- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Ben de sevdim.Aaa Debbie'nin o serisini hatta diğer serisini ben de okudum.
Okumadığım birkaç kitabı kaldı sadece.
Basit belki ama ben hepsini çok beğendim.
Favori yazarlarımdan biri oldu.
Kitaplar pek rağbet görmüyor nedense.
Malum okumayan bir toplumuz.
O yüzden o saatte de bulursun gibi geliyor.
Ben de sevdim.
Sana sorularım olacak o halde...
Ben o serinin ilk beş kitabını okudum. Diğerleri elimde yok. Diğerlerinin isimlerini yazar mısın? (toplamda sekiz tane mi?)
Diğer seri dediğin kitaplar hangileri, isimlerini yazar mısın?
Sağ ol var ol. :)
Evet çok haklısın kab kaçak daha fazla rağbet görüyor
ben azı okumuştum galiba. seviyorum dilini bakalım bu nası gidecek.Günaydın cnm.
Ben okumadım fakat aynı yazarın ilk önce AZ ve AZİL'den sonra okumak istediğim kitap.
Hakan Günday hiç okumadım ama çok merak ettiğim bir yazar
bende kesin kıytıktır diye almadım a101den kitaplarıkinyas ve kayra benim de okumak istediğim bi kitap
ya şu arafı a101 de elime aldım aldım bıraktım . keşke alsaymışım. siz böyle yazdıkça çok pişman oldum.
ellerine sağlıkarkadaşlar şubat listemiz tmmdır. ama hiç beğenmedim.biraz daha sarılalım kitaplara
ben de perşembe gidip bakacağım hemenbende kesin kıytıktır diye almadım a101den kitapları
benim ekonomim sıkışık birazcık şu sıralar. okuldaki aradşlardan otlanacağım :)ben de perşembe gidip bakacağım hemen
kitapyurdunda sepette bekleyen kitaplarım var.
kartım kesilsin hemen alıcam. güneş çavması 2 için ise şansımı bi kere daha deneyeceğim.
Kızlar selam,
D&R 'da gezinirken gördüm.
Politik kitaplar baya indirimde benim tarzım değil ama belki ilgisini çeken insanlar olabilir
Çok güzel bir kitap, ben çok etkilenerek okumuştum. O zamanlar lisedeydim baya olmuş okuyalı :)Yeni kitabım:Koku-Patrick Süskind
Syf 33.
günaydınlar kızlar.
kinyas ve kayraya başlayacaım. okuyan oldu mu hiç ?
Hımm bende yeni okudum Yeraltından Notlar biraz ağır gitti bende kitap çok fazla tutunamadım aslına bakarsan...
Yukarıda ki mesajı tabletten yazarken kendi kendine tamamlamış cümleleri farketmemişim, o sebeple yanlış olmuş. Kitabın ismi Sana gül bahçesi vadetmedim olacaktı, şuan okuduğum kitap ta Serenad. Çok afedersiniz. Düzenle kısmı sanırım bir süre sonra kayboluyoor o yüzden düzenleyemedim.Merhaba kızlar ben de aranıza katılmak isterim. Yüksek lisans yapıyorum, odevlerden fırsat buldukça kitap okuyorum. En son Ray Bradbury den Fahrenheit 451 i bitirdim, ardında Jeanne Greenberg in San gül bahçesi vadetmedim e başladım. Biraz ağır geldi araya Zülfü livaneli nin Serenad kitabını kattım, pek heyecanlı san 72. Sayfadayım :) bu bitsin kalan kitabıma devam edeceğim, arya soluk atayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?