- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.944
- 598
ben de çok sevmiştim bu kitabınıNietzsche ağladğında bitti. çok beğendiğim.. nedense bir hüzün kapladı içimi..
Irvin D. Yalom ilk defa okudum.. diğer kitaplarını da okuyacağım inşallah..
Filozof nietzsche nin hayatından bir kesin okumak çok güzel..
alıntı "Ümit kötülüklerin en kötüsüdür. Çünkü işkenceyi uzatır."
lavin nasılsın canım ? bebiş nasılTeşekkür ederimmmm.Topiğin tozunu yutarsam belki kitap okumalarım da çoğalır dedim de geldimmm.
Sizde nasıl gidiyor hayat??
ben bitmeden aldım çok mutluyum şu an
ay yanına hangi kitabı ekledim 20 tl olsun diye onu bile hatırlamıyorum
ahmet ümitin yeni kitabını alan varmı.elveda güzel vatanım
kitap almama kararı aldım artık.elimde kileri bitircem. ama çok merak ediyorum
geçen hafta hepsiburada dan aldım imzalıNazan Hocacılar koşuunnnn Kitapyurdu'nda Mücella % 50 İNDİRİMLİ
aslında ben de bu ay kitap almayacaktım ama kendimi durduramıyorum ki, hele böyle cazip teklif olursaLoliss, beni çok heyecanlandırdı ama kendimi durdurdum.
Ben de kitap almayacağım.
Hele aldıklarımı okuyayım. Bir de ödünç aldıklarım var tabii.
Eki Görüntüle 1712625
yok canım imzalı olmasını hiç kıskanmadımgeçen hafta hepsiburada dan aldım imzalıelimdeki kitabı bitirsem ona başlayacağım.
Pişman olma tabii, arada kaçamaklar olur.aslında ben de bu ay kitap almayacaktım ama kendimi durduramıyorum ki, hele böyle cazip teklif olursa
aldım,pişman değilim
yok canım imzalı olmasını hiç kıskanmadım
Çok şükür iyiyiz canim. İlk aylarında zor geçti ama azaldı sıkıntıların, inşallah yine çoğalması.lavin nasılsın canım ? bebiş nasıl
şükür canım okul koşturmaca :)Çok şükür iyiyiz canim. İlk aylarında zor geçti ama azaldı sıkıntıların, inşallah yine çoğalması.
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
seçenekler nedir?kızlar sadık hidayetin kör baykuşunu okudum. zorlandım açıkcası yer zaman mekan belirsiz değişikti :)
şimdi ne okusam bilemedim.
1) ölü evinden anılarseçenekler nedir?
Hiçbirini okumadım ama cevap vermek istiyorum.1) ölü evinden anılar
2) ölüm bir varmış bir yokmuş
3)sırça fanus
4)konstantiniyye oteli
hadi o olsun bakalım. üst üste zor kitalar okudum biraz da roman olsun :) söyleşisine gimiştik zülfi livanelinin kitabı ücretsiz dağıtmışlardı :)Hiçbirini okumadım ama cevap vermek istiyorum.
D) konstantiniyye oteli
:)
kızlar sadık hidayetin kör baykuşunu okudum. zorlandım açıkcası yer zaman mekan belirsiz değişikti :)
şimdi ne okusam bilemedim.
canım gelsene sende kitap konumuza :)Sen ne okusan yakışır mino:)
canım gelsene sende kitap konumuza :)
neden ki neKoşa koşa gelmek isterdim ama gelemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?