Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Ben kendi adıma böyle bir karar aldım. Her ay bir klasik okuyacağım 2016 da. Burada da yapsak hoş olur.

Uyumsuz Bir Genç Kızın Anatomisi- Andrea Portes bitti

Bir hafta izin aldım işten ailemin yanına gidicem kitap okusam bile ordayken bildirim yapamam döndüğüm zaman görüşmek üzeree

çok mantıklı aslında, hem klasikler ince de oluyor diğer kitaplara göre daha rahat biter arkandayım katilcim ama önce bir araştırma yapmam lazım, klasikler konusunda malesef pek bilgim yok

çok mantıklı aslında, hem klasikler ince de oluyor diğer kitaplara göre daha rahat biter arkandayım katilcim ama önce bir araştırma yapmam lazım, klasikler konusunda malesef pek bilgim yok
kız bilgin olmadığı belli klasikler genelde ciltlerce oluyo ne incesi

istisnalar kaideyi bozmaz

ben o zaman her ay gider incelerden birini bulur okurum

çok da ince sayılmazlar aslında, normal bi roman da hemen hemen onlar kadar
ay en sinir olduğum şeydir kitabı sayfasıyla değerlendirmek, bu bahsi kapatalım litven

ben hatta kalın olanlarını okumayı daha çok severim, ince romanları pek tercih etmem ama söz konusu klasikler olunca gözüm korkuyor

Çok güzel fikir klasik sayısı belirleyelim bence . Elimdeki kitabımı 2015 de bitirip 2016'ya bende Karamazov Kardeşlerle başlamayı planlıyordum. Belki en az sayısı koyabiliriz hedeflerimize .

her ay bir klasik fikri mantıklı geldi bana, gerçi yeniyılla birlikte kpss ve yds çalışmalarına da hız vereceğim ama herhalde gün içerisinde yarım saat kitap okumaya ayırırım
benim niyetim yeniyıla kadar Kürk Mantolu Madonna'yı bitirmek ve Kış Bahçesi'ne başlamak. o bitince de bir klasik okuyayım ama ne okuyayım tavsiyesi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…