Bende katilmak istiyorum, en azindan daha fazla okumak icin azim olur. Cünkü okumam gereken cok Kitap var elimde.
Birkac kac gün önce Dostoyevski- Suc ve Ceza´ya basladim. Ben ayni zamanda önemli kisimlari not alarak okuyorum.
Kitap sayfa sayisi 515 okudugum sayfa sayisi 63.
merhaba
konunun en başını okudun mu? bazı kurallarımız var
gelmez kisen kullanıcı kontrol panelini tıklıyorsun ve orada gözüküyor
Evet okudum. Iki günde bir en az bildirim yapilmasi gerekiyor. Önemli paragraflari bende zaten yaziyorum, burdada paylasirim.
Ama merak ettigim birsey var, siz gün belirliyormussunuz anladigim kadariyla. Peki neye dayanarak yapiyorsunuz bunu? Yani belli sayfa sayisina göre mi gün veriyorsunuz?
Gelip sayfaya bakarım anacım ben, panelde kaybolurum şimcek.
Diğer konuya yazayım mı kitabım bitti diye ??
evet, sayfa sayısına göre gün verıyorum hepimize ve listemız için ayrı bir konumuz var
oraya sadece ''kitabımı bitirdim'' şeklinde yorum yapıyoruz.http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-kurdu/592561-okuyucu-listemiz-bildirimleriniz.html#post28556072
bu konuya ise istediğimiz şeyi yazabılırız, kitabımızı tanıtabılır, kıtap ile ilgili sözleri
kısacası uygun düşecek her şeyi.
cevabin icin cok tessekkür ederim. Peki suanda okudugum kitabi kac günde bitirmeliyim?Birde diger konudaki basliktaki listeye göz attim, orda verilen günler, ve artan günler diye bir tabir var, hepsi toplaniyormu?
Acı bana Okuyucu ve yönetici Sör, unutmayacağımmmm..
Evet evet evettt..
Eki Görüntüle 631471
Rüşvet de veriyorum bakk.
elbettediğer konunun amacı da bu zaten .
2 günde bir uğramayan olursa listeden çıkarıyorum.
kıtabın kaç sayfa?
tamam canım bildirini yapabılırsın.
bu arada gözüm üzerinizde
15 gün verıyorum sana. hoşgeldin okuyucu turkuaz86ilk mesajimda yazmistim gerci 515 sayfa, ben suanda 63. sayfadayim.
Dostoyevski - suc ve ceza
Yemeeeeni yi sen.
Ben bildirimimi yaparım.
15 gün verıyorum sana. hoşgeldin okuyucu turkuaz86
ben tatlı sevmem
Ben yerim o zaman..
Canım, bildirimi yaptım, şu an elimle ilgimi çeken kitabım yok, bu hafta içinde çıkıp alacağım o zaman yine gün belirleriz e mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?