Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

“İnsanlara bir şeyler anlatmaya çalışmak buharlı bir cama yazı yazmaya benziyor. Özenle yazıyorsun, apaçık belli oluyor anlattıkların. Sonra silinip gidiyor..”

Ve Sen Kuş Olur Gidersin - Tarık Tufan

“İnsan bu dünyada otuz yıl yaşamışsa eğer ve benim gibi hep yalnız başına savaşmak zorunda kalmışsa, o zaman beklenmeyen olaylara karşı bağışıklık kazanıyor ve bunlar yüzünden çok sarsılmıyor.

Dava / Franz Kafka

Gördüklerinizi anlamak için daha önce yaşamış olmalısınız. İnsan ancak yaşadığı kadarını görür,gerçek hayatında veya rüyalarında yaşadığı kadarını.”

Cemil Meriç / Bu Ülke

kitabımı bitirdim. kitaptaki alıntılarım çok uzun olduğu için yazamıyorum.
başlayacağım kitap j.w goethe - genç werther 'in acıları 144 sayfa kaç gün sürem var ? :26:

''Her sevginin başlangıcı ve süreci, o sevginin bitişinin getireceği boşluk ve yalnızlık ile dolu. Belirsizlikler arasında belirmeye çalıştığımız yaşam gibi.''

Yaşamın Ucuna Yolculuk - Tezer Özlü

KK Wep TV' harıka olmuş
kızlar fark ettınız mı? ama'' 20 dakıka'' yı bulamadım

Son düzenleme:
kitabı karıştırırken gözüme ilişti
3 eylül
ben sadece onu böylesine içten bir duyguyla severken , ne ondan başka birisini tanıyor , ne de başka birisine sahip oluyorken,nasıl oluyor da başka birisi onu sevebiliyordu.işte aklımın bir türlü almadığı nokta buydu.
genç werther'in acıları sayfa 90

Son düzenleme:
Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar.
Ne de şeytan, bir günahı,
Seni beklediğim kadar.

Selam okuyuculaaaaarr. :))
Artık son son son sayfalarım, azıcık yarışmaya bakayım da bitireyim.. :))

bakmak için son sayfaları açmaya çalıştım ama site birkaç kere tutukluk yaptı giremediğim için inceleyemedim .Siteye de zaten sadece kitap bildirimlerini yapmak için giriyorum artık.Çok fazla vaktim olmuyor.
Bugün son kalan 79 sayfamı okudum ktabımı bitirdim sör yeni kitabım namık kemal gülnihal 132 sayfa???

Son düzenleme:

5 gün verıyorum sana :) gerçi bir solukta bıtıreceksın, eminim

Selamlaarr.. :)))
Elimdeki kitap bitti, Sörcüm Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sına başlayacağım kısmet olursa yarın, 163 sayfa, ver bakalım gün bana.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…