ben gebeliğe bağlıyorum ama, senin bahanen ne?
normalde hep yatmadan önce kitap okumaya alışık insanlarda sıklıkla olur bu...
ben de lise ortaokul yıllarında okuduğum bir çok kitabı sadece konu olarak hatırlıyorum, çoğunu tekrar okumak hevesindeyim şimdiki düşüncelerimle bir çok şeyin daha anlamlı geleceği fikrindeyim
evet, insan okuduğu bir çok kitabı unutuyor
unuttuğum o kadar çok var ki, oyucunda çok nadir hatırlıyorum
Evet çok sinir bir durum ama ya . İnsan kendinden şüphe bile ediyor. Bizzat gidip kitaplığa baktım var mı diye
hatırlamadıgın varsa eğer, okumanı tavsiye ederım
ben öyle yapıyorum
o zamanlar okumuş olmak için okudum, şimdi ise okumak istediğim için
evet kesinlikle okuyacağım, hatırladıklarımdan dahi tekrar okumak istediklerim varama önce elimdekileri bitirmem lazım
uykucu biri olmamya da kitap sarmamıstır
geçerli bir neden
hadi göreyım seni bilge hip
bilgelik yolunda emin adımlarla ilerliyorum :87: bu desteklerle iyice hızlanacağım
Ay netim gitti giremedim bi türlü
TeLefondan giriyorum. Bildirimi yapayım kaçayım :)
376. Sayfadayım. Bugün gezmekten pek fırsat bulamadım ama yatmadan once telafi ederim diye düşünüyorum.
şu kullandıgın smıleylerden dolayı
çok kibar ve ince yapılı biri olduğunu sezıyorum, neden içimde senınle ilgili sürekli böyle hisler var
birazcık kokoşluk da var sanki:26:
şu kullandıgın smıleylerden dolayı
çok kibar ve ince yapılı biri olduğunu sezıyorum, neden içimde senınle ilgili sürekli böyle hisler var
birazcık kokoşluk da var sanki:26:
kullandıgın ifadelerden belli zaten:78:teşekkür ederimm, bu güzel düşüncelerin senin inceliğinkibar sayılırım, nezaketi severim herkes gibi, kokoşluksa ruhumun ayrılmaz bir parçası ne diyebilirim ki :108:
:125: :86: :95: :99:
beni de yorumla, beni de
kullandıgın ifadelerden belli zatenrus romanlarının küçük hanımefendılerı gıbısın
çok tatlısın yaa
hemen havalara girme deöyle bir his bırakıyorsun bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?