Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi pazarlar
akşama arkadaşlarım iftara gelicek, biraz biraz okumaya çalışıyorum bugün
Çiçeklerin Kanı sayfa 134

kızlar size bi'şey danışmak istiyorum
eşimin abisi geçen yıl 2. evliliğini yaptı, ramazanın ilk günü iftara davet ettik
daha sonraki günlerde de onlar bizi davet etti ama laf arasında sadece bize iftara geldikleri gün oruç tuttuklarını sonraki günler dayanamadıkları için tutmadıklarını söylediler
bu yıl yine tutmuyolarmış, geçen hafta kızlarının doğum günüydü
iftar arkasından pasta kestiler, bizi de davet ettiler
eşim dün akşam biz onları ne zaman çağırıcaz ramazan bitiyo dedi
ben de oruç tutmadıkları için iftara çağırmak istemediğimi söyledim
bi'şey demedi ama biraz bozuldu sanki
ama gerçekten çok yoruluyorum,daha önce de söylemiştim 44 kiloya kadar düştüm şu anda
e iftar olunca da insan tatlısı zeytinyağlısı bayağı uğraşıyo
abisi de herşeyi beğenmez menüyü hazırlamak bile işkence yani
size sormak istediğim yerimde olsanız ne yapardınız?:26:

bu arada; sakın yanlış anlaşılmasın onlar oruç değil diye değil ben oruçluyken hazırlık yapmak çok zor geldiği için davet etmek istemiyorum

Son düzenleme:

Bence eşine ben oruçtan zaten çok etkileniyorum, onlar da oruç tutmuyorlar.
En iyisi bayram sonrası yemeğe davet edelim onları, daha güzel hazırlık yaparım de.

Kpss sonuclari aciklandi kizlar, 75 almisim. İyi mi kotu mu bilemedim. 80 olaydi iyiydi

hayırlısı olsun canım, benim de alan puanlarımdan en yükseği 72,99 ama benim eskişehir hayallerim için 85 almam gerekiyordu çalışmadan anca bu kadar oldu, keşke okul olmasaydı da çalışabilseydim

Ben de 72 offf bu ne ya ağlıyorum sinirden keşke çalışmasaydım

Hakkınızda hayırlısı olsun kızlar...

Lavinin cevabini cok guzel.
Esin nasil yoruldugunu farkediyordur, sende yumusak bir tavirla konusursan, aklina yatar.
Sahsen bende iftarlarimi, benimle ayni ani bekleyen insanlarla yapmayi seviyorum.
Pasta yemege degilde, iftara cagirsalardi sizi keske.
Sizde bi aksam caya cagirin olmazsa :)
Benim kocasi zor olan, etsiz yemek yemeyen bir arkadasim var.
Biyere davet edildiklerinde samimiyetlerine gore gidip yardimci olur yemeklere.
Yada arayip bikac biseyi kendinin yapacagini, cok zahmet etmemesini soyler.

canım bunda kafaya takacak bişey yok .benim kız kardeşim ve eşide oruç tutmuyor.geçen yıl ramazanda çağırdık ama oruç tutmadıkları için zaten akşam yemeği gibi oldu.bu sene çağırmadık.kardeşimi canım gibi severim sonuçta .

Selam kizlar
Serenadi bitirdim, boyle guzel kitaplar okumayi cok seviyorum. Beni derinden etkileyen kitaplar listesine girdi bu kitap da. Okumayanlara tavsiye ediyorum.
Bazi seylerden ne kadar da bihaber yasiyormusuz onu farkettim.

Son düzenleme:

Canim ramazandan sonra cagir bence. Orucluyken davet vermek zor valla kaynanamlari gecen hafta cagirdim, onu da hastalik gunume denk getirdim bilerek. Yoksa temizlikti yemekti ben de cok yoruluyorum.

Bence eşine ben oruçtan zaten çok etkileniyorum, onlar da oruç tutmuyorlar.
En iyisi bayram sonrası yemeğe davet edelim onları, daha güzel hazırlık yaparım de.

Canim ramazandan sonra cagir bence. Orucluyken davet vermek zor valla kaynanamlari gecen hafta cagirdim, onu da hastalik gunume denk getirdim bilerek. Yoksa temizlikti yemekti ben de cok yoruluyorum.
sağ olun kızlar
eşimle konuştuk o da hak verdi bana ben ayıp olur mu diye düşünüyordum ama siz de böyle söyleyince içim rahatladı
bayramda şehir dışından görümcemler de gelecek o zaman güzel bi sofra hazırlayıp telafi etmeyi düşünüyorum inşallah

Bin muhteşem güneşe başladım. Sayfa 16 dayım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…