba odaklanmam zor oluyor.
Arada bak ama bize, selam ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…