dokuzuncu hariciye koğuşu
benim üniversitelerim
refakatçi
yeşil gece
goriot baba
acaba film mi izlesem:26: bir izlemeye başladım mı 3 tane izlemeden bırakmıyorum ama
ben dün yazdığın tanıtımlardan Benim Üniversitelerim i ilginç bulmuştum Goriot Baba biraz kırgın bir hikayeyi anlatıyor sanki ama bu ikisi diyorumfikrimin sorulduğuna o kadar eminim ki
merhaba
330. Sayfaya geldim inş bititirim hafta sonu bu kitabı
Iyi tatiller
filmlerde seçenek neler varne meraklıyım di mi
nedense aklımda o var
ama şuan yapacaklarımı söyleyeyım,
ilk baş bir film izleyecegim, ardından ''yüzbaşının kızı'nı bitireceğim
daha sonra karar verdıgım kıtabın yarısına kadar okuyacagım
9.hariciye koğuşu, benim üniversitelerimden daha ince
ilk baş onu okurum, belkı bıter bıle
İşte hep böyle ol, söz dinle.
bu bakışları anladığını umuyorum jade
aynen!ben de 28+2 yıllık tecrübemle imzamı atarım tezinin altına.
arttırıyorum ve 30+x yıllık tecrübemle imza atıyorum :111: bazen çok fazla düşünmeden kendini akışa bırakmak gerekiyor, o zaman insan gerçekten ne istediğini anlayabiliyor ve karşısına çıkanı görebiliyor aslında yoksa hayat her zaman bize güzel şeyler sunuyor :) Orhan Veli'nin dediği gibi "düşünme yaşa sadece, bak böcekler de öyle yapıyor"
hip, şahanesin! sağ ol.arttırıyorum ve 30+x yıllık tecrübemle imza atıyorum :111: bazen çok fazla düşünmeden kendini akışa bırakmak gerekiyor, o zaman insan gerçekten ne istediğini anlayabiliyor ve karşısına çıkanı görebiliyor aslında yoksa hayat her zaman bize güzel şeyler sunuyor :) Orhan Veli'nin dediği gibi "düşünme yaşa sadece, bak böcekler de öyle yapıyor"
fantastik filmleri sevmem
genelde daha gerçekçi filmleri tercih ederım
netten izliyorum zaten
listeye bakıyorum, konuyu okuyorum begenırsem ızlıyorum
arttırıyorum ve 30+x yıllık tecrübemle imza atıyorum :111: bazen çok fazla düşünmeden kendini akışa bırakmak gerekiyor, o zaman insan gerçekten ne istediğini anlayabiliyor ve karşısına çıkanı görebiliyor aslında yoksa hayat her zaman bize güzel şeyler sunuyor :) Orhan Veli'nin dediği gibi "düşünme yaşa sadece, bak böcekler de öyle yapıyor"
hip, şahanesin! sağ ol.sen 30+ mısın yahu? gerçi hoş ben de 30+ yım ekim ayından beri...
ben fantastik filmleri seviyorum, dünyanın gerçekliği bana fazla geliyor bazen
sende tecrübenı eklemesen çatlarsıneksik kal
kaçamazsın dünyanın kaderinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?