- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
hah haaahhhh ben de son sayfayı hatırlamıyorum, tekrar okuyorum sonra en çok 2 sayfa daha okuyorum
2 ileri 1 geri
uf bazen aynen ben de böyle oluyorum.Ay çatladım gülmekten.
Bir de bir sonraki gün kitabı elime alınca ya ben sayfamı atladım oluyorumHalbuki kaldığım yerden devam etmişim
Ben de.ben de hiç birini okumamışım, işin kötüsü çoğunu duymamışım da
Sınavda başarılar dilerim.Sınavı atlatsam eski tempoma kavuşucam sanırım.
Çok az okuyabildim sabah.
Çi sayfa 44.
Ben de.
Sınavda başarılar dilerim.
uf bazen aynen ben de böyle oluyorum.
aaa, ben burada mı kalmıştım diye bir iki sayfa geriden geliyorum
Aramıza hoş geldiniz.Merhaba arkadaşlar ne güzel topic buuzun zamandır fırsat bulamasam da okumayı çoook seviyorum. Şu ara elimde iki kitap var, starbucks-howard schultz ve iyi hissetmek-david burns. Starbucks'ın yarısındayım, iyi hissetmek'i üçüncü kez okuyorum çocukken çarın çizmeleri adlı kitabını okumuştum zoşçenko'nun, gözümden yaşlar gelmişti gülmekten :) geçenlerde olgunları zafer çarşısını alt üst ettim bulamadım o kitabı internetten alacağım ben de
Ben de dün hiç okuyamadım.Benim son iki haftadır öyleDün bir sayfa bile okuyamadım.Hoş okusamda 5-10 sayfa anca okuyabilirdim.
Ben de dün hiç okuyamadım.
Ben de ne zamandır okusam da 5 - 10 sayfa okuyup bırakıyorum.
Bir de elimde bir sürü kitap var.Bakalım bugün sınırlarımı zorlayacağımİnşallah kitap elimde uyuyup kalmam
Okunur okunur:) Aslında gün içinde vakit bulmak lazım kitaap okumak için ama maalesef gürültülü ortamlara fazla kitap okuyamıyorum.Dikkatim çok çabuk dağılıyor.Bir de elimde bir sürü kitap var.
Başkalarından aldıklarım da var. :'(
Ben de dün hiç okuyamadım.
Bakalım bugün sınırlarımı zorlayacağımİnşallah kitap elimde uyuyup kalmam
bugün de uyuyakaldım anne
filozofum ben de geçen ay uzun zamandır istediğim kitapları aldım ama bi türlü elimdeki bitmedi
aa merhaba tanışalım mı :))Ben de dün hiç okuyamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?