Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitabımın 88. sayfasındayım.
Uyku tutmadı ... Doğum iznine çıktım sonunda. Bebek beslenmesi ve bakımı adlı kitabıma başlayacağım. Sıradaki bir sürü kitaptan birisi ...

Nasılsınız KK' nın bilge hanımları ?
sonunda izne ayrılmışsın. bebeğini sağlıkla al kucağına canım.

Yaseminciğim, canım; iyi tatiller.

Kızlar kitap seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Sadece tavsiye üzerine mi alıyorsunuz yoksa en çok satanlar bölümüne mi bakıyorsunuz ?
Ben simdiye kadar rastgele alirdim, populer kitaplari alirdim daha cok. Ama bundan sonra arastirarak alicam, neye gore arastiracaksin dersen, ilgi alanlarima gore. Vicik vicik ask kitaplarindan o kadar sikildim ki stoklarim bitmedi daha bitse de alip okumak istedigim cok kitap var,

Benim kötü bir huyum var. Stoktaki kitapları alırken çok zevk alıyorum ancak o kitapları rafımda görünce okuyasım gelmiyor. Sonra gidip tek tek kitap alıyorum.

Ben çoğu zaman tavsiye üzerine alırım. Yalnız son dönemlerde rastgele alıyorum. Çokta başarılı olduğum söylenemez. En çok satanlar bölümü de yardımcı oluyor ...

Bu arada Simyacı ya kaldığım yerden devam ediyorum. Bu sefer bitireceğim inşallah ...

amin canım inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim...
okul olduğu günler ablama bırakıcam canım hatta ablam orda kalmam için ısrar ediyo,işte biraz onda biraz evde idare etcez mecbur

Günaydınlar

Ben bir süre kitap okuyamayacağım taşınma telaşımız var çok yorgun oluyorum...

kolay gelsin tatlım, çabuk yerleşirsin inşallah.

Gene olur ki Allah isterse... Bence olacak gibi... İçime öyle geliyor.

bana da öyle geliyor

Kızlar kitap seçerken nelere dikkat ediyorsunuz? Sadece tavsiye üzerine mi alıyorsunuz yoksa en çok satanlar bölümüne mi bakıyorsunuz ?

ben araştırıpta alıyorum, konusunu az çok bilmem geekiyo. zevkine güvendiğim arkadaş tavsiyesine de uyuyorum.

karanlığın elli tonu sayfa 110

türkiye ye gelince biraz azıttım sanırım, hep dışardayım,
arkadaş sohbeti, gezme ev temizliği, ufaklık derken kitaba çok vakit kalmıyo

Hasan Ali Toptaş Yalnızlıklar 75.sayfadayım
kesinlikle mükemmel ir dili var bu adamın
-----------------------------------------------------------------------------
ben kitap alırken neye dikkat ediyorum;aslında şuna diyemem
ama mesela rengarenk kapaklı herkesin elinde olan kitapları hemen hemen hiç almam
belli yazarlar vardır mesela ara ara onların kitaplarını alırım
bazen de hiç aklıma yokken kitapçıda görüp alırım ama bu kitaplar daha önce hakkında bilgi sahibi olmadığım kitaplar olmaz genelde...
tavsiye edilen kitapları not ederim bazen de...
ne bulsam okuyorum işte
---------------------------------------------------------------------------------
he ben niye peşpeşe msjlar yazyorum derseniz çoklu alıntı yapmayı beceremedim bi türlü de ondan
iyi tatiler canım

%95 edebi değeri olan kitapları seçiyorum. klasikleri okumaya çalışıyorum. her dakika herkesin elinde dolaşan süslü püslü kapaklar ilgimi çekmiyor aksine beni itiyor. genelde okurken zihnimi zorlayacak kitapları istiyorum. yavan bir aşk romanı beni tatmin etmez, yavan bir polisiye romanı ilgimi çekmez çünkü bana bir katkısı olduğunu hissetmem. bazen zihnimi boşaltmak için bu tarz kitaplar alırım okurum... okuduğum bir kitapta başka bir kitaptan bahsediliyorsa onu mutlaka listeme eklerim, okuma zevkine güvendiğim arkadaşlarımın tavsiyelerini en kısa zamanda alıp okumaya bakarım.

mutlu pazarlar güzel bilgelerim
Her Temas İz Bırakır'ı bitirdim yeni kitabım Yaşlı Adam ve Deniz-Ernest Hemingway

Geçtiğimiz günlerde kampüste kampanya vardı. Bazı klasikleri toptan aldım ama anladım ki her klasikte bir olmuyor. Vadideki Zambak ömrümü yedi. Her yazar Victor Hugo yada Dickens gibi değil.

Dediğiniz gibi güncel kitapların edebi değeri düşük oluyor sanki ama Sinan Akyüz ve Ahmet Ümit okurken kendimi bu bakımdan iyi hissediyorum. Paylaşım için teşekkürler...

Vadideki Zambak için birkaç kişiden daha bu tarz sözler duydum, henüz okumadım ama merak da ediyorum bu olumsuz görüşler sebebiyle...

Ahmet Ümit Türk Edebiyatı'nı polisiyeyle tanıştırdığı için bence yeri farklı, polisiye sevseydim tüm kitaplarını alırdım muhtemelen ama okuduğum 2 kitabını da beğendim.
rica ederim...

Grinin elli tonu sayfa 413 deyim.
Ben kitap alırken sizden duyduklarıma ve en çok satanlara göre seçim yapıyorum. Ayrıca lise yıllarında okuduğum rüzgar gibi geçti, aşk ve gurur, jane eyre, tütün, gibi kitapları yeniden okumak istiyorum.

Herkese tekrar merhaba, tatili bitirip döndüm ve bu sırada 3 kitap bitirip 4. yü yarıladım.
Halet Hüseyni'nin "Bin Muhteşem Güneş" ile "Ve Dağlar Yankılandı" kitaplarını okudum.
Doğrusu bu kadar hılı biteceklerini düşünmemiştim. hazırlıksız yakalandım ve bulduğum bi macera kitabını daha okudum. yazarını hatırlamıyorum ama adı; "Psikopat".
son olarak Stephen King "Kemik Torbası"na başladım, yarıladım. bitince "oğullar ve sevgililer"e devam edeceğim.
herkese güzel okumalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…