- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Benimki de akici gidiyor, bugun okudum baya ama gina geldi su Tudorlardanboleyn kızı sayfa 418 deyım :)
kitap kalın olmasına ragmen basları bıraz sıkıcı ama bol entrikalı oldugu için baya akıcı gidiyor:)
Aynen ya kitap akici ama nedense bana da gina geldi ne tudormus arkadas bide benim kitap 800 sayfa ve ben bunun setini almistim sirada bekleyen 5 kitabi daha var ayvayi yedim yaniBenimki de akici gidiyor, bugun okudum baya ama gina geldi su Tudorlardanboleyn kizini okumam heralde ya da baya ara verdikten sonra okurum
Oyy yandin sen, benimki 600 sayfa AllahtanAynen ya kitap akici ama nedense bana da gina geldi ne tudormus arkadas bide benim kitap 800 sayfa ve ben bunun setini almistim sirada bekleyen 5 kitabi daha var ayvayi yedim yani
Gulmesene beeeaaaOyy yandin sen, benimki 600 sayfa Allahtan
O kadar entrikaya can dayanmazGulmesene beeeaaa
Hakkaten ya bide cok pisler anlatiyo kitapta kadinlar banyo yapmaktan acizler iyyykkkkO kadar entrikaya can dayanmazBizim Osmanli haremleri bu Tudorlarin yaninda iyi kalir yine
sör nerelerdesin..Hayırlı olsun evleniyosun demek, çok sevindim mutluluklaarnasılsınız bilgeler?
Akıcıysa alim ben ondanboleyn kızı sayfa 418 deyım :)
kitap kalın olmasına ragmen basları bıraz sıkıcı ama bol entrikalı oldugu için baya akıcı gidiyor:)
bence al derim cunku aşmışlar artık kendılerını ben daha ne olabılırkı derken hop baska bı entrika donuyosör nerelerdesin..Hayırlı olsun evleniyosun demek, çok sevindim mutluluklaar
Akıcıysa alim ben ondan
Bu arada kızlar kilerden 4 kitap daha aldım..5 tl düşmüş çoğu sanırım kitap satmıcaklar artık ellerinden cıkarıyolar..Çok güzeller vardı kalmamış pişman oldum..
Neyse uzak kıyılar 195. sayfadayım..
Hep kitaplarimi kilerden alirim, insallah kitap satisini bitirmezler. Genelde her sene etiketin yarisi indirimleri oluyor.sör nerelerdesin..Hayırlı olsun evleniyosun demek, çok sevindim mutluluklaar
Akıcıysa alim ben ondan
Bu arada kızlar kilerden 4 kitap daha aldım..5 tl düşmüş çoğu sanırım kitap satmıcaklar artık ellerinden cıkarıyolar..Çok güzeller vardı kalmamış pişman oldum..
Neyse uzak kıyılar 195. sayfadayım..
Senden Önce Ben sayfa 28'deyim.
Dün akşam başladım ama diğer kitaplara göre yazıları küçük.
Işıkta okurken gözüm ağrıdı ve bıraktım. (Gözlük kullanıyorum.)
emin ol değecek çok etkilendim okuduğumda güzle bir kitap keyifli okumalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?