Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

günaydın

ben vikitapa okumak istediklerimi ekledim sadece okuduklarımı eklemiyorum.kitap günümüz için kullanıyorum sadece. hatta o kadar güncel değil ki okumak istediklerim listemde olan bir kitabı okumuşum ve kayıttan düşmemişim bile

günaydın kızlar
Nar Ağacı 207
bi solukta okumak istiyorum çok sevdim çünkü
ama zamanım yok

aynı durumdayız özgem
günaydın kızlar hayırlı sabahlar

B BaslarsanBitirirsin bende hep eski şeyler gözüküyor.. 1 2 ay öncesinde yapılanlar. bende güncel kullanıyorum

ben de benden başka giren yok sanıyorum, en son loliss'in 1 ay önce yaptığı bir güncelleme gözüküyor bende, başka bişey yok

isimleri değil asmu herşeyi karıştırıyor.Benimde hafızam zayıf ama anlık seyleri unutuyorum. anahtarı telefonu unuturdum. sonra onun kolayını bulmustum. ATA diye kısatma olusturdum...anahtar telefon akbil.evden çıkarken en önemlilerini unutmuyordum.

Senin kodlamanı eniştem büyük harflerle kağıda yazıp evin kapısına astı içten

Senin kodlamanı eniştem büyük harflerle kağıda yazıp evin kapısına astı içten

ben mesela 2 kere telefon kaybettim. masada unuttuğum için bu gibi çok hatıralarım var.
tek eve çıkınca çok tedirgindim. anahtarı kaybedersem unutursam ne yaparım diye. çok şükür yaşamadım öyle birşi henüz
aslında genelde hiç birşeyi unutmam küçük ayrıntıları pek önemsemiyorum sanırım.

kız evin anahtarı küçük ayrıntı mı

ben de haceri görünce allah allah demiştim. arada kaçırdım mı açana diye düşündüm.

günaydın kızlar
Nar Ağacı 207
bi solukta okumak istiyorum çok sevdim çünkü
ama zamanım yok
Tamamen aynı durumdayım. Hafta sonu ne güzel baya ilerledim ama hafta ici olunca isten gücten hic okuyamıyorum Takıldım kaldım 170'lerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…