Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hip, ben umutsuz vakayım. sevemiyorum kimseyi, o yüzden böyle boş boş konuşuyorum.

kıyamam sana canım ya sıkılmışsın sen şimdi böyle düşünürsün tabi ama karşına çıkınca o insan seveceksin hiç merak etme, hem nasıl sevemiyorsun bizi seviyorsun ya

ya bu konuda çok haklısın, kedi gibi iki mirnav bir tırnak şeklinde yaşamak gerekiyor bazen
fazla uysal olmayacaksın ve fazla agrasif de
Sen öyle san.

Büyük düşüneceksin kızım bu hayatta. Kriterlerin de yüksek olacak.
heee, hee öyle
Safran Sarı'yı okuyordum. Hatta konuşmuştuk ben sevmedim demiştim. Bırakıyorum demiştim sonra da.

evet hatırladım, neden belırtmıyorsun peki
27 kişi arasında hangınızın kıtabını hatırlayayım

100.sayfadayım
2 gün önce bitirmem lazımdı aslında
fırsat olmadı, ama sürem daha var
bu gece bitirip, yeni kıtabımdan bıraz sayfalar bıle okuyacagım

kıyamam sana canım ya sıkılmışsın sen şimdi böyle düşünürsün tabi ama karşına çıkınca o insan seveceksin hiç merak etme, hem nasıl sevemiyorsun bizi seviyorsun ya
hipciğim canım, onda sıkıntı yok. bayanları seviyorum. ailemi seviyorum. hatta sevgi manyağıyım, zırt pırt öperim annemi babamı kız kardeşimi... zaten ben de bunu anlamıyorum bu kadar sevgi dolu bir insanım (bunu yalnız ben demiyorum herkes diyor) ama erkek arkadaşım yok!

Aslında bakmayın böyle konuştuğuma, arada geliyorlar. yoksa sevgilisiz de rahatım. bazen düşünüyorum da sevgilin olunca bir de ona vakit ayır, üstüne başına daha bir özen göster... çok sıkıcı...
Vardır onun da bir zamanı gülümsün.
sağ ol jade'm, hayırlısı...

dokuzuncu hariciye koğuşu
benim üniversitelerim
refakatçi
yeşil gece
goriot baba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…