günaydın kızlar
Nar Ağacı 207
bi solukta okumak istiyorum çok sevdim çünkü
ama zamanım yok
hacer kim kızbak şimdi, hacer kötü ve zor zamanlar geçiriyordevam edeyim mi
benim gerçekten hafızam iyi değil. hacer derken zehra demek istemiştimhacer kim kızsettarhan, azam, zehra, celil hikmet, ismail, mirza han, büyükhanım falan filan biliyom haceri bilmiyom
Kuzum bence sen bir tahlil yaptırbenim gerçekten hafızam iyi değil. hacer derken zehra demek istemiştim
senin şu isimleri karıştırmana bayılıyorumbenim gerçekten hafızam iyi değil. hacer derken zehra demek istemiştim
günaydın kızlar
Nar Ağacı 207
ama zamanım yok
günaydın kızlar hayırlı sabahlar
B BaslarsanBitirirsin bende hep eski şeyler gözüküyor.. 1 2 ay öncesinde yapılanlar. bende güncel kullanıyorum
Kuzum bence sen bir tahlil yaptır
senin şu isimleri karıştırmana bayılıyorum
hepimiz haceriz
Senin kodlamanı eniştem büyük harflerle kağıda yazıp evin kapısına astı içtenisimleri değil asmu herşeyi karıştırıyor.Benimde hafızam zayıf ama anlık seyleri unutuyorum. anahtarı telefonu unuturdum. sonra onun kolayını bulmustum. ATA diye kısatma olusturdum...anahtar telefon akbil.evden çıkarken en önemlilerini unutmuyordum.
isimleri değil asmu herşeyi karıştırıyor.Benimde hafızam zayıf ama anlık seyleri unutuyorum. anahtarı telefonu unuturdum. sonra onun kolayını bulmustum. ATA diye kısatma olusturdum...anahtar telefon akbil.evden çıkarken en önemlilerini unutmuyordum.
Senin kodlamanı eniştem büyük harflerle kağıda yazıp evin kapısına astı içten
kız evin anahtarı küçük ayrıntı mıben mesela 2 kere telefon kaybettim. masada unuttuğum içinbu gibi çok hatıralarım var.
tek eve çıkınca çok tedirgindim. anahtarı kaybedersem unutursam ne yaparım diye. çok şükür yaşamadım öyle birşi henüz
aslında genelde hiç birşeyi unutmamküçük ayrıntıları pek önemsemiyorum sanırım.
o yüzden onu hiç unutmadımkız evin anahtarı küçük ayrıntı mı
Tamamen aynı durumdayım. Hafta sonu ne güzel baya ilerledim ama hafta ici olunca isten gücten hic okuyamıyorumgünaydın kızlar
Nar Ağacı 207
ama zamanım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?