Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Talaytaytan bitti.

Yeni kitabım,
Simon Kernick__Son 10 Saniye, 423 sayfa.

Biraz da gerilelim bakalım, nasıl olacak.

Beyoglunun en güzel abisi bitti
Ahmet ümit okumayı seviyorum ama bu adamın kurgularindan pek hoslanmiyorum
Onu okumak memleketten insan manzaraları izlemeye benziyo , akıcı sürükleyici ama sonu olmuyo yahu... hep aynı son bide katil bahçıvan gene aynısı oldu... okuduğuma pişman dilim dün sabah başladım bu akşam bitti 400 sayfalık kitap birbucuk gün... yine okurdum ama sonu cık...

Yeni kitabıma karar vermedim henüz ama bi klasik okuyacağım iki günde bol bol vaktim olcak
Bu ayki klasik kitap okumamı yapmadım ne yazıkki o açığımı kapatacağım
Şu an seçmedim henüz eve gidince seçicem:)

Satranç kitabını bu aralar o kadar çok duyuyorum ki .. beğenirsen söyle hemen edinicem en az 5 ayrı kişi Ayila bayila anlattı

kütüphane gidince gözüme çarptı benimde.
karısıyla birlikte intihar ettiği için dikkatimi çeken bir yazar. ama intahar mektubunu hala okumadım

Günaydın kızlar moralim bozuktu 2 gundur. İş yerimde kitap okurken felan şefim kitap okuma görürler söylerler işleri yok çalışmıyorlar vs die müdürlerde kızar vs demişti. Ben okumaya devam etmiştim. Masamın üzerinde de okumuş olduğum ve okuyacağım kitaplarım vardı geçen gün müdür şefe kaldırsın kitaplarını demiş. Çok sinir oldum birde eğitim kurumunda çalışıyoruz güya. Bende burda okumama kararı aldım :S

üzme kendini kuzum, kimin ne diyeceği hiç belli olmuyor işte.
bizim patron öğle arasında bile kitap okumaya izin vermiyormuş düşün. kütüphane mi burası çok istiyorsan broşürleri oku diyormuş, aynı şey sanki
e-kitap oku sen de ben öyle yapıyorum, dışardan gören iş yapıyorum zannediyor

Satranç kitabını bu aralar o kadar çok duyuyorum ki .. beğenirsen söyle hemen edinicem en az 5 ayrı kişi Ayila bayila anlattı

Bence Satranç harika bir kitap

Nasıl işyeri o öyle

Günaydın kaçıncı sayfadayım bilmiyorum ama son 50 sayfa gibi kaldı bu akşam eve dönüyorum yolda okur bitiririm sanırsam eve gidince daha okuyamam çocuklar çok özlemişler beni anca onlarla oynarım :)

kütüphane gidince gözüme çarptı benimde.
karısıyla birlikte intihar ettiği için dikkatimi çeken bir yazar. ama intahar mektubunu hala okumadım

Ay ben onu yollamayı sana unuttum. Akşama yollayım. Nası çıkmış aklımdan affedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…