Kesinlikle ben de bayıldım...Gercekten boyle mi dedi
Ben bayilmistim bu kitaba, ne zaman kaybi
Geçmiş olsun, gözlüğe bağlı bir insan olarak seni anlıyorum ama yapacak birşey yok sanırım.günaydınlar
dün göz doktoruna gittim iki gözde de astiğmat varmış bişeye bağımlı olmak kötü , 10 yıl önce biraz kullanmıştım sıkılıp attım kenara bi daha almadım rahatsız etmeyince şimdi yeni gözlüklerime alışmaya çalışıyorum.
kitabımın son 100 sayfası öğle arası falan bugün bitircem inşallah.
Türkiye'de 7 kişi danaya , 6 kişi kitaba giriyor. Maalesef.
Ben de Ayşe Kulin'i ADI AYLİN ile okumaya başlamıştım.Yeni kitabım Ayşe Kulin Adı Aylin. Ilk defa okuyacağım bu yazarın Kitabı'nı.
Ben de gözlüklüyüm. Yaşasın gözlük kardeşliği.günaydınlar
dün göz doktoruna gittim iki gözde de astiğmat varmış bişeye bağımlı olmak kötü , 10 yıl önce biraz kullanmıştım sıkılıp attım kenara bi daha almadım rahatsız etmeyince şimdi yeni gözlüklerime alışmaya çalışıyorum.
kitabımın son 100 sayfası öğle arası falan bugün bitircem inşallah.
Merak ettirdiniz. İlk fırsatta okumak istiyorum.Gerçekten mi?
Bu kitabı aşk için değil fakat, insani tahliller için okumayı uygun görüyorum.
Öyle tespitleri vardı ki ayakta alkışlanası.
dün akşam başlayamadım. b akşam başlıcam inşallah.Türkiye'de 7 kişi danaya , 6 kişi kitaba giriyor. Maalesef.
Ben de Ayşe Kulin'i ADI AYLİN ile okumaya başlamıştım.
Ondan önce hiçbir kitabını okumamıştım. 7 - 8 sene olmuştur.
Ben de gözlüklüyüm. Yaşasın gözlük kardeşliği.Geçmiş olsun.
Evet, kullanım zorluğu olsa da insanı bilge gösteriyor(hiç böyle düşünmemiştim. ben de bunu ilk kez düşünüyorum. )
Merak ettirdiniz. İlk fırsatta okumak istiyorum.
teşekkürler canım ne yapalım başa geldi çekilecekGeçmiş olsun, gözlüğe bağlı bir insan olarak seni anlıyorum ama yapacak birşey yok sanırım.
teşekkürler canım yaşasın gözlük kardeşliğiTürkiye'de 7 kişi danaya , 6 kişi kitaba giriyor. Maalesef.
Ben de Ayşe Kulin'i ADI AYLİN ile okumaya başlamıştım.
Ondan önce hiçbir kitabını okumamıştım. 7 - 8 sene olmuştur.
Ben de gözlüklüyüm. Yaşasın gözlük kardeşliği.Geçmiş olsun.
Evet, kullanım zorluğu olsa da insanı bilge gösteriyor(hiç böyle düşünmemiştim. ben de bunu ilk kez düşünüyorum. )
Merak ettirdiniz. İlk fırsatta okumak istiyorum.
Canım Yaso'm, geçmiş olsun.Merhaba sevgili bilgeler, biraz hastayim, goz nezlesi oldum galiba bugun aglamakli gibiyim
Kitabim da bugun bitse keske
Tesekkur ederim prensesimCanım Yaso'm, geçmiş olsun.
Nasılsın?Tesekkur ederim prensesim
İyiyim canim, yatiyorum iste dinleniyorumNasılsın?
Atamalara baktın mı?
Tercih yaptın mı?
Var mı sana göre bir şeyler?
İnşallah vardır.
Allah bilir.İyiyim canim, yatiyorum iste dinleniyorum
Atamalara baktim listemi yaptim, bugun yarin tercihlerimi gondericem insallah. 30 tercihin hepsi dolacak ama pek umudum yok canim atamalarda. Cunku en yuksek puanlilar alinacagi icin ben gerilerde kalabilirim.
Ben zaten sehir disi istiyorum, bi gidebilsem surdan daha bisey istemiyorum. Tercihlerimin hepsi sehir disi.Allah bilir.
İnşallah hayırlısıyla bir yere yerleşirsin.
Kız kardeşim sadece bir tane tercih yapabildi.
Sen şehir dışı yazdın mı?
Aaa! Eşin de mi girmişti.Ben zaten sehir disi istiyorum, bi gidebilsem surdan daha bisey istemiyorum. Tercihlerimin hepsi sehir disi.
Esim de dort tane yapabiliyor sadece.
İnsallah canim, birimiz kendisini kurtarsa yeter.Aaa! Eşin de mi girmişti.
Ne güzel.
Birinizden biriniz tuttursanız da gitseniz o zaman hayırlısıyla...
Ya yaşınız genç, ben hani yaşadığınız şehirden kurtulmak için birinizden biriniz dedim.İnsallah canim, birimiz kendisini kurtarsa yeter.
Bi de benim polislik mulakatim var bir ay sonra.
Tercihlerimin hepsi biyolog, kendi meslegim yani. Ama gonlumun bi yani da polisligi istiyor. Hayirlisini istiyorum Allahtan...
Ayni sehir bi iki tane var ama ikimiz de atanirsak kesin farkli sehirler olurYa yaşınız genç, ben hani yaşadığınız şehirden kurtulmak için birinizden biriniz dedim.
Biriniz atansa şehirden kurtulsanız, diğeriniz gene denersiniz.
Tabii inşallah ikiniz de atanırsınız. Hem de aynı şehre. Öyle bir seçenek var mı? Seçtiniz mi?
Polislik için özelden görüşelim.
İşte kim atanırsa diğeri eş durumundan onunla gider.Ayni sehir bi iki tane var ama ikimiz de atanirsak kesin farkli sehirler oluresim atanamaz ben atanirsam o zaman esim benle gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?