Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

boleyn kızı sayfa 418 deyım :)
kitap kalın olmasına ragmen basları bıraz sıkıcı ama bol entrikalı oldugu için baya akıcı gidiyor:)
Benimki de akici gidiyor, bugun okudum baya ama gina geldi su Tudorlardan boleyn kizini okumam heralde ya da baya ara verdikten sonra okurum

Benimki de akici gidiyor, bugun okudum baya ama gina geldi su Tudorlardan boleyn kizini okumam heralde ya da baya ara verdikten sonra okurum
Aynen ya kitap akici ama nedense bana da gina geldi ne tudormus arkadas bide benim kitap 800 sayfa ve ben bunun setini almistim sirada bekleyen 5 kitabi daha var ayvayi yedim yani

nasılsınız bilgeler?
sör nerelerdesin..Hayırlı olsun evleniyosun demek, çok sevindim mutluluklaar
boleyn kızı sayfa 418 deyım :)
kitap kalın olmasına ragmen basları bıraz sıkıcı ama bol entrikalı oldugu için baya akıcı gidiyor:)
Akıcıysa alim ben ondan
Bu arada kızlar kilerden 4 kitap daha aldım..5 tl düşmüş çoğu sanırım kitap satmıcaklar artık ellerinden cıkarıyolar..Çok güzeller vardı kalmamış pişman oldum..
Neyse uzak kıyılar 195. sayfadayım..

bence al derim cunku aşmışlar artık kendılerını ben daha ne olabılırkı derken hop baska bı entrika donuyo
gecen bende kılere baktımda debbienın kıtapları falan kalmamıs ya satılmıs hepsı

Hep kitaplarimi kilerden alirim, insallah kitap satisini bitirmezler. Genelde her sene etiketin yarisi indirimleri oluyor.

kızlar sanırım ayın otuzuna kadar mıgrostada ındırım varmıs kitaplar bes liraymıs bı yerde okudum ama tam emın degılım:)

Günaydın bilgeler,

Kardeşimin hikayesi bitti dün gece ama sonu şaşırttı hakikaten,

Bu sabah Piraye ye başladım

Sinan Akyüz'ün dili sarmıyor beni onu anladım artık umarım olaylar heyecan vericidir de tez vakitte biter bu kitap...

selam bilgelerim yarın ve cumartesi vizelerim var bana dua edin olur mu
hayırlısıyla bitsin şu formasyon da evime gidiyim artık
İnce Memed okuyorum,200.sayfadayım
sevgiler selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…