Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

selamm okudukça güzelleşen bayanlar!!!

bugün 60 sayfa okuyabildim daha da okurum galiba çünkü tv de hiçbirşey yok.

doğru ya, öyle bir bölüm de vardı, değil mi?
ben bu konuda yorum yapmayayım artık :) yanlış bilgi vermeyeyim

İyi akşamlar okuyucu arkadaşlarım;
bugün 104 sayfa okudum veee kitabım bitti :119: :119:

Yeni kitabım yine caanım arkadaşımdan kaçırdığım bir kitap.Aslında bu kitap onda olmasaydı okumazdım sanırım ama eleştirebilmek için okumak lazım diyerek bakmaya karar verdim ve çevremde ''Okurken gülmekten gözümden yaşlar geldi '' gibi abartılı yorumları çokça okuduğumdan meraklanmıyor değilim. Ama sanırım bu kitabı satın alıp kütüphaneme koymam , beğendiğim sınırlı kitaplarım vardır kütüphanemde , diğerlerini üni fakültesinden , arkadaşlardan alırım, çok çok beğendiklerimi alıp kitaplığıma koyarım.Neyse çok uzattım sanırım kitap Pucca günlük ''Küçük aptalın büyük dünyası'' 357 sayfa surrender sürem nedir??

Merhaba, dün geldim ben de. Akşam saatlerinde. Gılgameş'i bitirdim. Zülfü'nün Edebiyat Mutluluktur'dan 48 sayfa okudum. Bu gün okulda çok boş vaktim vardı. Edebiyat Mutluluktur'u götürmeyi unutmuşum. Canan Tan'ın Çikolata Kaplı Hüzünler kitabını aldım kütüphaneden. Ve bitti. Kitapta 14 farklı hikaye var. Adını da ilk hikayeden almış. 14 farklı kadının hikayeleri anlatılmış. 2 sinde ağladım, birinde annesi ölüyordu kadın kahramanın, diğerinde babası. Bir de Tutunamayanlar var elimde. Ona başlamayı tasarlıyorum. Arada da adını verdiğim diğer kitaplardan takılırım zaman zaman. Onları sürekli okuyamıyorum çünkü. Pazar yazarım demiştim ama bugün oldu. Bir gün gecikmeden bu seferlik sorun olmaz umarım.

elimde okunmayı bekleyen 3 kitap var ama okuduğum yarım kitabım var yarın bende aranıza katılayımda onu bitireyim

Vadideki Zambak bitti
Dünya klasiklerinden ama öncelikli okunmasına gerek yokmuş bence.
hem konuyu, hem de karakterleri sevemedim.
sadece anlatım güzeldi,Tahsin Yücel çevirisi oldukça güzeldi. kötü bir çeviri olsa okuyamazdım.

Okuyucular okul açıldı ben eve geldim 2.5 saat uyudum. Ancak 70 sayfa okuyabildim bugün. İdare edeceğiz artık.

İyi geceler

üye olalı ne kadar oldu ki yeniyiz biz
Kitabımın 200. sayfasındayım.
Kızlar vikitap kullanan varsa özelden link gönderebilir mi ? OKuyucu arkadaşlarımı oradan da takit etmek isterim.
ben kullanıyorum ama takip edilmek istemiyorum
burdan mesela ..........şu kitabı okudunuz mu diye bilgi alışverişi yapabiliyor muyuz acaba?
her türlü alış veriş yapabılırsınız, buraya istediğinizi yazabılırsınız
Allah ben buraya 2 günde bir haber verme durumu unuttum..
profılıne baktım, buradan başka her yere yazmıssın
tebrıkler 10 gün verıyorum sana

tebrıkler ben daha okumadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…