Okuyucu-yönetici Surrender ve okuyucu Efla
fena halde kıskanılıyorsunuz.
Kitapları başladığınız gün bitiriyorsunuz
Yazık bana da yahu,sözde ben de hızlı kitap okumakla övünüyorum.
Selam hip, nasılsın?
İyiyim ve de 36. sayfadayım.selam okuyucu jadeiyiyim kitabımın 104. sayfasındayım gururluyum sen nasılsın :111:
bitmedi.huzurlu tatiller okuyucu gulumsun
hadi bitir şu kitabı
aaa! ben de öyle sanıyordum.ben sizi reelde de arkadaş sanıyordum bak şimdide ben şaşırdım
​yanlış hatırlamıyorsam bunu okumuştum. tabii tabii amcamın kızından alıp okumuştum hem de!
SEVGİ NEREDEYSE TANRI ORADADIR
"Sevgi Neredeyse Tanrı Oradadır" Tolstoy'un İnsan Ne ile Yaşar ve Efendi ile Uşak'tan sonra dini muhtevalı üçüncü öykü kitabı. İnsanın cevherinde saklı iyilik, doğruluk, fedakarlık, cömertlik gibi duyguların yine iyilik, doğruluk, fedakarlık ve cömertliğin ikliminde ortaya çıkacağı tezini sunuyor Tolstoy. İnsanlara karşı davranışlarınızın Tanrı'dan görmek istediğimiz muameleyle aynı olması gerektiğini... Ve sevginin insan ruhunu arındıran en etkili iksir olduğunu...
aaa! ben de öyle sanıyordum.siz hiç yüz yüze görüşmediniz mi? :97:
çok severim...Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.
o da olur inşallah en yakın zamanda...Kısmet olmadı henüz yüzyüze görüşmek ama telefonda bol bol görüşüyoruz.
bitmedi.temizlik vardı hafta sonu ve de hastalık. yine de biraz okudum tabii...
est canım. ben artık öyle hızlı okuyamıyorum son günlerde. 20 sf yı bulmadan, paragrafın ortasında ayracı zor yerleştirip -sızıyorum- resmen
sanki kuş tüyü yastıklar, yorganlar, 1-2-3-4 diye sayılan koyunlar, ninniler okuyorum kitabın satırlarında
ikimiz bir olup Surrender' ı kıskanalım hadi
okuyucu hip, çok naziksin.geçmiş olsun okuyucu gülümsün dikkat et kendine havalar çok soğuk bu ara portakal mandalina falan ye bol bol
bitmedi.temizlik vardı hafta sonu ve de hastalık. yine de biraz okudum tabii...
ilgine teşekkürler _giz_,Geçmiş olsun çok. Dikkat et kendine. Düzenli beslen ve de Hemen iyileş
ilgine teşekkürler _giz_,nasılsın? kitapları hızla bitiriyorsun maşallah. gıpta ile bakıyorum sana!
Okuyucu-yönetici Surrender ve okuyucu Efla
fena halde kıskanılıyorsunuz.
Kitapları başladığınız gün bitiriyorsunuz
Yazık bana da yahu,sözde ben de hızlı kitap okumakla övünüyorum.
7 gün verıyorum sana okuyucu bilgeyeni başlayacağım kitap marc levy keşke gerçek olsa
222 sayfa
gün istiyorum okuyucu sör
est canım. ben artık öyle hızlı okuyamıyorum son günlerde. 20 sf yı bulmadan, paragrafın ortasında ayracı zor yerleştirip -sızıyorum- resmen
sanki kuş tüyü yastıklar, yorganlar, 1-2-3-4 diye sayılan koyunlar, ninniler okuyorum kitabın satırlarında
ikimiz bir olup Surrender' ı kıskanalım hadi
kaçıncı sayfasındasın? yarım kitap ama kime göre?Okuyucu sör yarım bir kitabımla geldim:))kabul edilirmi sayfa sayısını versem ona göre süre versen olmazsa yeni bir kitaba başlarım:))
Kitabımı bitirdim. Yeni kitabım Ataol Behramoğlu__Aziz Nesin'Li Anılar, 104 sayfa.
Yönetici'm kaç gün verebilirsin bana ?
Bütün bunlar normal bebekten dolayı. İlk aylar geçtikten sonra acısı çıkar diyeceğim ama zaten şu şekilde bile oldukça hızlısın.
Ben de dün okudum Jane Eyre 92 syf. Sorunlu Çocuk Eğitimi de 58 syf ancak cumaya biter bunlar
Sur gelir şimdi,şuna başladım 4 gün hedef verir 2 saat sonra da bitirir.
Ama sen oku,galiba ders sayın falan az senin vakit sorun olmuyor maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?