- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
turkuazcanım, sen listede varsın ve listede olan arkadaşlarımızla tabii ki fikir alışverişinde bulunabiliyoruz.burdan mesela ..........şu kitabı okudunuz mu diye bilgi alışverişi yapabiliyor muyuz acaba?
İyi ozmn benimde cnn.. diye aratırsanız takip etmek isteyen olursa:)
İki tane cnn var ben sana msj atayım sen beni takibe al oradan bulayım seni takip edeyim.
Ayyy ilahi kızlar o reelde de mesela birine ödünç kitap verdiniz unutabilirsiniz değil mi kime verdiniz,geri geldi mi? Bunu oraya not ediyorsunuz ki unutmayasınız ya da kütüphanenizde ödünç aldığınız arkadaşlarınızdan alıp okuduğunuz kitap var mı? bunu da oraya not edebilirsiniz bunun için var.
Takas ile aynı şey değil.
doğru ya, öyle bir bölüm de vardı, değil mi?
ben bu konuda yorum yapmayayım artık :) yanlış bilgi vermeyeyim
üye olalı ne kadar oldu kiAyyy ilahi kızlar o reelde de mesela birine ödünç kitap verdiniz unutabilirsiniz değil mi kime verdiniz,geri geldi mi? Bunu oraya not ediyorsunuz ki unutmayasınız ya da kütüphanenizde ödünç aldığınız arkadaşlarınızdan alıp okuduğunuz kitap var mı? bunu da oraya not edebilirsiniz bunun için var.
Takas ile aynı şey değil.
ben kullanıyorum ama takip edilmek istemiyorumKitabımın 200. sayfasındayım.
Kızlar vikitap kullanan varsa özelden link gönderebilir mi ? OKuyucu arkadaşlarımı oradan da takit etmek isterim.
her türlü alış veriş yapabılırsınız, buraya istediğinizi yazabılırsınızburdan mesela ..........şu kitabı okudunuz mu diye bilgi alışverişi yapabiliyor muyuz acaba?
profılıne baktım, buradan başka her yere yazmıssınAllah ben buraya 2 günde bir haber verme durumu unuttum..
tebrıkler 10 gün verıyorum sanaİyi akşamlar okuyucu arkadaşlarım;
bugün 104 sayfa okudum veee kitabım bitti:119: :119:
Yeni kitabım yine caanım arkadaşımdan kaçırdığım bir kitap.Aslında bu kitap onda olmasaydı okumazdım sanırım ama eleştirebilmek için okumak lazım diyerek bakmaya karar verdim ve çevremde ''Okurken gülmekten gözümden yaşlar geldi '' gibi abartılı yorumları çokça okuduğumdan meraklanmıyor değilim. Ama sanırım bu kitabı satın alıp kütüphaneme koymam , beğendiğim sınırlı kitaplarım vardır kütüphanemde , diğerlerini üni fakültesinden , arkadaşlardan alırım, çok çok beğendiklerimi alıp kitaplığıma koyarım.Neyse çok uzattım sanırım kitap Pucca günlük ''Küçük aptalın büyük dünyası'' 357 sayfa surrender sürem nedir??
Vadideki Zambak bitti
Dünya klasiklerinden ama öncelikli okunmasına gerek yokmuş bence.
hem konuyu, hem de karakterleri sevemedim.
sadece anlatım güzeldi,Tahsin Yücel çevirisi oldukça güzeldi. kötü bir çeviri olsa okuyamazdım.
kızlar dersten yeni geldimbugün hiç kitap okuyamadım
kaç sayfan kaldı Sör' üm?
profılıne baktım, buradan başka her yere yazmıssın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?