merhaba 15 gün önce okudum o kitabı.Kızlar aranızda Paulo Coelho'nun Aldatmak adlı kitabını okuyan var mı?
Nasıl bir kitap beğendiniz mi eğer okuyan varsa?
Aybaşında birkaç kitap sipariş edicem de kararsız kaldığım kitaplar var.
merhaba 15 gün önce okudum o kitabı.
akıcı, ben beğendim.ama beğenmekte göreceli sonuçta ...
bıraz fazla detaya inmiş bazı konularda ama rahatsız etmedi niyeyse:)
yada kıtabın adı aldatmak olunca detay gerekliydi.:)
sonuç olarak okumasan çok bişey kaybetmezsin...
uçurtma avcısı ve aynı yazarın bın muhteşem güneşi hakkaten muhteşemdi.Kızlar bazı kitaplar var listemde okuduysanız yorum alabilirmiyim sizden
Yüz Yıllık Yanlıklık
Uçurtma Avcısı
Yalnız Kadınlar Sokağı
rica ederim.Teşekkür ederim canım yorumun için :) Merak ettiğim bir kitap. Daha güzel seçenek bulamazsam almayı düşünüyorum.
uçurtma avcısı ve aynı yazarın bın muhteşem güneşi hakkaten muhteşemdi.
bı kaç yıl oldu okuyalı... ve dağlar yankılandıyı henüz alamadım ama çok merak edıyorum.
bu ne hız maşşaalah bende bugün kitaplığıma baktım bisürü kitap var okuyacak ama boleynin kızını alıcam gidip çatlarım meraktanboleyn kızı 637. sayfadayım cok sukurkı az kaldı bıtıyorrrr
yok yahu hızlı degıl baslayalı on gun oldu yarına bıtırıcem sanırım:)bu ne hız maşşaalah bende bugün kitaplığıma baktım bisürü kitap var okuyacak ama boleynin kızını alıcam gidip çatlarım meraktan
ben 3 haftada anca bitirdiğim içinyok yahu hızlı degıl baslayalı on gun oldu yarına bıtırıcem sanırım:)
beraber dahada hızlanırız canım inşallahben 3 haftada anca bitirdiğim içinbana göre hızlısın canım...
inşallah canım yaa bu ara misafir falan çok zaman olmuyo..Bide bazen insana tutukluk geliyo okumak istiyosun ama gitmiyo öyle bi dönemdeyim yaniiberaber dahada hızlanırız canım inşallah
Ayşe Kulin adı: Aylin bitti.
Sırada okunmak üZere bekleyen kitaplarım Şunlar. Henüz karar veremedim hangisine başlayacağıma.
Iki yeşil su samuru
Kumral ada mavi Tuna
Mihmandar
Şah Sultan
Mihmandar
Öneriniz var mı?
Buket Uzuner hiç okumadım. Bazı Yorumları Kafamı karıştırsa da denemek istediğim için iki yeşil susamuru na başladım.Buket Uzuner kitapları çok akıcı ama dili çok basit. Lisedeyken okumuştum.
Mihmandarida şahsultanida çok beğenmiştim. Iskender Palanin kitaplarini hep hoşuma giderek okumuşumdurAyşe Kulin adı: Aylin bitti.
Sırada okunmak üZere bekleyen kitaplarım Şunlar. Henüz karar veremedim hangisine başlayacağıma.
Iki yeşil su samuru
Kumral ada mavi Tuna
Mihmandar
Şah Sultan
Mihmandar
Öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?