Evet canım olur tabiki de çok okumaktan. Özellikle akşam saatlerinde okuyorsan okuduğun yerdeki ışığın yeterli olmasına dikkat etmelisin. Bu çok önemli. Bunun dışında göz yorgunluğu varsa şiddetini artırabiliyor. Olmazsa bir dr a görün. Geçmiş olsun.
Amy, gel sen de bize katıl.
Tatlım okuduğum kitaplar bi dünya bir ara gözlerim ve başım problemli olduğu için yasaklarım vardı tekrar başlamam gerek size bakarken içim gitmiyomu sankişimdi bu kitaba göz diktim bulduğum an burdaym
tebriklerYöneticim
Yeni kitaplarım
Jane Eyre-Charlotte Bronte-576 syf.
Sorunlu Okul Çocuğu-Alfred Adler-301
Süre bekliyorum
15 gün verıyorumSevgılı Sur,
Bır dılekle basladı hersey kıtabını okumaya baslayacagım 463 sayfa ekıbe kabul edıldıysem sure ıstıyorum.
aynen, 2 kitap sonrasında onu okuyacagımdün sadece 18 sayfa okuyabildim, uyuyakalmışım
çok hızlısın okuyucu sör tebrikler ve maşallahlar sana :124::124::124::124: benim üniversitelerimden vazgeçmişsin ama nasılsa okuyacaksın
yaa boşver ölü canlar'ı sen senKitabımı bitirdim okuyucu Sör. Yeni başlayacağım kitabım Gogol-Ölü Canlar304 sayfa.
Tamam canım.
bugün kimse yok
Ben varım ama çok komikli olaylar yasıyorum şu an bi de cıkmam lazım şu an kaçıyorum sonra görüşürüz okuyucu sör :)
tebrikler20 gün veriyorum
naber okuyucu hip
Teşekkür ederimmmm.
Ama süre birazcık azalabilir sankim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?