Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hah haaahhhh ben de son sayfayı hatırlamıyorum, tekrar okuyorum sonra en çok 2 sayfa daha okuyorum
2 ileri 1 geri

Ay çatladım gülmekten.
Bir de bir sonraki gün kitabı elime alınca ya ben sayfamı atladım oluyorumHalbuki kaldığım yerden devam etmişim
uf bazen aynen ben de böyle oluyorum.
aaa, ben burada mı kalmıştım diye bir iki sayfa geriden geliyorum

Merhaba arkadaşlar ne güzel topic bu uzun zamandır fırsat bulamasam da okumayı çoook seviyorum. Şu ara elimde iki kitap var, starbucks-howard schultz ve iyi hissetmek-david burns. Starbucks'ın yarısındayım, iyi hissetmek'i üçüncü kez okuyorum çocukken çarın çizmeleri adlı kitabını okumuştum zoşçenko'nun, gözümden yaşlar gelmişti gülmekten :) geçenlerde olgunları zafer çarşısını alt üst ettim bulamadım o kitabı internetten alacağım ben de

Aramıza hoş geldiniz.
Konumuzun ilk mesajını okur musunuz?
Bir iki basit kuralımız var.

benim de kitap yurdunda uzun bir listem var alışveriş yapacağım kpss kitabı alacam diye siteye girip bir sürü okuma kitabı beğendim

Selam kızlar Edebiyat sınavında çıkacağı için en son 1 hafta önce Cengiz Aytmatov- Gün Olur Asra Bedel'i bitirdim Okunması gereken, çok akıcı bir kitap Yalnız sonunu daha farklı isterdim bana göre pasif kalmış bir sonduu ama vermek istediği mesaj yönüyle çok güzel bir kitap Şimdi de uzuun zamandır okumak istediğim ama sınavlardan fırsat bulamadığım Azra Kohen- Fi ye başlıyorum Bu kitab için çok farklı yorumlar var okumak için sabırsızlanıyorum

Yılmaz Özdil kadını oluyacaktım evde değilmiş

Gabriel garcia marqouez yaprak fırtınasına başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…