Bence ayrı ayrı vermsin hedefleri,zten öyle olursa listede de karışır her şey.
Ben e iki kitap okuyorum iki kitap için hedef veriyor sör bana mesela diyorum iki kitap toplam 652 sayfa ona göre hedef oluşturuyor. Bence senin de öyle olursa daha pratik olur.
En sevdiğin kitapları söylersen belki yardımcı olabilirim,ya da nasıl bir kitap okumak istediğini?kaldığım yerden devam akşam bildireceğim
Bide bana kitap tavsiyesi istiyorum ağır olmasın
hımmm sistemi çok iyi bilmediğim için karıştırdım ortalığı biraz sanırım.o zamna seninki gibi olsun. benim için farketmez.
ay şu bilge lafını hep üstüme alınıyomgünaydın okuyucu bilge arkadaşlarım; dün gece 36 sayfa okudum. sanırım 60 - 70 sayfam kaldı. kitap çok heyecanlı gidiyor.
Sen buna karıştırmak mı diyorsunBen ilk geldiğimde kendi kendime hedef vermiştim
En sevdiğin kitapları söylersen belki yardımcı olabilirim,ya da nasıl bir kitap okumak istediğini?
Canım tarih çok seviyorum tarihi romanlarilğimi çekmitir ama çok ağır olmasın çünkü çoçuklardan dollayı bazen kafam çok doluyoranlama kapasidem çöküyor
Patasana-Ahmet ÜMİT
Semerkant-Amin MAALOF
Kış Bahçesi-Kristin HANNAH(Tam içinde tarih yok ama çok duygu yüklü ve anlatımı da iyi olan bir kitap)
toplam 20 gün verıyorum sana okuyucu dadlucadusevgili Sör'üm dün Sessiz Odanın bilgilerini verdim. onun için 8 gün verdin bana
gecede Fısıltının bilgilerini verdim ve onun için kaç gün verecen diye merak ediyorum
kıskanmaGünaydınbaya asmissin kendini
Kaç kitap okudun öyle
Kıskandım
Pucca bitti.Nazan Bekiroglu - Lâ kitabı ıcın sure ıstıyorum.Kıtabın her bır hecesını detayıyla okuyorum tekrar tekrar bıraz agır gıdıyorum bu yuzden..384 Sayfa.. Sure ıstıyorum :26:
Elimdeki okumam gereken tüm Kitaplarin listesini yaptim. Bu Kitaplar bitene kadar, Kitap almak yasak!!! Biraz daha hizli okumam gerekiyor. Cok yavas ilerliyorum cünkü.
Elimdeki okumam gereken tüm Kitaplarin listesini yaptim. Bu Kitaplar bitene kadar, Kitap almak yasak!!! Biraz daha hizli okumam gerekiyor. Cok yavas ilerliyorum cünkü.
Herkese merhaba...
Bir süredir gözümdeki alerjik durumdan dolayı kitap okumayı bıraktım.
Baş ağrılarım had safhada... Sizlerde durumlar nedir
Jack London _ Demiryolu Serserileri
bu gece bitirebılırım
umarım
günaydın okuyucu bilge arkadaşlarım; dün gece 36 sayfa okudum. sanırım 60 - 70 sayfam kaldı. kitap çok heyecanlı gidiyor.
ah sevgili bilge sör öyle hızlısın ki çok imreniyorum sana :107: gün geçmiyor ki senin bilgeliğinden faydalanmayalımçok mu sıkıcıydı gerçekten ben hiç başlamayayım o zaman çünkü bugünlerde çok sıkılganım zaten hiç kendimi bozmayayım :111:
bana göre sıkıcıydı, bir gencin trenle yolcuklarını ve hapıshane maceralarını anlatıyor
babamlık bir film gibi yaniben sevmedım.
ama sen belkı sıkılmazsın
belli olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?