Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

kızlar elimde iki kitap var.
metin hara -yol
z.livaneli -orta zekalılar cenneti.
hangisinden başlayım?
birini bugun ark. vercemde..: ))

kızlar elimde iki kitap var.
metin hara -yol
z.livaneli -orta zekalılar cenneti.
hangisinden başlayım?
birini bugun ark. vercemde..: ))

Metin Hara - Yol benimde aklımda olan bir kitaptı hatırlattığın iyi oldu.

Ben Yol kitabını okudum. Kişisel gelişim kitaplarını birbirinden çok farklı ve gerekli olarak görmüyorum ben. Daha önce de birçok kez yazdım. Bazen bazı durumlarda iyi geliyor insana ama o da geçici yani bir kitap okudum hayatım değişti diye bir şey yok. Ama çok fazla kişisel gelişim okumadınızsa belki farklı gelebilir. Yani okunabilir de okunmayabilir de. Bu kitabın gereksiz bir popülaritesi var bence ünlülerin elinde dolaştı ya bir süre sosyal medyada o yüzden sanırım.

Kişisel gelişim kitapları bencede vaadedilen kadar katkı sağlamıyor. Ama anlık verdiği gazla harekete geçmek bazen olumlu alışkanlıklar kazanılmasına sebep olabiliyor. O yüzden ara ara okumayı seviyorum.
Ama şöyle olumsuz yanı var ki bi kaç kişisel gelişim kitabı okuyunca her kitap aynı gibi oluyor.

henüz başaldığım hiç bir kişisel gelişim kitabını bitiremedim çoookk sıkılıyorum ben onları okurken

Yazsonu na başlıyorum. ayın 26 sına kadar bitirmem gerek kütüphaneden aldığım için ilk defa Adalet Ağaoğlu okuyacağım. bakalım nasıl?
Ben yazarın olmeye yatmak kitabini okumustum.begendim daha oncede dedigim gibi donem kitaplarini cok seviyorum.yanlis zamanda dogmusum sanirim. 70 lerde falan yasasaydim.
Hayir ve bir dugun gecesi de evde bekleyenler arasında.

Nar Ağacı okuyanlara ne oldu yaa, hepsi İmkansızın şarkısına m geçti
Nar Ağacı sayfa 239'dayım. kitap çok güzel ilerliyor. bolca vaktim olsa da bir solukta okuyabilsem keşke
aynı sayfalarda ve aynı düşüncelerdeyiz
şöyle oturup kesintisiz en az 2 saat okuyabilmek istiyorum

aynı sayfalarda ve aynı düşüncelerdeyiz
şöyle oturup kesintisiz en az 2 saat okuyabilmek istiyorum

aynen özgem yaa. hep bikaç dakika oku ara ver keyif alamıyorum kitaptan resmen ama kitabı da çok sevdim
işyerinde ekitap olarak da okumak istemiyorum, 5 dakika oku 3 saat ara ver tadı kaçıyor resmen

Nar Ağacı okuyanlara ne oldu yaa, hepsi İmkansızın şarkısına m geçti
Nar Ağacı sayfa 239'dayım. kitap çok güzel ilerliyor. bolca vaktim olsa da bir solukta okuyabilsem keşke
Ben imkansıza geçtim. Nar ağacını da acayip merak ediyorum şu anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…