harika bir kitap kesinlikleeGünaydınlar
Yeni kitabım Kraliçenin Soytarısı
:) tolin oku da beğenirsen bende alim kraliçenin soytarısı gibi akıcıysa okurum yoksa cidden cekilmez çok uzunSelammmm boleyn kizi 130. sayfadayim kitap 850 sayfa nasil biticek bilmiyorum
canım acıkcası ben bu kadının kıtaplarını begenmıyorum daha once nehirlerin kadınını okumustum begenmemıstım ama serinin en ıyı kıtabı bu boleyn kızıymış o yuzden kralıcenın soytarısını begendıysen bunuda begenırsın dıye dusunuyorum:):) tolin oku da beğenirsen bende alim kraliçenin soytarısı gibi akıcıysa okurum yoksa cidden cekilmez çok uzun
beğendim kraliçenin soytarısnı ilk basta çok sıktı ama sonra iyiydi..canım acıkcası ben bu kadının kıtaplarını begenmıyorum daha once nehirlerin kadınını okumustum begenmemıstım ama serinin en ıyı kıtabı bu boleyn kızıymış o yuzden kralıcenın soytarısını begendıysen bunuda begenırsın dıye dusunuyorum:)
kızlar nasılsınız bugünlerde okuyamıyorum bitürlü..Pembe ve yusuf,kürk mantolu madonna okuyanlar nasıl buldunuz yazarmısınız...Birde son kamelya..
Yeni kitabım, Zülfü Livaneli
Kardeşimin Hikayesi sayfa 35
kızlar nasılsınız bugünlerde okuyamıyorum bitürlü..Pembe ve yusuf,kürk mantolu madonna okuyanlar nasıl buldunuz yazarmısınız...Birde son kamelya..
bu yazdıgın 3 kıtapta bırbırınden guzel ve akıcı kıtaplarkızlar nasılsınız bugünlerde okuyamıyorum bitürlü..Pembe ve yusuf,kürk mantolu madonna okuyanlar nasıl buldunuz yazarmısınız...Birde son kamelya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?