Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Geçmiş olsun canım. Ahhh şu ağrılar peşimizi bıraksa..

sa canm.
ya benm başım çok çok agrıo. dr gittim. hap verdi gönderdi. bende film çekin dedim. oda işimi bana öğretme dedi vs vs derken çıktım geldim.
migren olabilir diye düşünüyorum. ama hiç bişi demedi doktor

tşk ederiz ellerine sağlık pek güzel olmuş

Geçmiş olsun canım. Ahhh şu ağrılar peşimizi bıraksa..
senin ağrılar da devam değil mi? okul başladı daha da kötü olma.

Ellerine sağlık.

Ne kadar saçma! Tetkik yapmaları lazımdı.

burayı şimdi bulabildim. neden değişir bir site anlamış değilim.
neyse.
burası kitap için biliyorum ama listemi kitap mekanında yayınladım. başağrısı konusunda bir şey söylemek istiyorum.
ben son zamanlarda bir ay falan oldu galiba aktardan kediotu tableti aldım. migrenime çok iyi geldi. artık psikolojik mi yoksa bir tür sakinleştirici olduğu için mi biliyorum ama bir aydır başım ağrır gibi olunca hemen bir tane içiyorum. başım ağrımıyor ve mışıl mışıl uyuyorum. belki sizde de işe yarar.

Ne kadar saçma! Tetkik yapmaları lazımdı.

Gece bu ağrılarla uyanıyorum. sabahte başladı akşam 11 e kadar sürdü. normal bir ağrı gibi gelmedi. ki bigün değil sk sk oluyor. ilaç verdi almadım. kullanmak istemiyorum. ağır kesiciyi ben eczanedende alırdım yani

ben migrenmiyim onuda bilmiyorum.
not alayım tşk ederim

Ben de geceleri ağrı ile uyanıyorum.
Mesela dün iş çıkışına yakın başladı. Gece yarısına kadar devam etti. İlaç falan da kâr etmiyor çoğu kez.
Bende hipoglisemi de var. Bu da tetikliyor migreni. Sende de başkaca şeyler olabilir. İyi bir araştırılması lazım. Geçmiş olsun. Allah hepimize şifa versin.

merhaba bilgeler

kitaba devam ediyorum ama hala sevemedim.90. sayfa.zorla okumaya devam ediyorum.

Elbette gereken kan tahlillerini ve tomografi-röntgen neyse yapılmalı. Ancak şunu söylemeliyim ki canım, baş ağrıları öyle röntgenle-mr ile teşhis edilebilen şeyler değil. Onlar ancak Allah korusun beyinde bir problem var mı onu belirler.

senin ağrılar da devam değil mi? okul başladı daha da kötü olma.

Benim ağrılarım yazın yok gibi oluyor. Arada günlük güneşten ya da yorgunluktan olan ağrılar dışında uzun süreli atağım olmuyor. Ancak yoğun ağrı ataklarım kışın ve maalesef çalıştığım zamanlara denk geliyor. Ama bu yıl kafama koydum, gözümü karartıp alternatif tıbba yöneleceğim.

Bunu hiç duymamıştım, bi araştırmakta fayda var.

mutlu akşamlar güzel bilgelerim

otomatik portakal bitti yeni kitabıma eve gidince karar vereceğim
Mutlu akşamlar canım, çalışıyordun değil mi? iş bulmuştun sanki
Benim de öyle... Yoğun olduğum zaman daha çok ağrıyor. Gerilim tipi baş ağrısı demişti doktorun birisi... Sen yönel bakalım. Fayda verirse biz de deneriz diyeceğim ama herkese etkisi farklıdır aslında...

mutlu akşamlar canım iş buldum sayılır, aile şirketimizde 2 abimle beraber çalışıyorum ama kesinlikle geçici süre, eleman ihtiyacı giderilene kadar

Grinin elli tonunu bitirdim az önce. Be tabi ki adamın geçmişte yaşadıklarını çok merak ediyorum.
5 sevgi dilini yeniden okumam gerekiyormuş. Onu bitirince elli tonun diğer iki kitabını da okuyacağım inşallah

günaydın kızlar hayırlı sabahlar

dörtler sf 60

bende en azından bişiler yapsaydı dedim. okadar şiddetli ağrıyorki. uykudan uyandırıyor. sabah 4te ağrıyor akşam 11 e kadar sürebilen bi ağrı. bana ağır kesici verdi yolladı
bir gün ağrıdan acile gittim iğne yaptılar. tansiyonumda düşüyor. kafamı taşımak bile bana ağır geliyor. ellerim titriyo ama dr bişeyin yok dedi

Geçici gibi bir şey ben de hatırlıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.
amin canım teşekkür ederim
sen neler yapıyorsun?

günaydın güzel bilgeler
mutlu, huzurlu günler
yeni kitabım Virginia Woolf-Mrs. Dalloway uzun zamandır okumak istiyordum bakalım nasılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…