- 11 Nisan 2007
- 3.076
- 2.396
- 723
sonunda izne ayrılmışsın.Uyku tutmadı... Doğum iznine çıktım sonunda. Bebek beslenmesi ve bakımı adlı kitabıma başlayacağım. Sıradaki bir sürü kitaptan birisi ...
Nasılsınız KK' nın bilge hanımları?
Yaseminciğim, canım; iyi tatiller.Selam kızlar
Bu ay bu kadar kitap yeter benim içinYarın tatile çıkıcaz Allahın izniyle, yanımda Mülksüzler'i getireceğim, bikaç sayfa da olsa okurum heralde
Eğer internet varsa girer bildiririmimi yaparım, şimdiden görüşmek üzere canlar, kendinize iyi bakın
Tesekkur ederim canim, senin bebisin gelmesine de az kalmisİyi tatilleeer...
Darısı gidemeyenlerin başına.
Ben simdiye kadar rastgele alirdim, populer kitaplari alirdim daha cok. Ama bundan sonra arastirarak alicam, neye gore arastiracaksin dersen, ilgi alanlarima gore. Vicik vicik ask kitaplarindan o kadar sikildim kiKızlar kitap seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Sadece tavsiye üzerine mi alıyorsunuz yoksa en çok satanlar bölümüne mi bakıyorsunuz?
Evet canım, az kaldı bebeğimin gelmesine. Oğluma yelekler örüyorumTesekkur ederim canim, senin bebisin gelmesine de az kalmis
Ben simdiye kadar rastgele alirdim, populer kitaplari alirdim daha cok. Ama bundan sonra arastirarak alicam, neye gore arastiracaksin dersen, ilgi alanlarima gore. Vicik vicik ask kitaplarindan o kadar sikildim kistoklarim bitmedi daha bitse de alip okumak istedigim cok kitap var,
Evet arkadaşım. İşleri iyi kötü toparladım sayılır. Teşekkür ederim iyi dileklerin içinKitabımın 88. sayfasındayım. sonunda izne ayrılmışsın.bebeğini sağlıkla al kucağına canım.
Yaseminciğim, canım; iyi tatiller.
amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim...Canım benim kolay gelsin. Annenlerin hacca gitmesi kötü olmuş.
Kötü olmuş derken tövbe estağfurullah o anlamda değil. Gitmeleri tabii ki çok iyi, hatta darısı bize olsun inşallah ama Sen derse gidince kızçene kim bakacak? Evde kardeşin bir şeyin var mı?
Günaydınlar
Ben bir süre kitap okuyamayacağım taşınma telaşımız var çok yorgun oluyorum...
Gene olur ki Allah isterse... Bence olacak gibi... İçime öyle geliyor.
Kızlar kitap seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Sadece tavsiye üzerine mi alıyorsunuz yoksa en çok satanlar bölümüne mi bakıyorsunuz?
iyi tatiler canımSelam kızlar
Bu ay bu kadar kitap yeter benim içinYarın tatile çıkıcaz Allahın izniyle, yanımda Mülksüzler'i getireceğim, bikaç sayfa da olsa okurum heralde
Eğer internet varsa girer bildiririmimi yaparım, şimdiden görüşmek üzere canlar, kendinize iyi bakın
Kızlar kitap seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Sadece tavsiye üzerine mi alıyorsunuz yoksa en çok satanlar bölümüne mi bakıyorsunuz?
%95 edebi değeri olan kitapları seçiyorum. klasikleri okumaya çalışıyorum. her dakika herkesin elinde dolaşan süslü püslü kapaklar ilgimi çekmiyor aksine beni itiyor. genelde okurken zihnimi zorlayacak kitapları istiyorum. yavan bir aşk romanı beni tatmin etmez, yavan bir polisiye romanı ilgimi çekmez çünkü bana bir katkısı olduğunu hissetmem. bazen zihnimi boşaltmak için bu tarz kitaplar alırım okurum... okuduğum bir kitapta başka bir kitaptan bahsediliyorsa onu mutlaka listeme eklerim, okuma zevkine güvendiğim arkadaşlarımın tavsiyelerini en kısa zamanda alıp okumaya bakarım.
mutlu pazarlar güzel bilgelerim
Her Temas İz Bırakır'ı bitirdim yeni kitabım Yaşlı Adam ve Deniz-Ernest Hemingway
Geçtiğimiz günlerde kampüste kampanya vardı. Bazı klasikleri toptan aldım ama anladım ki her klasikte bir olmuyor. Vadideki Zambak ömrümü yedi. Her yazar Victor Hugo yada Dickens gibi değil.
Dediğiniz gibi güncel kitapların edebi değeri düşük oluyor sanki ama Sinan Akyüz ve Ahmet Ümit okurken kendimi bu bakımdan iyi hissediyorum. Paylaşım için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?