fark ettım. ağzımdan laf almaya çalışıyorsunha ha ha kız fikir yürütmeye çalışıyom. ben genelde çok kızarım iş arkadaşlarım da
anlamamış ki zaten
Sör'ü kızdıranlar hakkında kötü planlarımız var. Saç yolma, topukluyla kafa delme, göze allık üfleme gibi... Toplanıp taarruza geçeceğiz.
fındık farelerıne biz böyle yapıyoruz
Yok siz bana kıyamazsınız ben biliyorum ki
Fındık faresi, sevdim bunu
fark ettım. ağzımdan laf almaya çalışıyorsun
sen öyle san kimlere kıydık bebeğim.
yani sör içimizdeki canavarı çıkarmamzıa yardım ettin ya . teşekkür ediyorum sana . meğer ben nasıl bir canavla yaşıyormuşum
sen öyle san kimlere kıydık bebeğim.
yani sör içimizdeki canavarı çıkarmamzıa yardım ettin ya . teşekkür ediyorum sana . meğer ben nasıl bir canavla yaşıyormuşum
yoksa evlimiydin sen kız. şaka şaka .
güzel sohbet için herkeze teşekkürler. benim çıkmam gerek . byeeee
yaşın küçük ve minik suratın var.
ben fındık faresıne benzettım senı :) ama iyi anlamda, yanlış anlama sakın :)
minikliğinden dolayı
evet sen miniciksin :=) ve çok şekersin, fındık faresı seni
Miniğim ben kabul ediyorumAma hoşuma da gitmiyor değil yani, teşekkür ederim
Şahsen ben seni de çok merak ediyorum
şimdilik hoşça kalın!
21.00'de sinekli bakkal'ın önünde buluşalım.
ekipmanlar yanınızda olsun! (allık, pudra, göz oymak için rimel, iğne topuk ayakkabılar, biber gazı, cop, birer de sakız ağzımızda)
Yolda falan kitap okuyorum ama hıc keyıfle olmuyor.Mesaı yapmak zorundayım bu hafta cumartesı pazar calısacagım ve ustune haftaıcı gorev devrı yapacagımdan bana haftaya cumaya kadar musade lutfen..
şimdilik hoşça kalın!
21.00'de sinekli bakkal'ın önünde buluşalım.
ekipmanlar yanınızda olsun! (allık, pudra, göz oymak için rimel, iğne topuk ayakkabılar, biber gazı, cop, birer de sakız ağzımızda)
bendeki allıklar farlar hepimize yeter arkdaşlar siz hiç merak etmeyin :108: en sivri topuklularımı da giyersem tamamdır :104:
ayakkabına yazık okuyucu hip
ay bir şey olmaz onlara sen merak etme bilge söryolda paralanacaklarına fikir hırsızlarının kafasında paralansınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?