Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

ben de lise ortaokul yıllarında okuduğum bir çok kitabı sadece konu olarak hatırlıyorum, çoğunu tekrar okumak hevesindeyim şimdiki düşüncelerimle bir çok şeyin daha anlamlı geleceği fikrindeyim

hatırlamadıgın varsa eğer, okumanı tavsiye ederım
ben öyle yapıyorum
o zamanlar okumuş olmak için okudum, şimdi ise okumak istediğim için

hatırlamadıgın varsa eğer, okumanı tavsiye ederım
ben öyle yapıyorum
o zamanlar okumuş olmak için okudum, şimdi ise okumak istediğim için

evet kesinlikle okuyacağım, hatırladıklarımdan dahi tekrar okumak istediklerim var ama önce elimdekileri bitirmem lazım

bilgelik yolunda emin adımlarla ilerliyorum :87: bu desteklerle iyice hızlanacağım

şu kullandıgın smıleylerden dolayı
çok kibar ve ince yapılı biri olduğunu sezıyorum, neden içimde senınle ilgili sürekli böyle hisler var
birazcık kokoşluk da var sanki:26:

Ay netim gitti giremedim bi türlü
TeLefondan giriyorum. Bildirimi yapayım kaçayım :)
376. Sayfadayım. Bugün gezmekten pek fırsat bulamadım ama yatmadan once telafi ederim diye düşünüyorum.

şu kullandıgın smıleylerden dolayı
çok kibar ve ince yapılı biri olduğunu sezıyorum, neden içimde senınle ilgili sürekli böyle hisler var
birazcık kokoşluk da var sanki:26:

:78:teşekkür ederimm, bu güzel düşüncelerin senin inceliğin kibar sayılırım, nezaketi severim herkes gibi, kokoşluksa ruhumun ayrılmaz bir parçası ne diyebilirim ki :108:

:78:teşekkür ederimm, bu güzel düşüncelerin senin inceliğin kibar sayılırım, nezaketi severim herkes gibi, kokoşluksa ruhumun ayrılmaz bir parçası ne diyebilirim ki :108:
kullandıgın ifadelerden belli zaten rus romanlarının küçük hanımefendılerı gıbısın
:125: :86: :95: :99:
beni de yorumla, beni de

çok tatlısın yaa

Son düzenleme:
beni mutlu ettin okuyucu sör çok tatlısın :109: ben çıkıyorum şimdi yarın girebilir miyim hiç bilmiyorum ama kitabımı mutlaka okuyacağım :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…