Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Simyacı- sayfa 71

Bu kitaba başladığımdan beri ne zaman elime alsam hemen uykum geliyor.Belki de yorgun olmama denk gelmesinin etkisi de olabilir, bilemiyorum.

Hüsnü Arkan'ın Hırsız ve Burjuva kitabına başladım. bu adamın diline bayılıyorum yaa tam emin değilim ama 100. sayfalar civarındayım.

önümüzdeki haftalarda toplu bir kitap alışverişi yapacağım, kpss kitaplarıyla birlikte. güneş çavması'nı burda çok görmüştüm ondan onu almayı düşünüyorum. başka tavsiyeler varsa açığım kızlar

Günaydın kitap kurtları... ben de Kurt seyt ve shura yı bitirdim . wladımır bartol un Alamut una başladım. bakalım..

Günaydın herkese

Böyle buyurdu zerdüşt bitmek üzere
Sabah serviste bitiririm diyordum ama biner binmez uyumuşum:)

Merhaba bilgeler,

Ben birkaç gündür 3-5 sayfa okuyabiliyorum. Çok yoğunum inşallah en kısa zamanda tekrardan hızlanabilrim.

Simyacı- sayfa 71

Bu kitaba başladığımdan beri ne zaman elime alsam hemen uykum geliyor.Belki de yorgun olmama denk gelmesinin etkisi de olabilir, bilemiyorum.
aynı durum bende de var
kasım ayı başında başladığım Huzur'u elime alıyorum en fazla 5 sayfa okuyabiliyorum sonra uyuyakalıyorum elimde kitapla
gün içinde ders çalışıyorum akşam da kızın dersleri oluyo ondan galiba, tabi kitabın sıkıcı olması da cabası

Dün direndim bu sefer okuyacağım uyumak yok dedim ama yine olmadı Hatta son okuduğum sayfayı bile hayal meyal hatırlıyorum 10 sayfa okumuşum rekor yani ama son 1-2 sayfadan emin değilim

Dün direndim bu sefer okuyacağım uyumak yok dedim ama yine olmadı Hatta son okuduğum sayfayı bile hayal meyal hatırlıyorum 10 sayfa okumuşum rekor yani ama son 1-2 sayfadan emin değilim

hah haaahhhh ben de son sayfayı hatırlamıyorum, tekrar okuyorum sonra en çok 2 sayfa daha okuyorum
2 ileri 1 geri

Selamlar
Aynalar koridorunda Aşk kitabinin 5. Sayfasindayim misafirlerden fırsat bulamadim galiba yarin dun emanet aldigim kitaba baslayip sonra yeniden bu kitaba baslayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…