Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

merhaba
konunun en başını okudun mu? bazı kurallarımız var

merhaba
konunun en başını okudun mu? bazı kurallarımız var

Evet okudum. Iki günde bir en az bildirim yapilmasi gerekiyor. Önemli paragraflari bende zaten yaziyorum, burdada paylasirim.
Ama merak ettigim birsey var, siz gün belirliyormussunuz anladigim kadariyla. Peki neye dayanarak yapiyorsunuz bunu? Yani belli sayfa sayisina göre mi gün veriyorsunuz?

evet, sayfa sayısına göre gün verıyorum hepimize ve listemız için ayrı bir konumuz var
oraya sadece ''kitabımı bitirdim'' şeklinde yorum yapıyoruz.http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072

bu konuya ise istediğimiz şeyi yazabılırız, kitabımızı tanıtabılır, kıtap ile ilgili sözleri
kısacası uygun düşecek her şeyi.

Son düzenleme:
bu arada, anketimizi '2boş zamanlarımda takılabilirim'' diye oylayan arkadaaşlarımız gelırse konuya almayacagım
boş zamanda takılabılınecek bir konu değil bu

cevabin icin cok tessekkür ederim. Peki suanda okudugum kitabi kac günde bitirmeliyim? Birde diger konudaki basliktaki listeye göz attim, orda verilen günler, ve artan günler diye bir tabir var, hepsi toplaniyormu?

cevabin icin cok tessekkür ederim. Peki suanda okudugum kitabi kac günde bitirmeliyim? Birde diger konudaki basliktaki listeye göz attim, orda verilen günler, ve artan günler diye bir tabir var, hepsi toplaniyormu?

elbette diğer konunun amacı da bu zaten .

2 günde bir uğramayan olursa listeden çıkarıyorum.
kıtabın kaç sayfa?

okuyucu turkuaz86, diğer konuya bildiri dışında bişi yazmıyoruz
teşekkür bile etmek yok yanı.

bu konuya istediğini yazabılırsın

yarın listemizi tazeleyeceğim tam 6 gün olmuş olacak
4 günde bir tazelememe gerek kalmadı, kardeş konumuz yardımcı olarak harıka

ayrıca, diğer konuyla ilgili kurallarımıza uyan tüm okuyucu bilge dostlarıma teşekkürler
harıkasınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…