Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

Başarabilirsin inşallah, isteğin var az da olsa okursun :)

Tutunamayanlar bitti

Ben de yıllarca korkup ertelemiştim, ama benim kaçmamın sebebi Huzur'dan kaynaklanıyordu :)
Okuyunca neden yıllarca erteledim diye kızdım kendime, Halit Ayarcı benim favori karakterlerimden

Ben de yıllarca korkup ertelemiştim, ama benim kaçmamın sebebi Huzur'dan kaynaklanıyordu :)
Okuyunca neden yıllarca erteledim diye kızdım kendime, Halit Ayarcı benim favori karakterlerimden

Huzur'u ben okumadım canım, ona rağmen korkularım vardı. Dilinin çok ağır ve anlaşılmaz olacağını düşünüp durdum sürekli.
Halit Ayarcı'nın özgüveninden azcık bende de olsa var ya ohooo neler olurdu neler.

Selam kizlar,
Kac zamandir giremiyorum buraya. Bir ay oldu heralde. Kitap da okuyamadim. Memlekete bi gittim, kitabi biraktim daha da okuyamadim. Yegenimin dugunu vardi. Hep kosturmacayla gecti gunler. Cuma gunu döndüm evime şükür. Yarin yeniden kitap okumaya baslayacagim Inşallah. Azracim beni listeden cikarmamistir umarim.
En son Stephen King - Sis e baslamistim. Onu bitirebildim bu ay sadece.

Hayırlısıyla tedavinizi olursunuz bebişiniz olur inşallah. Bazı kürler var sen benden daha iyi bilirsin mutlaka araştırmışsındır tedaviye kadar denenebilir.

_meLinDa_ aslında konu kapanmış ama haftasonu giremeyince hiç, görmezden gelmek istemedim. Canım Özgem, sen ve eşin o kadar güzel insanlarsınız ki, eminim Rabbim size sizin gibi güzel bir bebek verecek. Hiç sıkma sen canını, demek ki ufaklık sizi biraz uğraştıracak, nazlı olacak belli ki Ama sonu çok güzel olacak inanıyorum ben, sizler de inanın.

Tüm haftasonu ev temizleyen ve eşya yerleştiren yorgun ve bitmiş cesminaz geldi
neyse ki ev yerleştirme işi tamamen bitti, Geriye düğün hazırlıkları ve düğünün kendisi kaldı
Tabi bu süreçte hiç kitap okuyamadım ben Balayı için kitabımı seçtim, o zamana kadar sanırım elimdekiyle cebelleşirim.
İskender Pala - Aşka Dair sayfa 50

günaydın kızlar.

xyzt-5544 rabbim kolaylıklar versin. annene yakın mı oturacaksın.

_meLinDa_ cesminin dediği gibi konu kapanmış ama cevap vermek istedim. sende eşinde bilinçli insanlarsanız. üzülme hiç. en kısa sürede anne olacağına inanıyorum. geç olsun temiz olsun:) rabbim gönlünüze göre versin

Çok yakın değil kuzu, bizimkiler Karaman'da biliyorsun, biz Hastanenin merkez kampüsü tarafında oturacağız. 2 minibüs değiştirmek lazım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…