- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Selam bilgeler
Yağmurda kitap okumak gibisi yok
Gizli Gelin sayfa 150deyim
Evet, tekrardan hoş geldiniz. :112:Evet okudum zaten ondan sonra yazmaya karar verdim :)
İki günde bir rapor vermek şartıyla kaçıncı sayfadayız vs. bunları belirttiğimiz sürece konuda kalabileceğiz değil mi.
Ben her gün buradayım zaten :)
Merhaba kızlar
Bin muhteşem güneşe devam. Pazartesi tatile çıkıyoruz. Yanımda ne götürsem bilemiyorum. 5 sevgi dili ve grinin elli tonu var sırada
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bebegin saglicakla dogsun insallah. Dinlen sen bosverSelam KK' nın bilge hanımları;
Doğum iznine çıkmama bir ay kaldı. Bugünlerde bol bol dinlenmem lazım ama nerdeee...
Güya işlerimi bitirip bu günlerde yıllık izinlerimi kullanacaktım ama amirlerim sağ olsunlar elimi hiç boş bırakmıyorlar.
Bu aralar hiç kitap okumak istemiyorum, uzun süredir bu duygu durumunu aşamadım maalesef. Lise ikinci sınıfta başlayan fetret devrim üniversite ikinci sınıfta son bulmuştu. Allah' ım korkuyorum araya yine bu kadar zaman girecek mi diye.
Hala Simyacı' dayım, ben bu kitabı bitiremeyeceğim galiba.
Bana önerebileceğiniz güzel bir biyografi var mı? O tür bir şey ilgimi çeker belki.
Canım teşekkür ederim. Dinlen dinlen nereye kadar? İnsan dinlenmektende yoruluyor wallahiCanim bebegin saglicakla dogsun insallah. Dinlen sen bosver:)
Ben Rifat İlgaz- Sari Yazma kitabini okumak istiyorum. O biraz otobiyografi oluyor ama. Kendi hayatini anlatiyormus heralde. Eger ilgini cekerse alip okuyabilirsin. Benim ilgimi cok cekti Rifat İlgazin hayati. İlk firsatta alacagim kitabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?