Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kalın olacak ama
Büyük Umutlar
Çılgın Kalabalıktan Uzak
Yeraltından Notlar
Madam Bovary
Benim Üniversitelerim

bunlar ilk aklıma gelenler

çok güzel olur

Ben bilemiyorum ya klasiklerden okuyabilir mitim. Ama aranızda olmaya çalışırım.
Klasikler konusunda Engin bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Hangi kitaplar klasikler grubuna girer

ivan ilyiçin ölümünü bitirdim. kumral ada mavi tunaya devam edicem

kitabın ince yada kalın olmasıyla ilgili degil bence.bende aksine ince kitap fobisi var. çok zor okunuyorlar. 200 sayfalık mrs Dalloway 2 hafta süründü.bazı kitaplar var 500 sayfa su gibi akıp gidiyor.

kitabın ince yada kalın olmasıyla ilgili degil bence.bende aksine ince kitap fobisi var. çok zor okunuyorlar. 200 sayfalık mrs Dalloway 2 hafta süründü.bazı kitaplar var 500 sayfa su gibi akıp gidiyor.
Kesinlikle senin gibi dusunuyorum ince kitaplar bana çok zor geliyo genel anlamda

selamlarrr
zamanın kısa tarihini okuyorum 50li sayfalardayım sanırım
bildiğiniz fizik kuramlarını öğreniyorum bu sözelci halimle

Attila bit artık ..... Sayfa :400
Sınavından dolayı cok da okuyamiyoeum aslında kitap da kendini okutmamak için elimden geleni yapıyı saolsun

Ben bilemiyorum ya klasiklerden okuyabilir mitim. Ama aranızda olmaya çalışırım.
Klasikler konusunda Engin bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Hangi kitaplar klasikler grubuna girer
canım aslında şunlar şunlar klasiklerdir diyemeyiz ama genel manada sadece yazıldığı ülkeden/ milletten değil, tüm dünya okurları tarafından kabul gören eserlerdir diyebiliriz sanırım
Dostoyevski, Tolstoy, Gogol, Gorki, v. Hugo, Kafka, J.steinback, Shakespeare gibi yazarların eserleri, aklıma ilk bunlar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…