- 5 Aralık 2012
- 11.930
- 7.929
- 198
Bu kitabı hiç duymadım.hazır burdeyken iki kitap muhabbeti yapalımbeş farklı yazarın yazdığı Beşpeşe'yi okuyorum ben şu anda. 2015 te de toplamda 80 kitabı geçtim sanırım. hedefim 100 dü ama düğün telaşından, stresinden pek okuyamadım.
2016 kitap hedefiniz nedir kızlar?
502016 kitap hedefiniz nedir kızlar?
hedefim yüksek olunca ulaşamıyorum en az 50 olsunda geçersem karım olur :))senin için az değil mi kuzum
hedefim yüksek olunca ulaşamıyorum en az 50 olsunda geçersem karım olur :))
Ben bi ısınamadım wattpade . Ya da çözemedim mi onu da bilmiyorum. hoşuma gitcek bişey bulamadım.bu yıl wattpade dadandım ve 32 kitap okumuşum
boşver bulaşma :)) baya bağımlısı olmuştum ben. ama okumak istersen aşk nöbeti , fahişeyle dans favotilerimBen bi ısınamadım wattpade . Ya da çözemedim mi onu da bilmiyorum. hoşuma gitcek bişey bulamadım.Halbuki önüme geleni okur ve kolay beğenen bir yapımda var.
konunun ilk mesajını okuyabilirsinizkitap okuma listesine nasıl katılıyoruz acaba?
İnşallah güzel geçer GİZMerhabalar
Bir delinin anı defteri, palto-burun sayfa 77deyim.
Yarın sunumum var, ona hazırlanıyorum o yüzden de bugün elime alamadım kitabı hiç. İnşallah yatmadan önce okuyabilirim biraz da olsa. Yarınım güzel geçsin nolur! Şans dileyin bana kızlar.
İnşallah güzel geçer GİZ
Başarılar dilerim.
Ben de öperim canım.Teşekkür ederim canım.
Öpüyorum çokça seni.
Not: Pc'den girip ifadeleri kullanmayı özlemişim.
ben d merak ediyorum beşpeşe'yi ama okumak henüz kısmet olmadıhazır burdeyken iki kitap muhabbeti yapalımbeş farklı yazarın yazdığı Beşpeşe'yi okuyorum ben şu anda. 2015 te de toplamda 80 kitabı geçtim sanırım. hedefim 100 dü ama düğün telaşından, stresinden pek okuyamadım.
2015 hedefim 35 ti, bu ay 2 3 kitap daha okursam zor güç ulaşmış olcam2016 kitap hedefiniz nedir kızlar?
Ben de öperim canım.
İnşallah bugün yeni kitabıma başlayabilirim. Zor gerçi...
Akşam evde misafir olacak(mış galiba)
Bir de yarın katılmam gereken bir kına gecesi var.
Onun hazırlıkları falan (malum çalışıyorum. akşamdan hazırlamalıyım her şeyi)
Yıkan, paklan
Bu gece kitap okumak zor gibi... Hayırlısı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?