Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Okuyucu-yönetici Surrender ve okuyucu Efla

fena halde kıskanılıyorsunuz.

Kitapları başladığınız gün bitiriyorsunuz

Yazık bana da yahu,sözde ben de hızlı kitap okumakla övünüyorum.

est canım. ben artık öyle hızlı okuyamıyorum son günlerde. 20 sf yı bulmadan, paragrafın ortasında ayracı zor yerleştirip -sızıyorum- resmen
sanki kuş tüyü yastıklar, yorganlar, 1-2-3-4 diye sayılan koyunlar, ninniler okuyorum kitabın satırlarında

ikimiz bir olup Surrender' ı kıskanalım hadi

Okuyucu sör yarım bir kitabımla geldim:))kabul edilirmi sayfa sayısını versem ona göre süre versen olmazsa yeni bir kitaba başlarım:))

​yanlış hatırlamıyorsam bunu okumuştum. tabii tabii amcamın kızından alıp okumuştum hem de!

Bütün bunlar normal bebekten dolayı. İlk aylar geçtikten sonra acısı çıkar diyeceğim ama zaten şu şekilde bile oldukça hızlısın.

Ben de dün okudum Jane Eyre 92 syf. Sorunlu Çocuk Eğitimi de 58 syf ancak cumaya biter bunlar

Sur gelir şimdi,şuna başladım 4 gün hedef verir 2 saat sonra da bitirir.
Ama sen oku,galiba ders sayın falan az senin vakit sorun olmuyor maşallah.

geçmiş olsun okuyucu gülümsün dikkat et kendine havalar çok soğuk bu ara portakal mandalina falan ye bol bol
okuyucu hip, çok naziksin. ilgine teşekkür ederim. iş yerine gelirken portakal ile limon aldım. portakal yedim, şimdi de sebze çorbası içiyorum.

Kitabımı bitirdim. Yeni kitabım Ataol Behramoğlu__Aziz Nesin'Li Anılar, 104 sayfa.
Yönetici'm kaç gün verebilirsin bana ?

ilgine teşekkürler _giz_, nasılsın? kitapları hızla bitiriyorsun maşallah. gıpta ile bakıyorum sana!

İyiyim çok , teşekkür ederim .. :) Sen de daha iyisindir inşallah ? Ben boş olduğum için bitiyor canım, sonuçta çalışıyor olsaydım emin ol okumak zor olurdu benim için de . :26:

Son düzenleme:
Okuyucu-yönetici Surrender ve okuyucu Efla

fena halde kıskanılıyorsunuz.

Kitapları başladığınız gün bitiriyorsunuz

Yazık bana da yahu,sözde ben de hızlı kitap okumakla övünüyorum.

yeni başlayacağım kitap marc levy keşke gerçek olsa
222 sayfa
gün istiyorum okuyucu sör
7 gün verıyorum sana okuyucu bilge tebrıkler
yok beni kıskanmayın
Okuyucu sör yarım bir kitabımla geldim:))kabul edilirmi sayfa sayısını versem ona göre süre versen olmazsa yeni bir kitaba başlarım:))
kaçıncı sayfasındasın? yarım kitap ama kime göre?
Kitabımı bitirdim. Yeni kitabım Ataol Behramoğlu__Aziz Nesin'Li Anılar, 104 sayfa.
Yönetici'm kaç gün verebilirsin bana ?

tebrıkler 4 gün verıyorum sana

''benim üniversitelerim''e başladım, 170 sayfa dün yatakta 10 sayfa okudum
film izlemiştim çünkü

sence bu gece bitirebılır mıyım?

yorumuna çok güldüm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…