- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
- 73
Hayırlı cumalar.
Bende hala Pollyanna okuyorum. Küçükken neden okumadığımı anlıyorum hiç sevmedim kızı.
Ay ben onu yollamayı sana unuttum. Akşama yollayım. Nası çıkmış aklımdan affedersin
Günaydın kızlar moralim bozuktu 2 gundur. İş yerimde kitap okurken felan şefim kitap okuma görürler söylerler işleri yok çalışmıyorlar vs die müdürlerde kızar vs demişti. Ben okumaya devam etmiştim. Masamın üzerinde de okumuş olduğum ve okuyacağım kitaplarım vardı geçen gün müdür şefe kaldırsın kitaplarını demiş. Çok sinir oldum birde eğitim kurumunda çalışıyoruz güya. Bende burda okumama kararı aldım :S
gözlerim çok yoruluyor öyle cnm :Süzme kendini kuzum, kimin ne diyeceği hiç belli olmuyor işte.
bizim patron öğle arasında bile kitap okumaya izin vermiyormuş düşün. kütüphane mi burası çok istiyorsan broşürleri oku diyormuş, aynı şey sanki
e-kitap oku sen de ben öyle yapıyorum, dışardan gören iş yapıyorum zannediyor
böyle bir işyeri işte hemde milli eğitim:S devlet dairesiBence Satranç harika bir kitap
Nasıl işyeri o öyle
akşama kadar facede takıl kimseden ses seda çıkmaz....!böyle bir işyeri işte hemde milli eğitim:S devlet dairesi
Aynı ben:) ne zaman boş vaktim olsa o zamanda içimden film izlemek geliyoyada temizlik yapmak :) o ayarı bi türlü tutturamiyorumSon 10 Saniye, 251. Sayfa.
Bu bölüm de bitsin artık okumaya ara vereceğim diyorum ama dayanamayıp diğerine başlıyorum.
Ne zaman ders çalışmam gerekse kitaplara daha çok bağlanır halde buluyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?