Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitabımı bitirdim, Tess' in 2. okuduğum kitabıydı ben sevdim bu kadının tarzını
diğer kitaplarını da okucam kısmetse

Sıradaki kitabım Barış Bıçakçı- Bizim büyük çaresizliğimiz olacak

Bende tatildeyim, grinin elli tonu yanimda. Tahmin ettigimden daha acik :26:

günaydın kızlar istanbulda felaket yağmur var sabah işe gelirken sırıl sıklam oldum hala ıslağım..
Pierre Loti İzlanda Balıkçısı bitti..
yeni kitabıma karar veremedim..

Selam KK' nın bilge hanımları ;

Doğum iznine çıkmama bir ay kaldı. Bugünlerde bol bol dinlenmem lazım ama nerdeee...

Güya işlerimi bitirip bu günlerde yıllık izinlerimi kullanacaktım ama amirlerim sağ olsunlar elimi hiç boş bırakmıyorlar .

Bu aralar hiç kitap okumak istemiyorum, uzun süredir bu duygu durumunu aşamadım maalesef. Lise ikinci sınıfta başlayan fetret devrim üniversite ikinci sınıfta son bulmuştu. Allah' ım korkuyorum araya yine bu kadar zaman girecek mi diye.

Hala Simyacı' dayım, ben bu kitabı bitiremeyeceğim galiba.

Bana önerebileceğiniz güzel bir biyografi var mı? O tür bir şey ilgimi çeker belki.

Selam kizlar.
Yeni kitabim Harlan Coben- Gecmisle Dans. Guzel bir kitaba benziyor.
Gizli Gelini okudum bitti. 8. Henrynin sarayini anlatiyor ama kizkardesinin hikayesi daha cok. 8. Henry Anne Boleyne asik olmus, burdan yola cikarak Boleyn Kizini okumak istiyorum. Hatta bu Henrynin 4 sezon dizisini bile cekmisler The Tudors diye Bizim Muhtesem Yuzyildan daha betermis

Canim bebegin saglicakla dogsun insallah. Dinlen sen bosver
Ben Rifat İlgaz- Sari Yazma kitabini okumak istiyorum. O biraz otobiyografi oluyor ama. Kendi hayatini anlatiyormus heralde. Eger ilgini cekerse alip okuyabilirsin. Benim ilgimi cok cekti Rifat İlgazin hayati. İlk firsatta alacagim kitabi.

Ustam ve Ben kitabını okumaya devam ediyorum. Kitabın 94. sayfasındayım şu an. Haftasonu olduğu için çok okuyamadım ama haftaiçinde biter herhalde.

Canım teşekkür ederim. Dinlen dinlen nereye kadar? İnsan dinlenmektende yoruluyor wallahi .

Bu arada sitemizin yeni yüzü hepimize hayırlı olsun .

Günaydın bilgeler
Bizim büyük çaresizliğimiz bitti
yeni kitabım Tanrının unutulan çocukları

günaydın kızlar hayırlı sabahlar :)

1984 george orwell kitabı bitti. beğendim tavsiye ederim :)

iki kitao var elime şuan. evde ve işte
ortadoğu ve dörtler diye :)

bu arada siteyi beğenmedim ifadeler yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…