Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kızlar aranızda Paulo Coelho'nun Aldatmak adlı kitabını okuyan var mı?
Nasıl bir kitap beğendiniz mi eğer okuyan varsa?
Aybaşında birkaç kitap sipariş edicem de kararsız kaldığım kitaplar var.
merhaba 15 gün önce okudum o kitabı.
akıcı, ben beğendim.ama beğenmekte göreceli sonuçta ...
bıraz fazla detaya inmiş bazı konularda ama rahatsız etmedi niyeyse:)
yada kıtabın adı aldatmak olunca detay gerekliydi.:)
sonuç olarak okumasan çok bişey kaybetmezsin...

Teşekkür ederim canım yorumun için :) Merak ettiğim bir kitap. Daha güzel seçenek bulamazsam almayı düşünüyorum.

Kızlar bazı kitaplar var listemde okuduysanız yorum alabilirmiyim sizden

Yüz Yıllık Yanlıklık
Uçurtma Avcısı
Yalnız Kadınlar Sokağı
uçurtma avcısı ve aynı yazarın bın muhteşem güneşi hakkaten muhteşemdi.
bı kaç yıl oldu okuyalı... ve dağlar yankılandıyı henüz alamadım ama çok merak edıyorum.

Teşekkür ederim canım yorumun için :) Merak ettiğim bir kitap. Daha güzel seçenek bulamazsam almayı düşünüyorum.
rica ederim.
bu kitabı bir yorumcu şöyle özetlemişti
"bazen toparlanmak için tamamen dağılmak gerekiyor"
kitabın özeti bu işte:d ben cok tuttum bu lafı.
sevgiler...

uçurtma avcısı ve aynı yazarın bın muhteşem güneşi hakkaten muhteşemdi.
bı kaç yıl oldu okuyalı... ve dağlar yankılandıyı henüz alamadım ama çok merak edıyorum.

bu ikisi içinde çok güzel yorumlar ilk olarak bunları alayım ben

sanırım yalnız kadınlar sokağını sonraki sefere bırakıp diğer üçünü alacağım

Reactions: zkc
iyi akşamlar iyi hafta sonları bilgeler
Küçük arı bitti güzeldi . Şimdiki kitabım ne olur bilmiyorum hafta sonu belki başlamayabilirim .
Hepsi buradadan aldığım kitaplar henüz gelmedi onun haricinde Araf ve Nietzsche agladiginda var listede

kızlar selam :)
Kristin Hannah-Uzak Kıyılar bitti nihaayet..Çok zaman olmamıştı bide ortasına kadar sıkıcıydı elime alasım gelmedi pek..
Dostoyevski-İnsancıklar devam..Annem klasiklere bayılır..Bikaç tane bana bıraktı oku mutlaka diye..O bi günde bitiriyo ben bi ay olacak elimde sürünüyo kitap

Ayşe Kulin adı: Aylin bitti.
Sırada okunmak üZere bekleyen kitaplarım Şunlar. Henüz karar veremedim hangisine başlayacağıma.
Iki yeşil su samuru
Kumral ada mavi Tuna
Mihmandar
Şah Sultan
Mihmandar

Öneriniz var mı?

Buket Uzuner kitapları çok akıcı ama dili çok basit. Lisedeyken okumuştum.

Kızlar Canan Tan ın kitaplarını çok seviyorum ve çoğunu okudum hepsi bir harikaydı bugün de son çıkan kitabını alıcam "HASRET" okuyanınız var mı aranızda :) Eminim çok güzeldiiir yine de sormak istedim sizlere :)

Mihmandarida şahsultanida çok beğenmiştim. Iskender Palanin kitaplarini hep hoşuma giderek okumuşumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…