Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

hımmm sistemi çok iyi bilmediğim için karıştırdım ortalığı biraz sanırım. o zamna seninki gibi olsun. benim için farketmez.

günaydın okuyucu bilge arkadaşlarım; dün gece 36 sayfa okudum. sanırım 60 - 70 sayfam kaldı. kitap çok heyecanlı gidiyor.

günaydın okuyucu bilge arkadaşlarım; dün gece 36 sayfa okudum. sanırım 60 - 70 sayfam kaldı. kitap çok heyecanlı gidiyor.
ay şu bilge lafını hep üstüme alınıyom , bilge deyince efendim diyesim geliyo :))
gerçek ismim olur da

Sen buna karıştırmak mı diyorsunBen ilk geldiğimde kendi kendime hedef vermiştim

benimki orantılı karıştırma o zaman

En sevdiğin kitapları söylersen belki yardımcı olabilirim,ya da nasıl bir kitap okumak istediğini?

Canım tarih çok seviyorum tarihi romanlarilğimi çekmitir ama çok ağır olmasın çünkü çoçuklardan dollayı bazen kafam çok doluyor anlama kapasidem çöküyor

Canım tarih çok seviyorum tarihi romanlarilğimi çekmitir ama çok ağır olmasın çünkü çoçuklardan dollayı bazen kafam çok doluyor anlama kapasidem çöküyor

Patasana-Ahmet ÜMİT
Semerkant-Amin MAALOF
Kış Bahçesi-Kristin HANNAH(Tam içinde tarih yok ama çok duygu yüklü ve anlatımı da iyi olan bir kitap)

303. sayfadayim, cok yavas ilerliyorum. bu arada Kitaptan aldigim önemli ayrintilari, bitirdigimde uzun bir yazi seklinde aktaracagim.

Son düzenleme:
sevgili Sör'üm dün Sessiz Odanın bilgilerini verdim. onun için 8 gün verdin bana
gecede Fısıltının bilgilerini verdim ve onun için kaç gün verecen diye merak ediyorum
toplam 20 gün verıyorum sana okuyucu dadlucadu
Günaydın baya asmissin kendini
Kaç kitap okudun öyle
Kıskandım
kıskanma şuan 15 oldu
Pucca bitti.Nazan Bekiroglu - Lâ kitabı ıcın sure ıstıyorum.Kıtabın her bır hecesını detayıyla okuyorum tekrar tekrar bıraz agır gıdıyorum bu yuzden..384 Sayfa.. Sure ıstıyorum :26:

15 gün verıyorum okuyucu eftelya

Son düzenleme:
Elimdeki okumam gereken tüm Kitaplarin listesini yaptim. Bu Kitaplar bitene kadar, Kitap almak yasak!!! Biraz daha hizli okumam gerekiyor. Cok yavas ilerliyorum cünkü.

Merhaba okuyucu ailesi :)elimdeki kitaba başlayamadım sabah dersim vardı, dünde geç geldim yorgundum şimdi başlamayı düşünüyorum iki günün acısını çıkarmalıyım:))

Herkese merhaba...
Bir süredir gözümdeki alerjik durumdan dolayı kitap okumayı bıraktım.
Baş ağrılarım had safhada... Sizlerde durumlar nedir

geçmiş olsun, dikkat et gözlerine yorma sonra bol bol okur acısını çıkartırsın biz hep öyle yapıyoruz :)

ah sevgili bilge sör öyle hızlısın ki çok imreniyorum sana :107: gün geçmiyor ki senin bilgeliğinden faydalanmayalım çok mu sıkıcıydı gerçekten ben hiç başlamayayım o zaman çünkü bugünlerde çok sıkılganım zaten hiç kendimi bozmayayım :111:

oh ne güzel iyileşmişsin de sanırım sevindim ben bugün başlayacağım kitabıma dün çok yoğun bir gündü hiç fırsat bulamadım :78:

bana göre sıkıcıydı, bir gencin trenle yolcuklarını ve hapıshane maceralarını anlatıyor
babamlık bir film gibi yani ben sevmedım.
ama sen belkı sıkılmazsın
belli olmaz.

Son düzenleme:

bana göre sıkıcıydı, bir gencin trenle yolcuklarını ve hapıshane maceralarını anlatıyor
babamlık bir film gibi yani ben sevmedım.
ama sen belkı sıkılmazsın
belli olmaz.

aslında tren yolculuklarını severim, ama hapishane maceraları konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim bakalım bir şans veririm belki önce elimdeki kitabımı bitireyim bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…