- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Pembe ve Yusuf bitti...iyiydi...
yalnız belirtmeden edemeyeceğim
sf 170 e kadar ikisiyle tanışamadım
Benim de listemde, derslerim bitsin. Okuyacağım inşallah.pembe ve yusuf cok guzel bı kıtap degılmı cuma aksamı basladım cumartesı sabahı bıtırdım benmeraktan sabah kalkıp okudum
Geçmiş olsun.Günaydın bilgeler...
Haftasonu sağlık problemleri nedeniyle neredeyse full yatış geçirdim ve hiç okuyamadım... Bu sabah kaldığım yerden devam ediyorum..
Kürk Mantolu Madonna
sayfa;101
Pembe ve Yusuf Canan Tan'ın değil mi?
Canan Tan'a Piraye'den sonra antipati beslemeye başladım.
Çok hayalperest yazıyor artık sonunda saçımı başımı yolacak kıvama geliyorum
Allah bağışlasın canım. Kucağına alman nasip olsun sağlıkla...Selam Kızlar nasılsınız görüşmeyeli taşınma yerleşme derken çok ihmal ettim biliyorum ama yavaştanda olsa geldim artık :)
Kürk Mantolu Madonnayı okuyorum yarım bırakmıştım ona devam etmeye başladım...
Bebeğimin cinsiyeti belli oldu Allah nasip ederse erkek olacak...
Kizlar patric suskind koku okuyan varmi?
Her ikisini de okumadım. Sırf size bulaşmak için alıntı yaptım.gunaydın kızlar Gabrıel Garcia Marouez ın kırmızı pazartesı kıtabını okuyan varmı ?
Sağlıkla kucağına alırsın inşallahnickelanjelo
Küçük Mucizeler Dükkanı'na devam...
Benim de listemde, derslerim bitsin. Okuyacağım inşallah.
Geçmiş olsun.
Allah bağışlasın canım. Kucağına alman nasip olsun sağlıkla...
Her ikisini de okumadım. Sırf size bulaşmak için alıntı yaptım.: )))
Kuzenim bu kitap için "tam bir zaman kaybı." dedi ama övenler de çok, ben daha okumadım.Selam Kızlar
Kürk Mantolu Madonna 90.sayfadayım.
Kuzenim bu kitap için "tam bir zaman kaybı." dedi ama övenler de çok, ben daha okumadım.
Kuzenim bu kitap için "tam bir zaman kaybı." dedi ama övenler de çok, ben daha okumadım.
Ben de şaşırdım. Zira okuyan herkes bayılıyor.Gercekten boyle mi dedi
Ben bayilmistim bu kitaba, ne zaman kaybi
Sen de beğenmedin yani?Ben taşınmadan önce okumaya başladım yanı Eylül gibi sonra daha elime alamadım dün akşam biraz okudum hızlı ilerliyor ama başladığım için bitirmek istiyorum yoksa sıralamanın en sonuna koyabilirsin
Ben de şaşırdım. Zira okuyan herkes bayılıyor.
Sen de beğenmedin yani?
Adı Aylin i okumuştum.. çok çok beğenmiştim..Yeni kitabım Ayşe Kulin Adı Aylin. Ilk defa okuyacağım bu yazarın Kitabı'nı.
Henüz başlayamadım ama önsözüne şöyle bir baktım. Beğeneceğimi düşünüyorum bendeAdı Aylin i okumuştum.. çok çok beğenmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?