- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
Kizlar ben internette pinuccia nin kitapları diye bi bloga bakiyorum arada
Bu hatun 2015 de arkadaşlarıyla 2015 de 15 klasik kitap okuma kararı almış yerli yabancı farketmiyo
Acaba bizde burda mi yapsak 2016 da 16 klasik kitap diye ne dersiniz???
Kizlar ben internette pinuccia nin kitapları diye bi bloga bakiyorum arada
Bu hatun 2015 de arkadaşlarıyla 2015 de 15 klasik kitap okuma kararı almış yerli yabancı farketmiyo
çok mantıklı aslında, hem klasikler ince de oluyor diğer kitaplara göre daha rahat biterarkandayım katilcim ama önce bir araştırma yapmam lazım, klasikler konusunda malesef pek bilgim yok
kız bilgin olmadığı belli klasikler genelde ciltlerce oluyo ne incesiçok mantıklı aslında, hem klasikler ince de oluyor diğer kitaplara göre daha rahat biterarkandayım katilcim ama önce bir araştırma yapmam lazım, klasikler konusunda malesef pek bilgim yok
kız bilgin olmadığı belli klasikler genelde ciltlerce oluyo ne incesi
bi beyaz geceler var bi de kumarbazbir de en incesi bile pek rahat bitmiyor
Sefiller 5 cilt canım
kız bilgin olmadığı belli klasikler genelde ciltlerce oluyo ne incesi
bi beyaz geceler var bi de kumarbaz
başka ince gelmedi aklıma
istisnalar kaideyi bozmazhee yok canım ya onu ben almıyımm
niye ya fareler ve insanlar, bir çift yürek falan onları ben gördüm geçen kitapçı da gayet de incelerdi onlar klasik değil mi yoksa
çok da ince sayılmazlar aslında, normal bi roman da hemen hemen onlar kadaryeraltından notlar, ölü evinden anılar falan da ince
istisnalar kaideyi bozmaz
çok da ince sayılmazlar aslında, normal bi roman da hemen hemen onlar kadar
ay en sinir olduğum şeydir kitabı sayfasıyla değerlendirmek, bu bahsi kapatalım litven
Çok güzel fikir klasik sayısı belirleyelim bence . Elimdeki kitabımı 2015 de bitirip 2016'ya bende Karamazov Kardeşlerle başlamayı planlıyordum. Belki en az sayısı koyabiliriz hedeflerimize .Kizlar ben internette pinuccia nin kitapları diye bi bloga bakiyorum arada
Bence de her ay bi klasik okuyalim:) 2016 da çok gusel olur
o zaman bana bir öneride bulunmaya ne dersinhemen sepetime yerleştireyim de ilk alışverişim de alayım, kış bahçesinden sonra da onu okuyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?