Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Bin muhteşem güneş sayfa 286. Dayım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhabalar kuzçeler.. Anne evindeyim bir haftadır pek okuyamıyorum 😔 eskisi gibi sık sık da giremiyorum kitap bitirdikçe ancak girerim galiba ... Yeni kitabım harlan coben oyun bozan bu türde okuyacağım ilk kitap umarım güzeldir

Son düzenleme:
Kizlar merhaba, "Hayvan Çiftliği" romanini bitirdim. Yaklasik 65 yil once yazilmis bu kitabin aslinda hic yabanci olmadigimiz gunumuz sahnelerinin tipatip oldugunu okuyanlar gorecektir. Kesinlikle tavsiye ediyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın Kızlar

Yüreğim Seni Çok Sevdi 40.sayfadayım. Bu ara akşamları yemekten sonra çok halsiz oluyorum okuyamıyorum

günaydın kızlar cümleten hayırlı cumalar

kitabımın 68. sayfasındayım

canım ben o kitabı gayet severek okumuştum umarım sende beğenirsin

Merhaba kızlar
Bin muhteşem güneşe devam. Pazartesi tatile çıkıyoruz. Yanımda ne götürsem bilemiyorum. 5 sevgi dili ve grinin elli tonu var sırada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar.
kitabım bitti. marlo morgan bir çift yürek bir kitabı ikinci kez okumak adatim değildir ama yinede okdum

1984 - George Orwel 120sf okumaya devam

Merhaba herkese Ben yeni gördüm bu başlığı ve ben de katılmak istiyorum aranıza.
Şu anda Elif Şafak'ın Ustam ve Ben adlı kitabını okuyorum dün başladım. 47. sayfadayım. Tüm Elif Şafak kitapları gibi bunu da beğendim daha ilk sayfalardan

Hoş geldiniz.
Konunun ilk mesajını okur musunuz? :112:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…