Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Kitabımı bitirdim okuyucu Sör. Yeni başlayacağım kitabım Gogol-Ölü Canlar 304 sayfa.

merhaba okuyucu arkadaşlarım

Manuel Rivas' ın Kelebeklerin Dili(115sf) kitabını araya sıkıştırdım. 19 öyküden oluşuyor, bazı öyküleri çok başarılı, çok güzel buldum, bugün biter umarım. bitince gönül rahatlığıyla tavsiye ederim gibime geliyor.

20 sf okumadan hemen uykum geliyor, ninni niyetine geçiyor kitaplar sanki

cevap için teşekkürler. evet, akşamları daha çok okuyorum.
okurken gözlük kullanıyorum genelde, astigmatım da var... yorduğum için olmalı.

Evet,mecburuz.Çünkü saglıgımız sadece bizi ilgilendirmiyor.Burada hep beraber bir trende,bir ucakta,bir otobüsteyiz;yani eger birimiz zinciri bozarsa,bundan herkes etkilenir. "Aman size ne ya,ben kendim istedigim gibi yasarım" demek olmaz,öyle birseye hakkımız yok.Çünkü bize emanet olarak verilmiş bir bedeni kullanıyoruz ve biz bu bedeni kirletirsek,genetik mirasla bizden sonraki nesilleride bozmaya baslıyoruz. O nedenle biz saglıklı olmaya mecburuz,buna kendimiz karar veremeyiz.O nedenle daha az kirletici maddeleri kullanacagız,kilomuza dikkat edecegiz,egzersiz yapacagız,bitki çayları içecegiz,saglıklı yasayacagız,saglıklı baharatları,vitaminleri,antioksidanları kullanacagız...

Dr. M. Ender SARAÇ (Artık Ruhunu da Besle)

Yöneticim

Yeni kitaplarım

Jane Eyre-Charlotte Bronte-576 syf.
Sorunlu Okul Çocuğu-Alfred Adler-301

Süre bekliyorum
tebrikler20 gün veriyorum
Sevgılı Sur,

Bır dılekle basladı hersey kıtabını okumaya baslayacagım 463 sayfa ekıbe kabul edıldıysem sure ıstıyorum.
15 gün verıyorum
dün sadece 18 sayfa okuyabildim, uyuyakalmışım

çok hızlısın okuyucu sör tebrikler ve maşallahlar sana :124::124::124::124: benim üniversitelerimden vazgeçmişsin ama nasılsa okuyacaksın
aynen, 2 kitap sonrasında onu okuyacagım
Kitabımı bitirdim okuyucu Sör. Yeni başlayacağım kitabım Gogol-Ölü Canlar 304 sayfa.
yaa boşver ölü canlar'ı sen sen hiç beğenmedim ben o kitabı, sıktı boğdu beni
offff kararında kesınsın galıba 15 gün verıyorum sana

çağırma, gelemzse senden bılırım

diğer kitap yeri için
benı takıp etmek ısteyenler kımdı? vermeyeceğim derken şaka etmiştim
kardeş kardeş takıp edelım bırbırımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…