Başarabilirsin inşallah, isteğin var az da olsa okursun :)O HUY BENDE DE VAR BACIM... kızlar bende kitap yurdundan verdiğim siparişlerim tatil yarımgün dolayısıyla gelemedi. pazartesi gelir ve başlarım inşallah kızlar... banada destek olun. çoluk çocuk iş güç derken kendim için ayırdığım zamanım kalmadı ki kitap okuma lezzetini yaşayayım...
Tutunamayanlar bitti
Ben de yıllarca korkup ertelemiştim, ama benim kaçmamın sebebi Huzur'dan kaynaklanıyordu :)Ahmet Hamdi Tanpınar__Saatleri Ayarlama Enstitüsü bitti.
Hep anlamayacağımı düşünüp ertelerdim, korktuğum gibi olmadı aksine çok keyif aldım. Cümleleri, anlatımı o kadar naifti ki okurken beni dinlendirdi.
Toplumdaki ilişkiler, insanların bencilliği, çıkarları uğruna çevresini gözden çıkartmaları çok güzel betimlenmiş.
Hayri İrdal'ın ilk eşinin ardından yazdıkları beni duygulandırırken, diğer eşi Pakize'ni deli dolu halleri beni benden aldı.
Halit Ayarcı'nın herkese ayar vermesi ve her durumu kendi lehine çevirebilmesi de takdire değerdi cidden. :)
Kısacası tavsiye ederim.
Ben de yıllarca korkup ertelemiştim, ama benim kaçmamın sebebi Huzur'dan kaynaklanıyordu :)
Okuyunca neden yıllarca erteledim diye kızdım kendime, Halit Ayarcı benim favori karakterlerimden
ayyyy darısı başımaTutunamayanlar bitti
Hayırlısıyla tedavinizi olursunuz bebişiniz olur inşallah. Bazı kürler var sen benden daha iyi bilirsin mutlaka araştırmışsındır tedaviye kadar denenebilir.Teşekkür ederim canım, ovü ben de yaptıö baya
Aşılamanın tutmama ihtimali yüksek riske atmamak için tüp bebek öneriyoruz dediler yaşlar da 30 olduğu için ve sayı hareket problemimiz olduğu için
Hoş buldum teşekkür ederimM minnakkiiz hoşgeldin.
Son 20 sayfa kızlar.Ama çok uykum geldi. Yarın işe gitmeden okuyup bitireceğim inşallah
Günaydın kızlar
Yupppppiiiiiii tutunamayanlar bitti
Yeni kitabım pal sokağı çocukları...
xyzt-5544 geşmiş olsun. Zor kısımlarından biri bitmiş. Düğün ne zamandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?