- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
iki gün yokum arkadaşlar pazara görüşürüz inşallah
çok sağ ol kuzum öpüyorum çokÇok eğlen, her anın tadını çıkart, sevgi dolu anlar biriktir ve de kendine çok ama çok dikkat et. Öpüyorum canımcım.
Satranç kitabını bu aralar o kadar çok duyuyorum ki .. beğenirsen söyle hemen edinicem en az 5 ayrı kişi Ayila bayila anlattıselam kızlar hayırlı cumalar.
dua ile
sırça köşk sf 136
sonra satranca başlayacağım
Satranç kitabını bu aralar o kadar çok duyuyorum ki .. beğenirsen söyle hemen edinicem en az 5 ayrı kişi Ayila bayila anlattı
Günaydın kızlar moralim bozuktu 2 gundur. İş yerimde kitap okurken felan şefim kitap okuma görürler söylerler işleri yok çalışmıyorlar vs die müdürlerde kızar vs demişti. Ben okumaya devam etmiştim. Masamın üzerinde de okumuş olduğum ve okuyacağım kitaplarım vardı geçen gün müdür şefe kaldırsın kitaplarını demiş. Çok sinir oldum birde eğitim kurumunda çalışıyoruz güya. Bende burda okumama kararı aldım :S
Satranç kitabını bu aralar o kadar çok duyuyorum ki .. beğenirsen söyle hemen edinicem en az 5 ayrı kişi Ayila bayila anlattı
Günaydın kızlar moralim bozuktu 2 gundur. İş yerimde kitap okurken felan şefim kitap okuma görürler söylerler işleri yok çalışmıyorlar vs die müdürlerde kızar vs demişti. Ben okumaya devam etmiştim. Masamın üzerinde de okumuş olduğum ve okuyacağım kitaplarım vardı geçen gün müdür şefe kaldırsın kitaplarını demiş. Çok sinir oldum birde eğitim kurumunda çalışıyoruz güya. Bende burda okumama kararı aldım :S
kütüphane gidince gözüme çarptı benimde.
karısıyla birlikte intihar ettiği için dikkatimi çeken bir yazar. ama intahar mektubunu hala okumadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?