- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Geçmiş olsun canım. Ahhh şu ağrılar peşimizi bıraksa..
merhaba bayanlar
ağustos ayı listemizi hazırladım ama biraz farklı oldu çünkü sitenin yeni şekli liste için yeterli değil(yada ben tam çözemedim.) neyse bakınca anlarsınız.
bu ay çok güzel kitap okumuşsunuz tebrik ederim.
senin ağrılar da devam değil mi? okul başladı daha da kötü olma.Geçmiş olsun canım. Ahhh şu ağrılar peşimizi bıraksa..
Ellerine sağlık.merhaba bayanlar
ağustos ayı listemizi hazırladım ama biraz farklı oldu çünkü sitenin yeni şekli liste için yeterli değil(yada ben tam çözemedim.) neyse bakınca anlarsınız.
bu ay çok güzel kitap okumuşsunuz tebrik ederim.
Ne kadar saçma!sa canm.
ya benm başım çok çok agrıo. dr gittim. hap verdi gönderdi. bende film çekin dedim. oda işimi bana öğretme dedi vs vs derken çıktım geldim.
migren olabilir diye düşünüyorum. ama hiç bişi demedi doktor
Ne kadar saçma!Tetkik yapmaları lazımdı.
ben migrenmiyim onuda bilmiyorum.burayı şimdi bulabildim. neden değişir bir site anlamış değilim.
neyse.
burası kitap için biliyorum ama listemi kitap mekanında yayınladım. başağrısı konusunda bir şey söylemek istiyorum.
ben son zamanlarda bir ay falan oldu galiba aktardan kediotu tableti aldım. migrenime çok iyi geldi. artık psikolojik mi yoksa bir tür sakinleştirici olduğu için mi biliyorum ama bir aydır başım ağrır gibi olunca hemen bir tane içiyorum. başım ağrımıyor ve mışıl mışıl uyuyorum. belki sizde de işe yarar.
Ben de geceleri ağrı ile uyanıyorum.Gece bu ağrılarla uyanıyorum. sabahte başladı akşam 11 e kadar sürdü. normal bir ağrı gibi gelmedi. ki bigün değil sk sk oluyor. ilaç verdi almadım. kullanmak istemiyorum. ağır kesiciyi ben eczanedende alırdım yani
...
Hangi kitaptı o canım? :)merhaba bilgeler
kitaba devam ediyorum ama hala sevemedim.90. sayfa.zorla okumaya devam ediyorum.
Hangi kitaptı o canım? :)
sa canm.
ya benm başım çok çok agrıo. dr gittim. hap verdi gönderdi. bende film çekin dedim. oda işimi bana öğretme dedi vs vs derken çıktım geldim.
migren olabilir diye düşünüyorum. ama hiç bişi demedi doktor
senin ağrılar da devam değil mi? okul başladı daha da kötü olma.
burayı şimdi bulabildim. neden değişir bir site anlamış değilim.
neyse.
burası kitap için biliyorum ama listemi kitap mekanında yayınladım. başağrısı konusunda bir şey söylemek istiyorum.
ben son zamanlarda bir ay falan oldu galiba aktardan kediotu tableti aldım. migrenime çok iyi geldi. artık psikolojik mi yoksa bir tür sakinleştirici olduğu için mi biliyorum ama bir aydır başım ağrır gibi olunca hemen bir tane içiyorum. başım ağrımıyor ve mışıl mışıl uyuyorum. belki sizde de işe yarar.
Mutlu akşamlar canım, çalışıyordun değil mi? iş bulmuştun sankimutlu akşamlar güzel bilgelerim
otomatik portakal bitti yeni kitabıma eve gidince karar vereceğim
Benim de öyle... Yoğun olduğum zaman daha çok ağrıyor. Gerilim tipi baş ağrısı demişti doktorun birisi... Sen yönel bakalım. Fayda verirse biz de deneriz diyeceğim ama herkese etkisi farklıdır aslında......
Benim ağrılarım yazın yok gibi oluyor. Arada günlük güneşten ya da yorgunluktan olan ağrılar dışında uzun süreli atağım olmuyor. Ancak yoğun ağrı ataklarım kışın ve maalesef çalıştığım zamanlara denk geliyor. Ama bu yıl kafama koydum, gözümü karartıp alternatif tıbba yöneleceğim.
...
Mutlu akşamlar canım, çalışıyordun değil mi? iş bulmuştun sanki
Benim de öyle... Yoğun olduğum zaman daha çok ağrıyor. Gerilim tipi baş ağrısı demişti doktorun birisi... Sen yönel bakalım. Fayda verirse biz de deneriz diyeceğim ama herkese etkisi farklıdır aslında...
Geçici gibi bir şey ben de hatırlıyorum.mutlu akşamlar canımiş buldum sayılır, aile şirketimizde 2 abimle beraber çalışıyorum ama kesinlikle geçici süre, eleman ihtiyacı giderilene kadar
Elbette gereken kan tahlillerini ve tomografi-röntgen neyse yapılmalı. Ancak şunu söylemeliyim ki canım, baş ağrıları öyle röntgenle-mr ile teşhis edilebilen şeyler değil. Onlar ancak Allah korusun beyinde bir problem var mı onu belirler.
amin canım teşekkür ederimGeçici gibi bir şey ben de hatırlıyorum.
Hakkında hayırlısı olsun canım, inşallah gönlüne göre bir iş bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?