Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Küçük Mucizeler Dükkanı'na devam...
Pembe ve Yusuf bitti...iyiydi...
yalnız belirtmeden edemeyeceğim
sf 170 e kadar ikisiyle tanışamadım
pembe ve yusuf cok guzel bı kıtap degılmı cuma aksamı basladım cumartesı sabahı bıtırdım ben meraktan sabah kalkıp okudum
Benim de listemde, derslerim bitsin. Okuyacağım inşallah.
Günaydın bilgeler...

Haftasonu sağlık problemleri nedeniyle neredeyse full yatış geçirdim ve hiç okuyamadım... Bu sabah kaldığım yerden devam ediyorum..

Kürk Mantolu Madonna
sayfa;101
Geçmiş olsun.
Pembe ve Yusuf Canan Tan'ın değil mi?
Canan Tan'a Piraye'den sonra antipati beslemeye başladım.
Çok hayalperest yazıyor artık sonunda saçımı başımı yolacak kıvama geliyorum

Allah bağışlasın canım. Kucağına alman nasip olsun sağlıkla...

Kizlar patric suskind koku okuyan varmi?

gunaydın kızlar Gabrıel Garcia Marouez ın kırmızı pazartesı kıtabını okuyan varmı ?
Her ikisini de okumadım. Sırf size bulaşmak için alıntı yaptım. : )))

Kuzenim bu kitap için "tam bir zaman kaybı." dedi ama övenler de çok, ben daha okumadım.

Ben taşınmadan önce okumaya başladım yanı Eylül gibi sonra daha elime alamadım dün akşam biraz okudum hızlı ilerliyor ama başladığım için bitirmek istiyorum yoksa sıralamanın en sonuna koyabilirsin

Gercekten boyle mi dedi
Ben bayilmistim bu kitaba, ne zaman kaybi
Ben de şaşırdım. Zira okuyan herkes bayılıyor.
Sen de beğenmedin yani?

uzak kıyılar:113
insancıklar:83 niyeyse gitmiyo kitaplar bi ağırlık var anlamadım ama bu ay indirim ayıydı bisürü kitabım oldu gidip gelip kitaplığa bakıyorum hala da aklım kiler marketteki kitaplarda bugün carrefour da da gördüm aynı kitaplar 20 tl carrefourda..Kilerde 5 tl kızlar..

günaydınlar
dün göz doktoruna gittim iki gözde de astiğmat varmış bişeye bağımlı olmak kötü , 10 yıl önce biraz kullanmıştım sıkılıp attım kenara bi daha almadım rahatsız etmeyince şimdi yeni gözlüklerime alışmaya çalışıyorum.
kitabımın son 100 sayfası öğle arası falan bugün bitircem inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…