Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
dün sahura kadar dışardaydım. pert durumdayım
içimizdeki şeytan-sebahattin ali sf 164 bugun biter

olsun bir daha ki yıl ya da senen dolar dolmaz vıınnnn daha uzun süreli kaçarsınız..
rapor alsaydın 1 kaç gün olmaz mıydı öyle

ya işe başlar başlamaz 1 hafta sonra tatile çıktım ben rapor almıştım çok önceden planlanan bişey olduğu için
şimdi yine almak göze batacak yoksa bayramın sonundaki o perşembe cumayı da birleştirmeyi çok istiyodum

sonbaharda bi rapor planım daha var Allah kısmet ederse

o zaman bu sefer böyle idare edeceksin son baharda da rapor sonra ki yıl hem rapor hem normal izinle gezmenin dibine vuracaksın

merhaba bayanlar
hayırlı cumalar benim kuşlarda çift olmuş yalnız kalmayacaklar artık.
takas teklifi geldi dün o yüzden kırmızı pzt yi 2 günde okumam lazım.aynı yıldızın altındayı kaçıramam.

En Mavi Göz-76 dayım.

Çok güzel ilerliyor,çocukların gözünden yoksulluk ve ırkçılık. Yazar öyle güzel tasvir etmiş ki her şeyi.

Kpss sonuclari aciklandi kizlar, 75 almisim. İyi mi kotu mu bilemedim. 80 olaydi iyiydi

hayırlısı olsun canım, benim de alan puanlarımdan en yükseği 72,99 ama benim eskişehir hayallerim için 85 almam gerekiyordu çalışmadan anca bu kadar oldu, keşke okul olmasaydı da çalışabilseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…