Her ay bir klasik bana ağır gelirBence de her ay bi klasik okuyalim:) 2016 da çok gusel olur
klasiklerde ne durumdasın onu sorayım önce?
suç ve cezayı okumuştum çok da beğenmiştim. Türk klasiklerden de Reşat Nuri Güntekin'in çoğu kitabını okumuşumdur sanırım. bir sürü var aslında okuduğum da hatırlamıyorum ki çoğunu
kalın olacak ama
Büyük Umutlar
Çılgın Kalabalıktan Uzak
Yeraltından Notlar
Madam Bovary
Benim Üniversitelerim
bunlar ilk aklıma gelenler
çok güzel olurKizlar ben internette pinuccia nin kitapları diye bi bloga bakiyorum arada
Bu hatun 2015 de arkadaşlarıyla 2015 de 15 klasik kitap okuma kararı almış yerli yabancı farketmiyo
Acaba bizde burda mi yapsak 2016 da 16 klasik kitap diye ne dersiniz???
ama okuması yorucuu :)yeraltından notlar, ölü evinden anılar falan da ince
Ben de çok yavaş okumuştum o kitabı. Pek akıcı değildi.Bu ay pek fena geçti
Limon ağacı 40 lardayım
Ben de çok yavaş okumuştum o kitabı. Pek akıcı değildi.
Kesinlikle senin gibi dusunuyorum ince kitaplar bana çok zor geliyo genel anlamdakitabın ince yada kalın olmasıyla ilgili degil bence.bende aksine ince kitap fobisi var. çok zor okunuyorlar. 200 sayfalık mrs Dalloway 2 hafta süründü.bazı kitaplar var 500 sayfa su gibi akıp gidiyor.
canım aslında şunlar şunlar klasiklerdir diyemeyiz ama genel manada sadece yazıldığı ülkeden/ milletten değil, tüm dünya okurları tarafından kabul gören eserlerdir diyebiliriz sanırımBen bilemiyorum ya klasiklerden okuyabilir mitim. Ama aranızda olmaya çalışırım.
Klasikler konusunda Engin bilgisi olanlar paylaşabilir mi?
Hangi kitaplar klasikler grubuna girer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?