Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Merhaba, nasılsınız?
Ben Amin Maalouf- Afrikalı Leo yu okumaya devam ediyorum. Sayfa 103 teyim.
Toplam 372 sayfa. Haftasonuna kadar bitirmeyi planlıyorum. Çünkü haftasonu şehirdışından yatılı misafirlerim var.
xyzt-5544 hanım haftasonu düğününüz var galiba. Tebrik ediyorum

Çok teşekkür ediyorum

günaydınlar herkese
ben de Tutunamayanları bitirenler tayfasına katıldım
çok etkilendim ben, bilmiyorum etkisinden uzun süre kurtulamayacakmışım gibi hissediyorum..ruh halime çok yakın çünkü tasvirler
Oğuz Atay'la ilk tanışmamdı, bütün kitaplarını yavaş yavaş okumak istiyorum

Oğuz Atay'ın Tutunamayanları'nı ben de almışım . Haftasonu kitaplığımda okuduklarım ve okumadıklarımı ayırınca farkettim. Elimde Cynthia Swanson - Tozlu Rüyalar Kitapçısı var bititrince hemen tavsiyenizle Tutunamayanlar'ı okumayı düşünüyorum :)

biz burada ortak okuma etkinliği ile birçok kişi beraber okuduk.. kimimiz çok sevdi kimimiz pek sevemedi :)
ama çok akıcı olmayan,depresif ve değişik bir ruh hali barındıran bir kitap, sevmeme ihtimaline de hazırlıklı olun derim :)

Depresif be değişik bir ruh hâli barındırıyorsa , Kitap = ben demektir . Kitabı beğenip beğenmememiz en çok da o anki ruh hâlimize Cuk otutup oturmamasıyla alâkalı değil mi zaten

Günaydın,

Algernon'a Çiçekler 91. sayfa.
Yarınki ders için hazırlık yapmam gerek, akşam da arkadaşımla buluşacağım. Bugün okuyamam büyük bir ihtimalle.

_meLinDa_ senin sevebileceğini düşünüyorum okuduğum kitabı, tavsiye ederim.

vikitapta kasım ayı oylamasında adı geçmişti, o zaman da dikkatimi çekmişti, hemen ekliyorum listeme canım

Son düzenleme:
vikitapta kasım ayı oylamasında adı geçmişti, o zaman da dikkatimi çekmişti, hemen ekliyorum listeme canım

Bana da Hocam hediye etti, basımı yoktu o söylediğinde bulamamıştım, yeni basım çıkmış, D&R 'da görünce almış bana hemen.
Umarım sen de seversin canım.

merhaba bilgeler
dün akşam pal sokağı çocuklarına başladım. ama çok okumadım. tutunamayanlardan sonra biraz es vermem gerekiyordu...

Şekerfare bitti bir Kocan Kadar Konuş değildi fakat yinede güzeldi. Yeni kitabım için çok kararsızım yine hafif birşeyler okumak istiyorum bir yandan da SiziSeviyorumDemismiydim 'ın hediyesi Algernon'a Çiçekler var onu okumak istiyorum __giz__ ne diyorsun kolay ilerliyor mu? yoksa ağır mı? başlayayım mı?

Ben 90 sayfa okudum canım şu ana kadar, bana kolay ilerliyor geldi. Bence seni yormaz. Duygusallık barındırıyor ama hani ruh halimi düşürmeyeyim dersen eğlenceli bir şeyler oku canım.

Ben 90 sayfa okudum canım şu ana kadar, bana kolay ilerliyor geldi. Bence seni yormaz. Duygusallık barındırıyor ama hani ruh halimi düşürmeyeyim dersen eğlenceli bir şeyler oku canım.
az önce kura çektik 6 kitaptan Algernon'a çiçekler çıktı, bizim kızlar da çok beğenmiş sen hemen okursun kolay okunuyor dediler, kitabın arasına ayracımı koydum, Devlet'ten yapılan alıntıyı okudum başladım sayılır artık

nerede kura çektiniz

Benimde çok ilgimi çeken bir kitap önümüzdeki ay okuyacağım.

Ay seversin inş bende okuyacağım. Çok duygusalmış gibi geliyor bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…