Vay, işte o kitap.selam kızlar. bende kırmızı pazartesiye başladım bakalım
zor akıyo şimdilik bakalım. kaptırıp gidemiyorum.Vay, işte o kitap.
Ben baya zorlanmıştım okurken. Bakalım sende durum ne olacak.
İyi okumalar
O kadar ince olup bu kadar zor akan bir kitap olacağını biri söylese inanmazdım zaten.zor akıyo şimdilik bakalım. kaptırıp gidemiyorum.
50. sayfadayım ama dilini bi türlü şey edemedim . bakalım son 50 sayfa. merakla bekliyorumO kadar ince olup bu kadar zor akan bir kitap olacağını biri söylese inanmazdım zaten.
Ama bitirdiğinde aklında kalan çok şey olacak. Benden söylemesi :)
aminİnce Memed 3-sayfa 60
dün kitabı elime aldım ve birkaç dakika sonra Yaşar Kemal'in ölüm haberini aldım
Allah rahmet eylesin
çok güzel ben çok beğenmişdim.Günaydın kızlar.
İskender Pala Od'a başladım. Hızlı ilerleyecek gibi.
Bende pek uğrayamıyorum işler, hastalık derken hala toparlamaya uğraşıyorum. Kızlar Candan Özer Arafı kim okuyordu, ben yeni bitirdim ve gerçekten beğendim bu kitabı ve seriymiş daha bu ilk kitaptı kesin okurum devamını da. Acaba okuyan arkadaş beğendi mi merak ettim...
Yeni kitabım yine bir klasik Tolstoy olacak...
Bende pek uğrayamıyorum işler, hastalık derken hala toparlamaya uğraşıyorum. Kızlar Candan Özer Arafı kim okuyordu, ben yeni bitirdim ve gerçekten beğendim bu kitabı ve seriymiş daha bu ilk kitaptı kesin okurum devamını da. Acaba okuyan arkadaş beğendi mi merak ettim...
Yeni kitabım yine bir klasik Tolstoy olacak...
X xDerinMavix okumuştu Araf ı.Ben de aldım ama henüz başlamadım.Çok merak ediyorumm:))
Evet kızlar ben okudum.
Ben de beğendim kitabı.
Özellikle sonu her şeyi açıklığa kavuşturdu.
Seri mi bilmiyorum ama yazarın diğer kitapları da çok beğenilmiş araştırdığım kadarıyla.
Ben de merak etmiyor değilim.
Ancak şu an Kış Güneşi'ni okuyorum.
Onları da almayı düşünüyorum.
Kitabın ilk sayfasında birinci kitap yazıyor.Devamı gelecek demek ki kitabın.
Öyle mi ben dikkat etmedim :)
Yazarın başka basılı kitapları var zaten.
Onları da okumalı :)
Evet şimdi baktım diğer kitaplarına.Bunu okumaya başlayayım en iyisi merakım iyice arttı:)
Okumakta olduğun bir kitap yoksa başla bence de :)
Kitabım bitmişti. Birkaç gündür de okumuyordum.Bu akşam başlayayım en iyisi meraktan çatladım:)))
selam kızlar. bende kırmızı pazartesiye başladım bakalım
bitirdim kitabı biraz zor olsa da sevdim değişik bişeydi :)O kadar ince olup bu kadar zor akan bir kitap olacağını biri söylese inanmazdım zaten.
Ama bitirdiğinde aklında kalan çok şey olacak. Benden söylemesi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?