Kitap okumaya var mısınız ? Kafe Kitap

iyi birer kitap okuyucusu olarak aslında kültürümüzle dövmemiz lazım ama öylede tadı çıkmaz

ne demiş mevlana ? ''herkesin anlayacagı dilden anlat''

bu söz kesinlikle doğru.
bazı insanlar kelımelerın anlamını dahi bilmiyor, anlamıyorlar.
elbet vardır anladıkları bir dil.

Son düzenleme:

bu söz kesinlikle doğru.

elbette herkezin anladığı bir dil vardır. ama önemli olan benim o nun dilinden konuşmak isteyip istemediğimdir. bence genede büyüklük send kalsın sevgili sörüm. senin dilin daha güzel

Son düzenleme:

bu söz kesinlikle doğru.
haklısın! bazı insanlar senin kibarlığını korkaklık falan zannediyor. bitirim ayağı yapıyorlar...
Allah'a şükür her yöntemi biliriz.

(böyle konuştuğuma bakmayın! 30 yaşındayım Allah'ıma şükür kimse ile kavga ettiğimi hatırlamam! belki saysan 1 ya da 2 inanın hatırlamıyorum bile)

bu söz kesinlikle doğru.

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyosun ben de katılıyorum bilge sör

öyleydi di mi kafam karışmış iyice :111: ama maymunlar da uydu bu defa böyle olsun

maymunlar uydu zaten ona güldüm ya :)

“Benden nefret eden insanlardan nefret etmek için zamanım yok çünkü beni sevenleri sevmekle çok meşgulum…” ~ Will Ferrell

Bu sözü çok severim. Sör, Hip ve Jade!!!

bana da dememişsin ama wallahi ben de çok beğendim bu sözü

bu arada sör kim kızdırdı ki seni .Sinekli bakkalın oraya akşam ben de geliim bakalım kimlermiş

çok hoş bir sözmüş ama bunlara niyet ettik artık şimdilik böyle olsun

Evet, biz niyeti bozduk.

Saç yolma, göze allık üfleme ve topukluyla kafa delme niyetindeyiz şimdilik.

Başka yaratıcı fikirlerinize de açığım.

Son düzenleme:
elbette herkezin anladığı bir dil vardır. ama önemli olan benim o nun dilinden konuşmak isteyip istemediğimdir. bence genede büyüklük send kalsın sevgili sörüm. senin dilin daha güzel
allahın hakkı 3 dür. büyüklük bir insanda kaç defa kalabılır? en sonunda allah bile affetmez böyle bir kulu
allah bana akıl vermiş, mantık vermiş.karsı tarafın yaptıgı 1 değil, 2 değil, 3 kez.
kredılerını yeterınce doldurdular.

aynen. edebınden susarsın, korkundan sustun sanırlar. ama edepsıze anlayacagı dılden konusacaksın, başka dilden anlamazlar.

nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir diyosun ben de katılıyorum bilge sör

maymunlar uydu zaten ona güldüm ya :)

bana da dememişsin ama wallahi ben de çok beğendim bu sözü

bu arada sör kim kızdırdı ki seni .Sinekli bakkalın oraya akşam ben de geliim bakalım kimlermiş
bazı insancıklar.gel gel saat tam 21' de.
Evet, biz niyeti bozduk.

Saç yolma, göze allık üfleme ve topukluyla kafa delme niyetindeyiz şimdilik.

Başka yaratıcı fikirlerinize de açığım.
ben allık üflemem, yazık kız makyaj malzemelerımı harcayamam onlar için
aslında sorunu tam olarak anlmış değilim. :44:
sorun, birilerine kızmış olmam. buradakıler de zaten senın bıldıgın kadarını bılıyor
reelde hayatta olan şeyler işte.

hımm anladım. çalışıyormusun sen canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…